Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Geçmiş olsun şifa versin kuzuya ... Allah sağlık versin hepsi düzelir inşallah canım Rabbim yardımcınız olsun...

Kızlar biz hastaneye gittik muayene oldum kızımın da videosunu çektim eşime gösterdim (içeri almadıkları için).. Sonrasında 50mg istedi doktorum dedim 75mg yapıyoruz biz genelde daha net çıkıyor sonuçlar sizin için sorun yoksa dedi dedim tmm öyle olsun o halde sonra bugün olmaz yanlız diyabet hemşiresine gidin size gün versin dedi indik yanına bilgi verdi hemşire güzelce anlattı bir kağıt verdi özeti de burada bakabilirsiniz diye size de ekliyorum şimdi. Perşembe sabahı aç gidip vereceğim..

Eklentiler

• 1000128192.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 22
@anatolia-a çok geçmiş olsun umarım sen ve bebişler iyidir
@Mirune oğluna geçmiş olsun canım toparlar inşallah kısa sürede.
alışverişi dert etme niyetine girdiğimiz zaman 3 saatlik iş.

Ayrıca kızım çok hareketliydi, haftası ile uyumlu dedi 990gr olmuş yüzünü gizledi bir ara doktor da utangaç kızınız dedi sonra bir baktık ağzını açıp kapatıyor başı yanda yukarıda sağda ayaklar da aşağı doğru imiş, o yüzde rahme baskı yapar dedi. Normalmiş yani dün yaşadığım sancılar da. Geldiğinde kan alınacak zaten değerlerine de bir bakarız demirin düşük çünkü dedi ama bebişin durumu gayet iyi çok şükür ki

Gözunaydın canım maşallah kuzuya

Üfff benim eşim annesine benziyor ya bana benzesin bizim tarafa benzesin istiyorum ben
Eger secim sansimiz varsa benimde bir istirhamim olacak benim oglanlarin biri bana biri babasina benziyor ama huylarida ayni sekilde esim annesi babasi yedi kardesi mavi gozlu ama cocuklarim kahverengi bana benzemisler simdi diyorum bu oglumun gozleri insallah babasina benzer cok bak esine dediler baktim bakalim tutarmi

Maşallah bebişe

Bakacağız artık ben de gözleri eşime benzesin isterim gözleri renkli kız kardeşimin de gözleri renkli. O yüzden ihtimal var bence ya

Bakacağız artık ben de gözleri eşime benzesin isterim gözleri renkli kız kardeşimin de gözleri renkli. O yüzden ihtimal var bence ya
renkli göz konusunda umudunuzu kaybetmeyin kızlar benim gözlerim ela eşimin kahverengi oğlumuzun mavi benim babam ve kızkardeşim mavi gözlü onlara çekmiş.
zaten yüz şekli vs de bana benziyor benim genler baskın oldu yani ilkinde bakalım ikinci kime benzeyecek

Benim de ümidim var sonuçta belli ki ben de çekinik var eşimin kendi de renkli olunca hadi inşallah

Geçtim canım çok şükür henüz dinlenmeye geçemedim ama çocuk salmonella olmuş baya kramplar yüksek ateş kusma ishal .. neyse geçer illa ki de işte biraz üst üste geldi ikinci de gelince üst üste gelen olaylara alışacaz artık

Bugün kendi doktoruma da görünmeye geldim kontrol ve rapor için. çok şükür o 1 hafta geriden gelmesi işi de düzelmiş artık son iki sefer hep haftası ile uyumlu. Kilo da 1.5 kg olmuş bebişim çok şükür büyüyor
Artık bolca dinlenip yatıp yuvarlanıp göbek büyütecem inşallah Biz doktorlar gerçekten kendimize çok haksızlık edip yıpratıyoruz hastalık konularında. Herkese her ihtimali anlatıp kendimize gelince son raddeye gelmeden peşine düşmüyoruz, neyse çok şükür her şey yolunda..

Geçmiş olsun ama dikkat et sana bulaşmasın. Benim de oğlum şu an ishal ve kusuyor. Gece hiç uyumadık. Ben de inşallah ciddi bir bakteri değildir diye dua ediyorum. Şu an için kan almadılar. Ateşi yok henüz, inşallah çıkmaz.

Rabbim Şifa versin ınşallah

Gözünuzaydın maşallah

Çok geçmiş olsun kuzum

Çok şükür, gözünaydın kuzum

`