- Emoji Skoru
- 743
- Puanlar
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acil şifalar diliyorumSelam kızlar tatsız bi durumda bende oldu maalesef dün esım aksma 9 gıbı yedıgı bırseyle beraber uclu kaplama dışını yuttu ılk şoku atlattıktan sonra soluğu hastanede aldık bır duzıne prosedür sonrası Endoskopı ye karar verıdldı 10 dakka sürmez dediler ama 1.5 saat uğraştılar çıkaramadılar ayakta zor durdum esımın ıcerden gelen seslerını duyduktan sonraneyse çıktılar saat gecenin 1.30 u oldu ,çıkaramamışlar tomografı cekıldı mıde dışına çıkmış genel cerrahı kararı beklendı yatış vermedıler evde takıp edılecek ama Bız bıttık tabı saat 4 de eve geldık esım hala ıyı degıl bende salak gıbıyım bugün bırde ıs bası yaptım
![]()
Şükür benim büyük baya fena vaziyette bugün 20 mi 30 mu tuvalete gitti sayamadımKuzum sana da çok geçmiş olsun bebişler nasıl
SağolasınÇocuğu hasta hanımlar @Serenajp ve @Mirune çok gecmıs olsun sıze de dıkkat edın sıze de gecmesın evde hasta bırısı zor hele kı küçük kuzuysahavalar sıcak Allah sıfa versin
Öncelikle bunda utanacak bişey yok doğanın kanunuKızlar utanarak bir soru soracağım karnım büyüdüğü için önümü görememeye başladım. genital temizliği yaparken Venüs jilet kullansam da kanatiyorum tam goremedigim için. Sizin bir öneriniz var mı
Oğlumda karnım ağrıyor diye başladı ardı sıra kusma acile gittik yoğun gaz var dedi lavman önerdi ben de yaptırmadım bi bulantı iğnesi vuruldu..Aman olmasın inşallah. Bizimki direk 40 derece ateş peşine bulantı ile başladı zaten crp ilk günden de yükselmişti. İnşallah bulaşmaz ama bir evin içindeyiz hayırlısı diyorum sürekli el yıkıyorum. Ama işte inhalasyon ile de bulaşıyor, nasip
Ne demek canım sen iyi ol da.. Hepimiz her gün mutlu olamıyoruz moralimiz bozuk olabiliyor bize yansıtıyorsun diye düşünme lütfen. İnşallah bu gece rahat geçerHepinize desteğiniz için, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bugün çok düşük moddayım, size de yansıtmış oldum. Bu geceyi de atlatalım, yerine gelir neşemiz. Çocuğum da bir iki lokma yedi şükürler olsun. Daha iyi görünüyor. İnsan kendi hasta olunca neyse de çocuğu olsun hiç istemiyor. Ama mecbur böyle böyle bağışıklık kazanıyorlar.
Canım çok çok geçmiş olsun, sende yıprandın tabii hastanelerde inşallah bir an önce atar bir şekildeSelam kızlar tatsız bi durumda bende oldu maalesef dün esım aksma 9 gıbı yedıgı bırseyle beraber uclu kaplama dışını yuttu ılk şoku atlattıktan sonra soluğu hastanede aldık bır duzıne prosedür sonrası Endoskopı ye karar verıdldı 10 dakka sürmez dediler ama 1.5 saat uğraştılar çıkaramadılar ayakta zor durdum esımın ıcerden gelen seslerını duyduktan sonraneyse çıktılar saat gecenin 1.30 u oldu ,çıkaramamışlar tomografı cekıldı mıde dışına çıkmış genel cerrahı kararı beklendı yatış vermedıler evde takıp edılecek ama Bız bıttık tabı saat 4 de eve geldık esım hala ıyı degıl bende salak gıbıyım bugün bırde ıs bası yaptım
![]()
Çok teşekkür ederim canım araştırıp alayım hemenÖncelikle bunda utanacak bişey yok doğanın kanunuben traş makinesi şeklinde epilatörler varya onlarsan aldım kanatma derdi yok hem jilet gibi kalında çıkarmıyor kesinlikle öyle bişey tavsiye ederim ayna karşısında rahatlıkla temizleyebilirsin canım
Geçmiş olsun canım Rabbim saklasın beklesin ınşallah yaa Allah yardımcın olsunSelam kızlar tatsız bi durumda bende oldu maalesef dün esım aksma 9 gıbı yedıgı bırseyle beraber uclu kaplama dışını yuttu ılk şoku atlattıktan sonra soluğu hastanede aldık bır duzıne prosedür sonrası Endoskopı ye karar verıdldı 10 dakka sürmez dediler ama 1.5 saat uğraştılar çıkaramadılar ayakta zor durdum esımın ıcerden gelen seslerını duyduktan sonraneyse çıktılar saat gecenin 1.30 u oldu ,çıkaramamışlar tomografı cekıldı mıde dışına çıkmış genel cerrahı kararı beklendı yatış vermedıler evde takıp edılecek ama Bız bıttık tabı saat 4 de eve geldık esım hala ıyı degıl bende salak gıbıyım bugün bırde ıs bası yaptım
![]()
Geçmiş olsun canım eşin inşallah biran önce toparlar. Bebişine de maşallah![]()
Amın kızlar çok teşekkür ederım Allah daha kotulerınden korusunAllah beterinden korusun tez vakitte de şifasını versin inşAllah canımbebişimize de maşallah sağlıcakla alalım inşallah
![]()
Acil şifalar diliyorum![]()
Ne demek canım sen iyi ol da.. Hepimiz her gün mutlu olamıyoruz moralimiz bozuk olabiliyor bize yansıtıyorsun diye düşünme lütfen. İnşallah bu gece rahat geçer![]()
Canım çok çok geçmiş olsun, sende yıprandın tabii hastanelerde inşallah bir an önce atar bir şekilde![]()
Bebişin için de maşallah.
Kendine dikkat et sende, hepimiz bir şeyler yaşıyoruz bu aralar. Benim de eşimin dişi iltihaplı 3 4 gündür perişan olduk valla ağrısı ancak dindi..
@anatolia-a mesajını göremedim hiç merak ettim iyi misin bir haber ver??
Allah razı olsjn kızlar çok teşekkür ederım Rabbım evlatlarımıza da bizlere de sağlık sıhhat versin valla hepsı bır bütün ana baba hasta olunca da Hersey zora düşüyor , Allah tan cumartesi annem gelmıstı memleketten kızlara bakmak ıcın , o evde de ıcım rahat edıyorGeçmiş olsun canım Rabbim saklasın beklesin ınşallah yaa Allah yardımcın olsun![]()
Benim de tetenozum önceden vardı bogmacali olani bir doktor ol diğer doktor olma güvenmiyorum dedi napicam bilmiyorum bogmacadan korusun diye yaptırmak iyi olabilir ama iki ayda o aşı yapılıyormuş o iki ay içinde boğmaca kapar mi ki diye düşünüyorumBu arada Benım tetanoz aşım 10 yıl koruyuculugu olan seklınde yanı ben tüm dozları yaptırmıştım bugün Dr sordu aşıyı hocam Benı aramadılar 10 sene olmadı dedım olsun sen boğmacalı olandan bır doz da olsa vurdur dedı bılemedım ya
Benimde öyle tüm dozlarim tam. Tek doz boacali olanı dün yaptirdim.Bu arada Benım tetanoz aşım 10 yıl koruyuculugu olan seklınde yanı ben tüm dozları yaptırmıştım bugün Dr sordu aşıyı hocam Benı aramadılar 10 sene olmadı dedım olsun sen boğmacalı olandan bır doz da olsa vurdur dedı bılemedım ya
Ben de jiletle ve aynayla yaptım beceremedim kanattım, tüy dökücü krem aldım bakalım onu deneyeceğim. Önümü göremiyorum.Kızlar utanarak bir soru soracağım karnım büyüdüğü için önümü görememeye başladım. genital temizliği yaparken Venüs jilet kullansam da kanatiyorum tam goremedigim için. Sizin bir öneriniz var mı
Tüt dökücü kremi önermiyorlar heleki vajinaya sıkıntı olabilir canımBen de jiletle ve aynayla yaptım beceremedim kanattım, tüy dökücü krem aldım bakalım onu deneyeceğim. Önümü göremiyorum.
Bilmeden aldım.Tüt dökücü kremi önermiyorlar heleki vajinaya sıkıntı olabilir canım
Canım ben bugün kendi kızıma yaptımOğlumda karnım ağrıyor diye başladı ardı sıra kusma acile gittik yoğun gaz var dedi lavman önerdi ben de yaptırmadım bi bulantı iğnesi vuruldu..
Lavman öneriyormusunuz siz Hocam ya henuz 4 yaş?
Allah saklasın anladım Hocam Şifa versin tüm kuzularaCanım ben bugün kendi kızıma yaptımşöyle ki, mesela çocuk bulantı kusma ile başlıyor ishale dönecek ama en altta katı bir kaka varsa bir türlü onu çıkaramayınca sürekli yukarıdan kusmaya devam ediyor. Benim kızda da bulantı başladığı gibi zaten bulantısına da müdahale ettim karnını dinledim ishal olacağı belliydi ama 1 gündür olamıyordu. Lavman yaptım, 10 dakika sonra ishali başladı. En azından kusma kısmından bulantıdan kurtulmuş olduk, alttan gidiyor olsa da üstten güzelce sıvı takviyesi verdim besledim. Şöyle düşünüyoruz tabii ki de çocuklar çok küçük travmatik olur mu işte psikolojik vs diye ama bazen de daha büyük zararlardan kaçmak için daha küçük zararları kabul etmek zorunda kalıyoruz diye düşünüyorum. Bu benim şahsi fikrim.
Geçmiş olsun hayırdır ne oldu ya birden bire şimdi gördüm mesajını, hastanede misiniz?Allah saklasın anladım Hocam Şifa versin tüm kuzulara![]()