Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Kızlar bebişler için vücut kremi yada vücut losyonu alan var mı ne tercih ettiniz? Ayrıca bebek kirli sepeti almak istiyorum odasına bizim kıyafetlerin içine atmak doğru gelmiyor çünkü gebe okulunda da ayrı bir sepeti olsa daha iyi olur sizin kıyafetler ile bir olmasın iç içe kirli de olsa onlar bebek kıyafeti demişti. Aldınız mı acaba?
Trendyoldan almıştım kir sepeti canım. Losyon da siveno aldım

Ben losyon mamaaura aldım canım kirli sepeti de bella maisondan almıştım
Teşekkür ederim canım bende bakınıyorum 🤔
Kirli sepeti almadım ama mantıklı ya ayrı olması hemen bakayım ben de 🤭 şampuanı siveno aldım ama losyonu henüz karar veremedim 🥲
Aynı şekilde 😅

Bir yandan şimdi ortadan kalksın diye kendi hastane çıkışımı hazırlıyorum not alıyorum ne koyduğumu, eksik kalırsa eklicem. Kontrole gittiğimde de sorucam aslında bazen liste veriyorlar ama var mı bilmiyorum

Ne aldın canım ekler misin liink😊
@somebdy1 sen hangisini tercih etmiştin kirli sepeti
Bunu aldım canım da bitmiş belki başka satıcıda vardır
IMG_3357.webp

Kızlar bebişler için vücut kremi yada vücut losyonu alan var mı ne tercih ettiniz? Ayrıca bebek kirli sepeti almak istiyorum odasına bizim kıyafetlerin içine atmak doğru gelmiyor çünkü gebe okulunda da ayrı bir sepeti olsa daha iyi olur sizin kıyafetler ile bir olmasın iç içe kirli de olsa onlar bebek kıyafeti demişti. Aldınız mı acaba?
Ben henüz almadım ama eğer kuru bı cildi olursa Bioderma atoderm almayı düşünüyorum baya önerildi. Sepette hediye geldi küçük tatlı hasır bişey ☺️

Ben mustelanın şampuan pişik kremi ve yağ olan 3lü setini aldım. Ekstra bişey almadım
Siveno mustela arasında kaldım mustelayı tercih ettim
Kirli sepeti olarak ebebek uygulamasında şunu görmüştüm onu aldım hoşuma gitti

Eklentiler

• IMG_4692.webp
    IMG_4692.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 53
Ohhh kuzum çok çok sevindim 🧿 ben de sırf bu yüzden tek doktora gidiyorum onu da çok araştırıp bulmuştum zaten
Ben başlarda ıkı Dr takıplıydım perınatolog ve şu an kı Dr um sonra perınatologu bıraktım farklı hastane vs ilk kez böyle bır durum ıcın akşam uzman olan hastaneye gittim duymadığım kalmadı 🤦🏻‍♀️ bu son zaten

Bende pazartesi gittim kontrole bebişler çok şükür iyiydiler. Kilo olarak ikiside 2800 civarıydı. Doktoruma fazla beklemek istemediğimi söylemiştim 5 Ekime alabiliriz dedi ama ben net bişey söylememiştim. 1 Ekimde kontrole geldiğimde netleştiririz demiştim eşimde iznini ayarlasın diye
Ayak ve bacaklarımda sıkıntı olduğu için kalp damara tekrar göster demişti çünkü ayak ayaklıktan çıktı o kdr şiş ki
Bugün doppler çekildim pıhtı çıkmadı çok şükür ama ödem çok fazla artık yürümek ayağa kalkmak ızdırap oluyor. Doktorda sen bekleme doğur dedi halimi görünce :)))
Kadın doğumcuma yazdım kendisi yarın izne ayrılıyor erkene alalım size de uyarsa diye.. 1 inde işbaşı yapacakmış şansıma her türlü bekleyeceğim mecbur.
Geçen gün asansörde foto çekmiştim o fotoyu ekledim. karnımı gören Allah kurtarsın kaç günün kaldı gibi şeyler söyleyip duruyor :))
Boyum uzun kilo aldım ama çoğu bebeklerle gidecek. Kilom belli olmuyor önümde sivri bir karın var sadece o da baskı yapıyor ödem oluyor etlerim acıyor artık
Hem doğurmak istiyorum hemde doğum sonrasını düşünüyorum. Artık sezeryan kısmını da düşünmüyorum. Nolacaksa olsun modundayım.

Eklentiler

• IMG_4898.webp
    IMG_4898.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 53
Ben başlarda ıkı Dr takıplıydım perınatolog ve şu an kı Dr um sonra perınatologu bıraktım farklı hastane vs ilk kez böyle bır durum ıcın akşam uzman olan hastaneye gittim duymadığım kalmadı 🤦🏻‍♀️ bu son zaten
Sırf şu durumu yaşamamak için tek doktora gittim.
Acaba özelin haricinde devlete de gitsem mi fln diye düşündüm en başlarda ama bu sefer biri başka bişey der hangisine uyacağım inanacağım diye gitmedim. Gerçekten içinden çıkılmaz bir durum oluyor.
Tüp bebek tedavisi gördüğüm süreçte yaşadım bunu birde haftasonuna denk geldi. Pazartesi olup doktoruma gidene kdr aklıma neler geldi neler.

Ben zara homedan aldım kirli sepeti çok güzel bir bakın isterseniz

Ben mustelanın şampuan pişik kremi ve yağ olan 3lü setini aldım. Ekstra bişey almadım
Siveno mustela arasında kaldım mustelayı tercih ettim
Kirli sepeti olarak ebebek uygulamasında şunu görmüştüm onu aldım hoşuma gitti
Bende bakayım 3li sete canım.
Bende gördüm bu sepeti ama küçük geldi gözüme, sana ulaştı mı boyutu iyi midir sence? Dik duruyor mu 🤭
Bende pazartesi gittim kontrole bebişler çok şükür iyiydiler. Kilo olarak ikiside 2800 civarıydı. Doktoruma fazla beklemek istemediğimi söylemiştim 5 Ekime alabiliriz dedi ama ben net bişey söylememiştim. 1 Ekimde kontrole geldiğimde netleştiririz demiştim eşimde iznini ayarlasın diye
Ayak ve bacaklarımda sıkıntı olduğu için kalp damara tekrar göster demişti çünkü ayak ayaklıktan çıktı o kdr şiş ki
Bugün doppler çekildim pıhtı çıkmadı çok şükür ama ödem çok fazla artık yürümek ayağa kalkmak ızdırap oluyor. Doktorda sen bekleme doğur dedi halimi görünce :)))
Kadın doğumcuma yazdım kendisi yarın izne ayrılıyor erkene alalım size de uyarsa diye.. 1 inde işbaşı yapacakmış şansıma her türlü bekleyeceğim mecbur.
Geçen gün asansörde foto çekmiştim o fotoyu ekledim. karnımı gören Allah kurtarsın kaç günün kaldı gibi şeyler söyleyip duruyor :))
Boyum uzun kilo aldım ama çoğu bebeklerle gidecek. Kilom belli olmuyor önümde sivri bir karın var sadece o da baskı yapıyor ödem oluyor etlerim acıyor artık
Hem doğurmak istiyorum hemde doğum sonrasını düşünüyorum. Artık sezeryan kısmını da düşünmüyorum. Nolacaksa olsun modundayım.
Ayyh maşallah ne güzel karnın 🧿 hayırlısı olsun bakalım kiloyu kafana takma ya bebişler iyi olsun sen iyi ol yeter 😊
Ben zara homedan aldım kirli sepeti çok güzel bir bakın isterseniz
Hmm link ekler misin canım, aldığına göre eline ulaştı sanırım nasıl boyutu iyi mi?

Kızlar odamdayım yeni telefonu alabildim, çok şükür miniğim dünyaya gözlerini açtı darısı hepinize canlarım benim ❤️❤️❤️
Gözünüz aydın canım masallah sıze 🩵 sağlıkla büyüt bebegını
Kızlar mesela bu kasılma gibi şey sadece sağda ya da solda olursa bebişin toplanması mı olur? Hani ortada olunca kasılma mı olur?

Kızlar bu ayak ayağa atma testini yaptınız mı şimdi fark ettim atamıyorum 🫣
Ben yaptım atıyorum 🤗
Epıdural sezeryan olduk diyelim birde karnımızda da dikiş biz nasıl uyuycaz acaba? Ya sağa ya sola dönükmü uyuyacağız🤦
Epıdural olmayı düşünmüyorum ama duruma göre sağ sol yatarsın ben sağ sol daha rahat uyuyordum
Acaip karnım ağrıyor yaa hayırlısıyla sağlıkla bi doğum olaydı😞🤰🤲
Usutmus olabılırsın canım havalar çok soğudu bı anda

Gözünüz aydın canım masallah sıze 🩵 sağlıkla büyüt bebegını

Ben yaptım atıyorum 🤗

Epıdural olmayı düşünmüyorum ama duruma göre sağ sol yatarsın ben sağ sol daha rahat uyuyordum

Usutmus olabılırsın canım havalar çok soğudu bı anda
Benim nasıl olacak bilmiyorum inşallah kolay geçer
Karnımdanda acaip sesler gelıyor ishal vs yok ama karnımda gaz mı desem bi ses var

Sırf şu durumu yaşamamak için tek doktora gittim.
Acaba özelin haricinde devlete de gitsem mi fln diye düşündüm en başlarda ama bu sefer biri başka bişey der hangisine uyacağım inanacağım diye gitmedim. Gerçekten içinden çıkılmaz bir durum oluyor.
Tüp bebek tedavisi gördüğüm süreçte yaşadım bunu birde haftasonuna denk geldi. Pazartesi olup doktoruma gidene kdr aklıma neler geldi neler.
Benım dün gittigım de özelde ve başlarda o hastaneye gittim kaydım da var ama Dr pıslıgın tekıydı resmen 😕 aşırı pısman oldum dün ama olan oldu yaşamam gerekıyormjs . Benım bu gebelıgımde devlette kaydım uok maalesef hıc gıtmedım

Bende bakayım 3li sete canım.
Bende gördüm bu sepeti ama küçük geldi gözüme, sana ulaştı mı boyutu iyi midir sence? Dik duruyor mu 🤭

Ayyh maşallah ne güzel karnın 🧿 hayırlısı olsun bakalım kiloyu kafana takma ya bebişler iyi olsun sen iyi ol yeter 😊

Hmm link ekler misin canım, aldığına göre eline ulaştı sanırım nasıl boyutu iyi mi?
Bu soldakini aldım boyutu çok ideal beklediğimden büyük geldi sonrasında oyuncaklar falan için de kullanılabilir

Eklentiler

• IMG_8227.webp
    IMG_8227.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 42
Back
X