Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Epıdural sezeryan olduk diyelim birde karnımızda da dikiş biz nasıl uyuycaz acaba? Ya sağa ya sola dönükmü uyuyacağız
Canım tam tersi düz yatılıyor sağa sola zaten çok acıyor.
Maşallah maşallah darısı bize ınşallah
Amiin
Ya onları ilk doğumda kullanmıştım ama aşırı canım yanmıştı. Gene denetim eğer başa çıkamazsam bakalım
Amiin canım. Ya burda 2 gece yatırıyorlarmıl açıkçası moralim bozuldu yarın eve gideceğim diye mutluydum.
Gözünaydın tekrar canım her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim pompa götürmüş müydün sağmak için hastaneden mi aldın?
Götürmüştüm canım şu eller serbest pompadan almıştım onunla sağıyorum.
Maşallah canım benim maşallah Allah analı babalı sağlıklı büyütsün. Sürecin de güzelmiş çok şükür
Amin canlar çok şükür Rabbime inşallah sizler de güzel geçirirsiniz

Olsun canım 2 gece olsun en azından kontrol amaçlı gelip giderler üzülme cuma günü çıkacaksın hayırlı bir gün öyle düşün

Olsun canım 2 gece olsun en azından kontrol amaçlı gelip giderler üzülme cuma günü çıkacaksın hayırlı bir gün öyle düşün
Yok ya evet yani bir yandan da kendime nankörlük etme diyorum çok şükür her şey yolunda napalm o kadar da olabilir diyorum. Ama insan işte bir an önce eve kaçmak istiyo malum evim evim güzel evim modunda oluyosun hele de böyle pis falan hissedince

Çok şükür sende haklısın evime gideyim rahat rahat diyorsun. Şuan senin tek evin kızın ona sarıl kokla ohh mis gibi hissedersin o zaman.

Evet kuzum başka yerde kalacak o. Ama malesef kp bizde kalacak

Ben epidural ve spinal anestezi farkını bile bilmiyorum ya. Araştırma da yapmadım. Geneldi benim önceki. Şimdi tabi bebeğimi o an görmek çok isterim doktor ne derse o olur tabi

Çok şükür sende haklısın evime gideyim rahat rahat diyorsun. Şuan senin tek evin kızın ona sarıl kokla ohh mis gibi hissedersin o zaman.
Evet yaa çok haklısın.
İnşallah sağ salim çıkalım aman günün ne önemi var vallahi çok haklısın..

Ya lafa ortadan dalacağım ama evde eşinden başka bir erkeğin kalması çok garip geliyor kp de olsa kendi baban da olsa erkek olmamalı ya
Ya kesinlikle evet. Bugün doğumdan sonra babamı bi aldık içeri görsün diye. Ay üzerimde sadece bi üst altta zaten hiçbişe yok sonda takılı. Çarşafı boynuma kadar çektim valla hiç rahat edilmiyo kendi babam ama yok yok. Bence bir süre evde bile olmasınlar ama şimdi evden kovamam ne yapayım. En azından yatak odam var geçerim oraya yani.

Ya lafa ortadan dalacağım ama evde eşinden başka bir erkeğin kalması çok garip geliyor kp de olsa kendi baban da olsa erkek olmamalı ya
Babam gelmeyecek en başta. Sonraki haftasonu gelir 1 gece kalır çünkü 12 saat yoldan gelecek. Ertesi gün döner. Normali de budur. Kp in geldiği yolda 4 saat bu arada hani çok uzak diyemeyeceğim

Ben de yatak odamdan çıkmamayı düşünüyorum açıkçası

Yalnız halen inanamıyorum ya, daha öğlen karnımdaydı.. şimdi önümde bi şaşkınım .. yiyor içiyor kaka yapıyor ve uyuyor hanfendi arada da ağlıyor.
Muhteşemmmmm allahım vakitlice bize de nasip etsin nolur 2 hafta daha kalsın istiyorum ben

Ay varya bizde bi tane o kadar zor geliyor ki Allah yardımcın olsun

E tabii rahat edemez insan.. Lohusa olarak bende hiç yatak odamdan çıkmayı düşünmüyorum en iyisi öyle. Gün içinde erkek Olmaz zaten babasından başka arada salonda takılırım ama gelen birileri olursa yatak odama geçeceğim. Oraya da gelecek halleri yok.
Yalnız halen inanamıyorum ya, daha öğlen karnımdaydı.. şimdi önümde bi şaşkınım .. yiyor içiyor kaka yapıyor ve uyuyor hanfendi arada da ağlıyor.
Nasıl hissediyorsun kim bilir.. Çok özel çok mucizevi
Babam gelmeyecek en başta. Sonraki haftasonu gelir 1 gece kalır çünkü 12 saat yoldan gelecek. Ertesi gün döner. Normali de budur. Kp in geldiği yolda 4 saat bu arada hani çok uzak diyemeyeceğim
E uzun yoldan geliyor tabii canım ona bir şey diyemem.. Ben kp ve diğer gelen misafir erkeklerden bahsettim çok uzun durulmaz zaten erkeksin sen af edersin bir yardımı da dokunmuyor ki. Diğer evdeki kadınlar hizmet edecek, e sen orada destek bekleyeceksin vs vs. Keşke azıcık anlasalar halimizden. Bir de bazı erkekler de çok meraklı kadın gibi içine giriyorlar insanın..

arkadasima hastane ziyareti yapmistim (hic sevmem yenidogan bebek ziyaretini ama limonata dekoru , hediyelik falan hazirlamis bekliyordu misafir) . "bebek emdi mi" diye sorana kayinbiraderi " (gizli ozne meme) ucu yok emmedi" dedi
cocuk ortaokula baslayacak su sahne benim gozumden gitmiyor

Vallahi ben çok fazla tepki koyacağım. Kardeşimin eşi evde durmaz arabası altında. Onda sıkıntı yok. Kp de var sıkıntı işte. Artık sürekli rahatsızlığımı dile getireceğim başka çarem yok. Bir de eşime demiş ki kv biz doğumdan önce geliriz. Dedim hayır kimseyi istemiyorum. O şekilde eşim gelmeyin demiş. Rahatsız olursun diye öyle dedim diyor. E tabi olurum 7/24 evdeyim ben. Neden onlarla 7/24 aynı evde kalayım. İstediğim gibi oturup kalkamıcam istediğimi yapamayacağım. Kaldı ki gelip bana temizlik şu bu yardımında bulunamaz çünkü yaş olarak da yaşlılar yani

`