Senin pcos vardı belki dönünce pik olur canım doktorla olmasa bile ovüyle takip edersin gidince. Dönünce pik olursa doktora da gidebilirsin.Ocean polistol kullanıyorum bu ay ilk defa. Bide letu kullandım 5. Gün başladım 5 gün ama takibe gidemeyeceğim zaten ilişkide olmayacak şehir dışıma çıkıyorum bugün 5 gün evde olmayacağım dün ilişki oldu ama çatlarsa yumurta testle görürüm ama ilişki olmayacağı işin umudum yok doktora da gidemeyeceğim için testle takip ediyorum
hiiiç bilemiyorum yani erkek hissediyor gibiyim ama biz 3 kız kardeşiz kız çokluğu var erkek olur mu emin değilim de diyorumPapatya kendin için bir cinsiyet tahminin var mı senin mesajını her gördüğümde bunu merak ediyorum
Canım ben o ilaçların nasıl olduğunu bilmiyorum youtubede bir kadın gördüm uygulamaya uysaydım gebe kalamazdım ben 20. Gün ovulasyon gördüm diyordu3 ay takviye kullan duphtaon vermişti bide reglin 15.-25. Günler kullanıyorum döngümün 28 olması için kasımda bitiyor hepsi ona göre giderim
Keseden baya tahmin ediliyor aslında Rabbim sağlıkla kucağını doldursunhiiiç bilemiyorum yani erkek hissediyor gibiyim ama biz 3 kız kardeşiz kız çokluğu var erkek olur mu emin değilim de diyorumçevremdeki çoğu kişi 1-2 kişi hariç erkek diyor ama sağlıkla gelsin diyorum sadece
evet canım ilk bebeğim Allah razı olsunKeseden baya tahmin ediliyor aslında Rabbim sağlıkla kucağını doldursunilk bebeğin mi
aynen öyle stres yapıp üstüne düştükçe bence daha da olmuyor zaten akışına bırakmak gerek bir sorun yoksa zaten illaki olacak1 seneyi ben de uzun buluyorum ama yao yüzden bende 3. Ayda doktora gittim bir sorun varsa ortaya çıksın vakit kaybetmeyelim diye. Ama tabii 1 aydaki ihtimal %30 gibiymis aslında çok dusuk bir ihtimal.
Ben de ilk aylar stres yaptım ama şuan ben de bir süre salacağım. Eskiden hemen teste başlıyordum şimdi gecikme olmadan yapmiyorum diğer türlü çok yorucu
çok ilginç ya gerçekten 1-2 gün olsa yine hadi derim de 5 gün boyunca sürüyor istemsizce kötü de düşünüyor insan sonra kötü bi şey mi var diyeBu arada bu bana da oldu. Eskiden hiç olmazdı gebelik denedikten sonra bende de 2 gün önceden lekelenme geliyor
Aaa bende 20. Güne kadar yapayım valla daha NapimCanım ben o ilaçların nasıl olduğunu bilmiyorum youtubede bir kadın gördüm uygulamaya uysaydım gebe kalamazdım ben 20. Gün ovulasyon gördüm diyordu
pcos mu var hormonlarina baktirKızlar konudan alakasız bişey sormak istiyorum çenenizde kıl tüy vs çıkıyor mu çıkıyorsa bununla nasıl baş ediyorsunuz ben iğneli atış yaptırdım bi kaç taneydi çoğalmış napcamı bilmiyorum
Kızlar ben adet olmadım diye sabah test yaptım.. biri awox diğeri prodoctor, çok çok hayali bir çizgi çıktı. Ancak kalp gözüyle görünüyor. İkisinde de böyle olunca acaba kendi çizgilerini mi hayali görüyorum dedim. Dün de test yapmıştım öğleden sonra, 5 dakikada çıkmayınca koydum bir kenara. Bayağı belirgin çizgi çıkmış onda da sabah gördüm.
Bende erkek diyorumPapatyanın kızı olacak gibi hissediyorum ben
Canım bende ikisinde kırmızı ince çizgi görüyorum canım. Özellikle pembe olanında. Evet belki ilk 5 dakika sonrası geçersiz olabilir ama olmasaydı hiç çıkmazdı diye düşünüyorum çünkü bende yaptığımda kocaman bir tek çizgi görüyordum ve sonra tekrardan dönüp baktığımda değişen bir şey yoktu. O yüzden iki gün sonra testi tekrarlardım ben senin yerinde olsaydım canımKızlar ben adet olmadım diye sabah test yaptım.. biri awox diğeri prodoctor, çok çok hayali bir çizgi çıktı. Ancak kalp gözüyle görünüyor. İkisinde de böyle olunca acaba kendi çizgilerini mi hayali görüyorum dedim. Dün de test yapmıştım öğleden sonra, 5 dakikada çıkmayınca koydum bir kenara. Bayağı belirgin çizgi çıkmış onda da sabah gördüm.
Canım bende ikisinde kırmızı ince çizgi görüyorum canım. Özellikle pembe olanında. Evet belki ilk 5 dakika sonrası geçersiz olabilir ama olmasaydı hiç çıkmazdı diye düşünüyorum çünkü bende yaptığımda kocaman bir tek çizgi görüyordum ve sonra tekrardan dönüp baktığımda değişen bir şey yoktu. O yüzden iki gün sonra testi tekrarlardım ben senin yerinde olsaydım canıminşallah vardır
Dünkü testte bu.. sabah çektim bunu, kuruma çizgisi galiba çizgiCanım bende ikisinde kırmızı ince çizgi görüyorum canım. Özellikle pembe olanında. Evet belki ilk 5 dakika sonrası geçersiz olabilir ama olmasaydı hiç çıkmazdı diye düşünüyorum çünkü bende yaptığımda kocaman bir tek çizgi görüyordum ve sonra tekrardan dönüp baktığımda değişen bir şey yoktu. O yüzden iki gün sonra testi tekrarlardım ben senin yerinde olsaydım canıminşallah vardır
Ama yine de doktora kontrole gitmediysen bir baktır için rahat ederçok ilginç ya gerçekten 1-2 gün olsa yine hadi derim de 5 gün boyunca sürüyor istemsizce kötü de düşünüyor insan sonra kötü bi şey mi var diye
Canım ben göremedimKızlar ben adet olmadım diye sabah test yaptım.. biri awox diğeri prodoctor, çok çok hayali bir çizgi çıktı. Ancak kalp gözüyle görünüyor. İkisinde de böyle olunca acaba kendi çizgilerini mi hayali görüyorum dedim. Dün de test yapmıştım öğleden sonra, 5 dakikada çıkmayınca koydum bir kenara. Bayağı belirgin çizgi çıkmış onda da sabah gördüm.