Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Vallahi bana bazen telefonda diyo ki doğunca biz bakarız sen iş yaparken. Ben de öyle bir dünya yok gelen iş yapar ben çocuğuma bakarım diyorum
Yok canım, ya normali zaten anne bebeğine bakar eve gelen anne kv yada kız kardeş her neyse ev işine bakar bu hep böyledir. Ben neden bebeği size verip evin işini yapayım.

Bu arada ilk defa karnımın alt tarafında baskı hissettim ve idrarım geliyor gibi sürekli pozisyon mu değiştirdi benim kız ne yaptı. Hiç durmadı bugün zaten

Ay kızlar kafayı yicem benim bebe kudurdu bugün hiç bu kadar hareketli değildi aşağıya o kadar çok vuruyor ki sürekli idrarim var gibi uyuyamıyorum karıncalanma baskı hissinden cikivericek gibi iyice kanala mi girdi noldu çok rahatsız edici

Bunlar bendede aynı eşim ustunu örtuyor yatıyor bende alevler çıkıyor terliyorum resmen
Midem de dalgalı bulanıyor yanıyorVe hala uyanığım

Ben epidural ve spinal anestezi farkını bile bilmiyorum ya. Araştırma da yapmadım. Geneldi benim önceki. Şimdi tabi bebeğimi o an görmek çok isterim doktor ne derse o olur tabi
Epiduralde acı duymuyorsun ama hareketleri dokunuşlarını fln hissediyorsun
Spinalde hiçbişey duymuyorsun ne acı ne dokunuş
İkiside belden yapılıyor ama yapıldığı yerler farklıymış.

Mide şurubumu içip öyle yattım. İçmeden yatınca gece kalkıp içiyorum. Normalde bizde de eşim yanar ben üşürüm. Şimdi tam tersi oluyor :)
Seninki gelecekte yolu bulamıyor tam olarak :))

benim de öyleydi gecen hafta, ozellikle geveleri asagiya asagiya vururdu birseyler batardi - devamli tuvalete giderdim.
ben de doktora sordum "böyle böyleydi girmis mi kanala" diye ama daha girmemisti, erken dedi doktorum (35+6da) bu hafta yine ayni hareketler var, yarin görüş günüm ogrenecem gidince
Vallahi bana bazen telefonda diyo ki doğunca biz bakarız sen iş yaparken. Ben de öyle bir dünya yok gelen iş yapar ben çocuğuma bakarım diyorum
hesupanallah
lohusa lohusa bir de is mi yapacakmişsin?
cok ilgincler cidden. bir de iki kisinin isini degil + sürü sepet gelen 4 kisinin isini yapacaksin:) kendine buzluktan cikarttigini isitir yersin onlara yemek hazirla, kendin evi b.k goturse aksam esin toplar yayarsin onlar var diye evi süpür..
ay yok yok hic benlik seyler degil.
sacma sapan da adetler. Yatili gelen anneyi otelde gibi hissettirsin bir zahmet ya da hic gelmesin.

Ya bir şey söyliyim mi aynısı ben de var sürekli tuvaletteyim

Yalnız halen inanamıyorum ya, daha öğlen karnımdaydı.. şimdi önümde bi şaşkınım .. yiyor içiyor kaka yapıyor ve uyuyor hanfendi arada da ağlıyor.
Gözün aydın olsun canım çok kıymetli duygularrr bizide heyecan basıyor siz böyle anlatınca

Kızlar bu Arada doğum yapanlar bebişler ultrasonda çıkan kiloları ile uyumlu mu çıktı yoksa eksiği fazlası oldu mu

Bizimki pazartesi 3 kg dedi 2930 Gr çıktı bugün yakındı

Kızlar gözünüz aydın allahım analı babalı büyütmek nasip etsin
Oyy maşallah sizlere gözunuzaydın sağlıkla buyusunler
Gözünüz aydın geçmiş olsun kızlar sağlıkla huzurla büyütün inşallah

Gözünüzaydın kızlar bebişlere de maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Cok gecmis olsun gozunuz aydin Allah anali babali hayirli evlat etsin
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun siz de sağ Salim alın inşallah kucağınıza

`