Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin pcos vardı belki dönünce pik olur canım doktorla olmasa bile ovüyle takip edersin gidince. Dönünce pik olursa doktora da gidebilirsin.

Papatya kendin için bir cinsiyet tahminin var mı senin mesajını her gördüğümde bunu merak ediyorum
hiiiç bilemiyorum yani erkek hissediyor gibiyim ama biz 3 kız kardeşiz kız çokluğu var erkek olur mu emin değilim de diyorum çevremdeki çoğu kişi 1-2 kişi hariç erkek diyor ama sağlıkla gelsin diyorum sadece

3 ay takviye kullan duphtaon vermişti bide reglin 15.-25. Günler kullanıyorum döngümün 28 olması için kasımda bitiyor hepsi ona göre giderim
Canım ben o ilaçların nasıl olduğunu bilmiyorum youtubede bir kadın gördüm uygulamaya uysaydım gebe kalamazdım ben 20. Gün ovulasyon gördüm diyordu

Keseden baya tahmin ediliyor aslında Rabbim sağlıkla kucağını doldursun ilk bebeğin mi

aynen öyle stres yapıp üstüne düştükçe bence daha da olmuyor zaten akışına bırakmak gerek bir sorun yoksa zaten illaki olacak en kısa ve hayırlı zamanda nasip olsun hepimize inşallah

Bu arada bu bana da oldu. Eskiden hiç olmazdı gebelik denedikten sonra bende de 2 gün önceden lekelenme geliyor
çok ilginç ya gerçekten 1-2 gün olsa yine hadi derim de 5 gün boyunca sürüyor istemsizce kötü de düşünüyor insan sonra kötü bi şey mi var diye

Kızlar konudan alakasız bişey sormak istiyorum çenenizde kıl tüy vs çıkıyor mu çıkıyorsa bununla nasıl baş ediyorsunuz ben iğneli atış yaptırdım bi kaç taneydi çoğalmış napcamı bilmiyorum

pcos mu var hormonlarina baktir

Günaydın kızlar güzel bi gün olsun hepimize.
Bat 28 Eylül. Bu ay ovü de hiç pik görmedim. Regl öncesi çenede çıkan sivilcelerim ve hafif göğüs ağrım var.
Bu ay başlamıştım ovüye de zaten adet olana kadar yapacağım ama bu ay yumurtlama beni pas geçti sanki

Kızlar ben adet olmadım diye sabah test yaptım.. biri awox diğeri prodoctor, çok çok hayali bir çizgi çıktı. Ancak kalp gözüyle görünüyor. İkisinde de böyle olunca acaba kendi çizgilerini mi hayali görüyorum dedim. Dün de test yapmıştım öğleden sonra, 5 dakikada çıkmayınca koydum bir kenara. Bayağı belirgin çizgi çıkmış onda da sabah gördüm.

Eklentiler

• IMG_2564.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 36

Eklentiler

• IMG_2565.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_2566.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 24
Günaydın kızlar.
@doriath canım günceller misin SAT 19 Eylül Bat 16 Ekim

Canım bende ikisinde kırmızı ince çizgi görüyorum canım. Özellikle pembe olanında. Evet belki ilk 5 dakika sonrası geçersiz olabilir ama olmasaydı hiç çıkmazdı diye düşünüyorum çünkü bende yaptığımda kocaman bir tek çizgi görüyordum ve sonra tekrardan dönüp baktığımda değişen bir şey yoktu. O yüzden iki gün sonra testi tekrarlardım ben senin yerinde olsaydım canıminşallah vardır

Dünkü testte bu.. sabah çektim bunu, kuruma çizgisi galiba çizgi

Eklentiler

• IMG_2567.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 32
Canım ben göremedim

`