Maşallah son noktayı koymuş oldu doktorsu son bir aydir hic girmedigim kadar ultrasona girdim :)
en son aile hekidrar tahlilinde lökosit 8
lökosit esteroz pozitif gelmişti. onu gostermek icin geldim. enfeksiyon var ama belirtisi yoksa, agrin sizin cok idrara gitmen vs yoksa bosa ilac kullanma dedi . gelmisken sagolsun bebebe de bakti .
simdiye kadar gördüğüm doktorlar icinde en tatlilarindan biriydi, enerjisini begendim, kanım çok kaynadi. bundan sonra hep ona randevu almaya calisacagim (çayirbası etfal mahmut ali karpuz)
bebek de oldukca iyiymis, 1350 gram olmus - 10 gun once 900 gramdi, masallah guzel kilo almiscinsiyetine de kiz dedi, bana da gosterdi "bak burada hamburger gibi sekli var" diye.
daha da dönmez insallah buradan
ha bir de son iki sefer makat gelisti, bu sefer baş gelişe dönmüş. bilmem yaptigim hareketlerin etkisi oldu mu
oyyy maşallah annesi kocaman olmuşsu son bir aydir hic girmedigim kadar ultrasona girdim :)
en son aile hekidrar tahlilinde lökosit 8
lökosit esteroz pozitif gelmişti. onu gostermek icin geldim. enfeksiyon var ama belirtisi yoksa, agrin sizin cok idrara gitmen vs yoksa bosa ilac kullanma dedi . gelmisken sagolsun bebebe de bakti .
simdiye kadar gördüğüm doktorlar icinde en tatlilarindan biriydi, enerjisini begendim, kanım çok kaynadi. bundan sonra hep ona randevu almaya calisacagim (çayirbası etfal mahmut ali karpuz)
bebek de oldukca iyiymis, 1350 gram olmus - 10 gun once 900 gramdi, masallah guzel kilo almiscinsiyetine de kiz dedi, bana da gosterdi "bak burada hamburger gibi sekli var" diye.
daha da dönmez insallah buradan
ha bir de son iki sefer makat gelisti, bu sefer baş gelişe dönmüş. bilmem yaptigim hareketlerin etkisi oldu mu
Canım geçmiş olsun ancak yazabildim, umarım iyisindir.. Oğlun için de çok geçmiş olsun bir an önce toparlar umarım. Her şeyin hayırlısı bebeğin için de kötü düşünme hepimizin bazı anları oluyor acaba erken miydi olmasa mıydı diye ona değil en çok kendine haksızlık yapma. Çok sağlıklısın bebeğin de iyi yavruların da yanında, eşin de.. Zor zamanlar yaşanıyor üstesinden gelirsiniz inşallah. Alışveriş işini de takma 2 3 günlük iş..Ben de kötü bir akşam geçirdim gün. Finansal anlamda bir darbe yedik. Ben ona üzülürken ağlarken gözüme uyku girmedi ki oğlum uyanıp kusmaya başladı gece. Dün de iştahsızdı ama hasta olacağına yormamıştım. Yani bir gram uyuyamadan gece nöbetine dikildik eşimle. Kaç kez çarşaf, kıyafet değiştirdik haddi hesabı yok. 3 posta çamaşır var şu anda. Sabah 6da hastaneye götürdü, mide bağısak enfeksiyonu geçiriyor.muş.. Bir ilaç verdiler. Şimdi uyuyor, ben uyuyamadım hala, iş de var vs. Neye üzüleceğimi şaşırdım. Gerçekten sayılı zor zamanlarımdan birini geçiriyorum. İnşallah oğlum bir an önce iyileşir de moralimiz yerine gelir.
Evet benim abinle yengem kahverengi gözleri. Yeğenim mavi gözlürenkli göz konusunda umudunuzu kaybetmeyin kızlar benim gözlerim ela eşimin kahverengi oğlumuzun mavibenim babam ve kızkardeşim mavi gözlü onlara çekmiş.
zaten yüz şekli vs de bana benziyor benim genler baskın oldu yani ilkinde bakalım ikinci kime benzeyecek
Hepinize desteğiniz için, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bugün çok düşük moddayım, size de yansıtmış oldum. Bu geceyi de atlatalım, yerine gelir neşemiz. Çocuğum da bir iki lokma yedi şükürler olsun. Daha iyi görünüyor. İnsan kendi hasta olunca neyse de çocuğu olsun hiç istemiyor. Ama mecbur böyle böyle bağışıklık kazanıyorlar.Canım geçmiş olsun ancak yazabildim, umarım iyisindir.. Oğlun için de çok geçmiş olsun bir an önce toparlar umarım. Her şeyin hayırlısı bebeğin için de kötü düşünme hepimizin bazı anları oluyor acaba erken miydi olmasa mıydı diye ona değil en çok kendine haksızlık yapma. Çok sağlıklısın bebeğin de iyi yavruların da yanında, eşin de.. Zor zamanlar yaşanıyor üstesinden gelirsiniz inşallah. Alışveriş işini de takma 2 3 günlük iş..
Çok şükür ki yarına bir şeyi kalmayacak inşallahHepinize desteğiniz için, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bugün çok düşük moddayım, size de yansıtmış oldum. Bu geceyi de atlatalım, yerine gelir neşemiz. Çocuğum da bir iki lokma yedi şükürler olsun. Daha iyi görünüyor. İnsan kendi hasta olunca neyse de çocuğu olsun hiç istemiyor. Ama mecbur böyle böyle bağışıklık kazanıyorlar.
Aman olmasın inşallah. Bizimki direk 40 derece ateş peşine bulantı ile başladı zaten crp ilk günden de yükselmişti. İnşallah bulaşmaz ama bir evin içindeyiz hayırlısı diyorum sürekli el yıkıyorum. Ama işte inhalasyon ile de bulaşıyor, nasipGeçmiş olsun ama dikkat et sana bulaşmasın. Benim de oğlum şu an ishal ve kusuyor. Gece hiç uyumadık. Ben de inşallah ciddi bir bakteri değildir diye dua ediyorum. Şu an için kan almadılar. Ateşi yok henüz, inşallah çıkmaz.
Kuzum sana da çok geçmiş olsun bebişler nasılAman olmasın inşallah. Bizimki direk 40 derece ateş peşine bulantı ile başladı zaten crp ilk günden de yükselmişti. İnşallah bulaşmaz ama bir evin içindeyiz hayırlısı diyorum sürekli el yıkıyorum. Ama işte inhalasyon ile de bulaşıyor, nasip
Benim hapşururkenKızlar benim idrar kaçırmalarım arttı özellikle ayaktayken sizde de böyle mi?
Ooo cnm çok geçmiş olsun. Eşine acil şifalar zor bir zaman gecirmissinizSelam kızlar tatsız bi durumda bende oldu maalesef dün esım aksma 9 gıbı yedıgı bırseyle beraber uclu kaplama dışını yuttu ılk şoku atlattıktan sonra soluğu hastanede aldık bır duzıne prosedür sonrası Endoskopı ye karar verıdldı 10 dakka sürmez dediler ama 1.5 saat uğraştılar çıkaramadılar ayakta zor durdum esımın ıcerden gelen seslerını duyduktan sonraneyse çıktılar saat gecenin 1.30 u oldu ,çıkaramamışlar tomografı cekıldı mıde dışına çıkmış genel cerrahı kararı beklendı yatış vermedıler evde takıp edılecek ama Bız bıttık tabı saat 4 de eve geldık esım hala ıyı degıl bende salak gıbıyım bugün bırde ıs bası yaptım
çok teşekkür ediyorum canım maalesef yıpratıcı bı surectı ve her defasında ağlamamak ıcın kendımı çok sıktım çünkü durdurmazdımOoo cnm çok geçmiş olsun. Eşine acil şifalar zor bir zaman gecirmissiniz
Geçmiş olsun canım eşin inşallah biran önce toparlar. Bebişine de maşallahSelam kızlar tatsız bi durumda bende oldu maalesef dün esım aksma 9 gıbı yedıgı bırseyle beraber uclu kaplama dışını yuttu ılk şoku atlattıktan sonra soluğu hastanede aldık bır duzıne prosedür sonrası Endoskopı ye karar verıdldı 10 dakka sürmez dediler ama 1.5 saat uğraştılar çıkaramadılar ayakta zor durdum esımın ıcerden gelen seslerını duyduktan sonraneyse çıktılar saat gecenin 1.30 u oldu ,çıkaramamışlar tomografı cekıldı mıde dışına çıkmış genel cerrahı kararı beklendı yatış vermedıler evde takıp edılecek ama Bız bıttık tabı saat 4 de eve geldık esım hala ıyı degıl bende salak gıbıyım bugün bırde ıs bası yaptım
Allah beterinden korusun tez vakitte de şifasını versin inşAllah canımçok teşekkür ediyorum canım maalesef yıpratıcı bı surectı ve her defasında ağlamamak ıcın kendımı çok sıktım çünkü durdurmazdımdızılere bile aglayan ben zor dayandım sağlıkla kurtulsun o zaman rahatlayıp ıcımı bosaltıcam