- Emoji Skoru
- 1.889
- Puanlar
- 53
Rahatlaman sevindim canım bak her şey yolundaymış çok şükürKızlar selam bugün yıne doğuma gırecek arkadaşlar olmuş sağlıkla hayırlı haberlerle gelsınler Insallahöğleden sonra kendı Dr uma gıttım şükürler olsun bebegımın suyu falan az degıl gerılık de yok evet plesenta da yaslanmalar var ama bu haftalarda olması gereken düzeyde haftaya Salı tekrar gıdıcem haftalık olarak . 38+3 gıbı alacak son 19 gün şükürler olsun Insallah vaktınde sağlıkla gelırler
ağlamaktan helak olmuştum çok rahatladım
![]()
Ayyy gözün aydın canım çok çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar herkese selamlar, mesajları sonra tek tek okuyacağım şimdi biraz kafam Dumanlı
Bebişim doğdu Allah'a şükür bir sıkıntısı yok o da ben de iyiyim2950 Gr boyunu sormamışım ben o heyecanla ya hiç aklıma gelmedi
şimdi henüz çok uyuşuk durumdayım anesteziyi tam atamadım sonra size detaylı bilgi vericem
![]()
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar bende çıktım anca yazabildim 2875-45 cm doğdu öyle güzel ki allahım mucize resmen ölçümleri geriden gelen arkadaşlarım korkmayın gayet sağlıklı bende iyiyim sezeryandan da hiç korkmayın çok rahat