- Emoji Skoru
- 58
- Puanlar
- 3
Ayy bunda da net çizgi varDünkü testte bu.. sabah çektim bunu, kuruma çizgisi galiba çizgi
Tek tek attığımda daha iyi görünüyor sanırım fotoğrafta görünmüyor çok. Ama zaten hayaliCanım ben göremedim
Bu dünkü test, 5 dakikada çıkmayınca attım kenara. Sabah iki testte böyle çıkınca ona baktım, öyle bu çizgiyi gördüm. Geçen ay hiç böyle çizgiler çıkmamıştı mesela, hayali bile yoktu. O yüzden acaba mı dedimAyy bunda da net çizgi var
Aşkım kan verdim. Bu belirsizliği kalbim kaldırmayacaktıBende gördüm. Geceden su içmeden uyu. Sabah tekrar yap. İdrar yoğun olursa bir tık daha belirgin olur. Hadi inşallah vardır.
Ay çıkar çıkmaz yaz lütfen. Benim de ilk çok hayaliydi. Ben görüyordum ama fotoda asla çıkmıyordu. İyi haberlerini bekliyoruzAşkım kan verdim. Bu belirsizliği kalbim kaldırmayacaktı
Biraz konstrasla oynadım bakın böyle çıktı.Ay çıkar çıkmaz yaz lütfen. Benim de ilk çok hayaliydi. Ben görüyordum ama fotoda asla çıkmıyordu. İyi haberlerini bekliyoruz
Ya var işte hadi kanı bekleyelim bakalım ne zaman çıkacak.Biraz konstrasla oynadım bakın böyle çıktı. Eki Görüntüle 3823646
Burada net var. Kanı heyecanla bekliyorumBiraz konstrasla oynadım bakın böyle çıktı. Eki Görüntüle 3823646
Ya var işte hadi kanı bekleyelim bakalım ne zaman çıkacak.
KızlarBurada net var. Kanı heyecanla bekliyorum
Ayyyyyyy harika. Çok çok sevindim. İsteyen herkese versin Rabbim. Hayırla kolaylıkla olsun inşallah.Kızlar
Ya hayırlı olsun canım dpo kaçta yaptın testiKızlar
Tebrik ederim canım inşallah sürecin çok güzel ilerler sağlıcakla gelsinnnnKızlar
Eylül ayı başa geçti bizde de kızlar 3 yıldır ilkkez yaşadık eşimdaha giriş yapmadan tam sertleşmeden boşalma geldi bu durumu yaşayan var mı ?A canım ben de yazayım @doriath
Sat 27 Ağustos
Bat 23 Eylül
hayıelı olsunnaşkımmmKızlar
Son adet günün neydi senin. Benim 25 ağustos. Bizim senle aynı ilerleyecek. 3 hafta 5 gün olarak görünüyor benim kiKızlar