Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Kızlar bebiş sanki leğen kemiklerime bile bastırıyor. Siz de hissettiniz mi hiç böyle bi şey? Oralara da tekme atabiliyorlar mı

su son bir aydir hic girmedigim kadar ultrasona girdim :)
en son aile hekidrar tahlilinde lökosit 8
lökosit esteroz pozitif gelmişti. onu gostermek icin geldim. enfeksiyon var ama belirtisi yoksa, agrin sizin cok idrara gitmen vs yoksa bosa ilac kullanma dedi . gelmisken sagolsun bebebe de bakti .
simdiye kadar gördüğüm doktorlar icinde en tatlilarindan biriydi, enerjisini begendim, kanım çok kaynadi. bundan sonra hep ona randevu almaya calisacagim (çayirbası etfal mahmut ali karpuz)
bebek de oldukca iyiymis, 1350 gram olmus - 10 gun once 900 gramdi, masallah guzel kilo almis cinsiyetine de kiz dedi, bana da gosterdi "bak burada hamburger gibi sekli var" diye.
daha da dönmez insallah buradan
ha bir de son iki sefer makat gelisti, bu sefer baş gelişe dönmüş. bilmem yaptigim hareketlerin etkisi oldu mu

Maşallah son noktayı koymuş oldu doktor

Kızlar bebiş sanki leğen kemiklerime bile bastırıyor. Siz de hissettiniz mi hiç böyle bi şey? Oralara da tekme atabiliyorlar mı
oyyy maşallah annesi kocaman olmuş

Canım geçmiş olsun ancak yazabildim, umarım iyisindir.. Oğlun için de çok geçmiş olsun bir an önce toparlar umarım. Her şeyin hayırlısı bebeğin için de kötü düşünme hepimizin bazı anları oluyor acaba erken miydi olmasa mıydı diye ona değil en çok kendine haksızlık yapma. Çok sağlıklısın bebeğin de iyi yavruların da yanında, eşin de.. Zor zamanlar yaşanıyor üstesinden gelirsiniz inşallah. Alışveriş işini de takma 2 3 günlük iş..

Evet benim abinle yengem kahverengi gözleri. Yeğenim mavi gözlü bizde de sadece babam maviştir yani hangi renk olacağı mechul eğer sülalede renkli varsa

Hepinize desteğiniz için, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bugün çok düşük moddayım, size de yansıtmış oldum. Bu geceyi de atlatalım, yerine gelir neşemiz. Çocuğum da bir iki lokma yedi şükürler olsun. Daha iyi görünüyor. İnsan kendi hasta olunca neyse de çocuğu olsun hiç istemiyor. Ama mecbur böyle böyle bağışıklık kazanıyorlar.

Çok şükür ki yarına bir şeyi kalmayacak inşallah sen de üzülme sıkma canını. Her şey düzelir

Aman olmasın inşallah. Bizimki direk 40 derece ateş peşine bulantı ile başladı zaten crp ilk günden de yükselmişti. İnşallah bulaşmaz ama bir evin içindeyiz hayırlısı diyorum sürekli el yıkıyorum. Ama işte inhalasyon ile de bulaşıyor, nasip

Kızlar benim idrar kaçırmalarım arttı özellikle ayaktayken sizde de böyle mi?

Kuzum sana da çok geçmiş olsun bebişler nasıl

Selam kızlar tatsız bi durumda bende oldu maalesef dün esım aksma 9 gıbı yedıgı bırseyle beraber uclu kaplama dışını yuttu ılk şoku atlattıktan sonra soluğu hastanede aldık bır duzıne prosedür sonrası Endoskopı ye karar verıdldı 10 dakka sürmez dediler ama 1.5 saat uğraştılar çıkaramadılar ayakta zor durdum esımın ıcerden gelen seslerını duyduktan sonra neyse çıktılar saat gecenin 1.30 u oldu ,çıkaramamışlar tomografı cekıldı mıde dışına çıkmış genel cerrahı kararı beklendı yatış vermedıler evde takıp edılecek ama Bız bıttık tabı saat 4 de eve geldık esım hala ıyı degıl bende salak gıbıyım bugün bırde ıs bası yaptım

Ayrıca bugün perınatolojıde randevum vardı güya özel hastane beş dakka muayene oldum hızlı hızlı ölçtü herseyı çok şükür gelısımı güzel ama bu kadar ozensız randevu canımı sıktı tek başıma bu sıcakta o kadar yolu beş dakka ıcın gitmısım neyse kızım o kadar güzel gülüyordu kı herseye bedeldı kısacak da gulumsemesını gördüm şu an makat geliş aşırı asagıda hıssetmemın sebebı de ayakları kasıklarımda olduğu ıcınmıs onun dışında kuyruk şokumu ağrılarım ıcın magnezyumu ıhmal etme dedı ve ıkı hafta sonra goruselım dedı şaşırdım

Ooo cnm çok geçmiş olsun. Eşine acil şifalar zor bir zaman gecirmissiniz

Ooo cnm çok geçmiş olsun. Eşine acil şifalar zor bir zaman gecirmissiniz
çok teşekkür ediyorum canım maalesef yıpratıcı bı surectı ve her defasında ağlamamak ıcın kendımı çok sıktım çünkü durdurmazdım dızılere bile aglayan ben zor dayandım sağlıkla kurtulsun o zaman rahatlayıp ıcımı bosaltıcam

Çocuğu hasta hanımlar @Serenajp ve @Mirune çok gecmıs olsun sıze de dıkkat edın sıze de gecmesın evde hasta bırısı zor hele kı küçük kuzuysa havalar sıcak Allah sıfa versin

@anatolia-a sen naptın Insallah önemli bır durum yoktur açılma kontrolünden korkma bana da açıklık kontrolü ilk haftalarda çok yapılmıştı ilk gebelikte

Geçmiş olsun canım eşin inşallah biran önce toparlar. Bebişine de maşallah

Allah beterinden korusun tez vakitte de şifasını versin inşAllah canım bebişimize de maşallah sağlıcakla alalım inşallah

`