Benimde 25 ağustos baklım bende bişeyler cıkacakmı :) sen kaçta öğrendin yani testi dpo kaçta yapmıştın canımSon adet günün neydi senin. Benim 25 ağustos. Bizim senle aynı ilerleyecek. 3 hafta 5 gün olarak görünüyor benim kibirlikte takip edelim olur mu?
Çok sevindimmmKızlar
Dpo neydi ya ben bilmiyorum. 5 Eylül takvimde yumurtlama günüm 14 Eylül de test yapmıştım çok hayali çıkmıştı. Sen yaptın mı test. Çıkar artık.Benimde 25 ağustos baklım bende bişeyler cıkacakmı :) sen kaçta öğrendin yani testi dpo kaçta yapmıştın canım
Anladım bende yarın 14 olcak yani yumurtlamadan sonraki 14 cü gün olcak inat ettim bekliyorum diğer türlü biraz strese soktu beniDpo neydi ya ben bilmiyorum. 5 Eylül takvimde yumurtlama günüm 14 Eylül de test yapmıştım çok hayali çıkmıştı. Sen yaptın mı test. Çıkar artık.
Ben dpo 9 da öğrenmişim o zaman. Kesin çıkar sende 14 diyorsun. Benim bugün dpo 15 oluyor. Zaten regl olmam lazımdı. Testi koyuyorum. Artış var mı diye her gün yapıyorum. Bugün böyle mesela.Anladım bende yarın 14 olcak yani yumurtlamadan sonraki 14 cü gün olcak inat ettim bekliyorum diğer türlü biraz strese soktu beni
Anladım canım hayırlsıı artık bakalım. Labo mu erken mi övü müBen dpo 9 da öğrenmişim o zaman. Kesin çıkar sende 14 diyorsun. Benim bugün dpo 15 oluyor. Zaten regl olmam lazımdı. Testi koyuyorum. Artış var mı diye her gün yapıyorum. Bugün böyle mesela.
Yani bana öyle gelmiyor canım adet gelmezse tekrarla derim benDünkü testte bu.. sabah çektim bunu, kuruma çizgisi galiba çizgi
Ya bilmiyorum ki haftada bi hormon vs veriyorum bi gebelik geçirdim diye sık gidiyorum ultrasyonda falan görünse söylerler diye düşünüyorum ama anlamadım hamile kalınca da çoğaldı acaba hormonlardan mı diyorumpcos mu var hormonlarina baktir
Labo canım. Ben kan testi de verdim 15 Eylül 17hcg. 17 Eylül 33 çıktı. Doktor Salı tekrar istedi. Çok erken reglin bir geciksin dedi. Bende heyecandan her gün test yapıyorum sabah idrarı ile gün gün koyulaşıyor ama. İnşallah artış iyidir.Anladım canım hayırlsıı artık bakalım. Labo mu erken mi övü mü
Ben dedim sanaaa yaaKızlar
Maşallah canım maşallah iyi adet sonrası uükselir iyice stres yapma sağlıkla ilerlesinLabo canım. Ben kan testi de verdim 15 Eylül 17hcg. 17 Eylül 33 çıktı. Doktor Salı tekrar istedi. Çok erken reglin bir geciksin dedi. Bende heyecandan her gün test yapıyorum sabah idrarı ile gün gün koyulaşıyor ama. İnşallah artış iyidir.
Amin inşallah canım. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.Ayyyyyyy harika. Çok çok sevindim. İsteyen herkese versin Rabbim. Hayırla kolaylıkla olsun inşallah.
İnşallah Rabbim nasip etsin. Dpo 14 bugün. Dpo 10 yapmıştım negatif çıkmıştı. Hatta dün öğleden sonra yaptım, negatifti.. bugün sabah silik çizgi çıktıYa hayırlı olsun canım dpo kaçta yaptın testi
Anladım canım benim de yarın 14 bakalım 9 11 negatiftiAmin inşallah canım. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.
İnşallah Rabbim nasip etsin. Dpo 14 bugün. Dpo 10 yapmıştım negatif çıkmıştı. Hatta dün öğleden sonra yaptım, negatifti.. bugün sabah silik çizgi çıktı
Ya hayırlı olsun bende dpo 9 da yaptım bide 11 yaptım negatifti adeti bekliyorum artık 14 yapsam mı bide test bilemedimAmin inşallah canım. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.
İnşallah Rabbim nasip etsin. Dpo 14 bugün. Dpo 10 yapmıştım negatif çıkmıştı. Hatta dün öğleden sonra yaptım, negatifti.. bugün sabah silik çizgi çıktı
İnşallah kuzum. Önceki gebeliğimde kayıp yaşadım, bu sefer inşallah sağlıkla kucağıma alırım.Tebrik ederim canım inşallah sürecin çok güzel ilerler sağlıcakla gelsinnnn
amin canım. darısı bu post altındaki herkese.hayirli olsun canim sağlikla ilerlesin
Sagol kuzum. İnanamıyorum halahayıelı olsunnaşkımmm
çok sağol kuzum.Ya hayırlı olsun, çok sevindim
aşkım 25 AğustosSon adet günün neydi senin. Benim 25 ağustos. Bizim senle aynı ilerleyecek. 3 hafta 5 gün olarak görünüyor benim kibirlikte takip edelim olur mu?
Ya bende bugün Dpo 14. Normalde adetim dündü, sanırım geç yerleşme oldubLabo canım. Ben kan testi de verdim 15 Eylül 17hcg. 17 Eylül 33 çıktı. Doktor Salı tekrar istedi. Çok erken reglin bir geciksin dedi. Bende heyecandan her gün test yapıyorum sabah idrarı ile gün gün koyulaşıyor ama. İnşallah artış iyidir.
Sonradan pozitifleşiyor mu acaba bende bende 12 deyim bugün 11 yaptım 10 vs yaptım negatif çıkmıştıAnladım canım benim de yarın 14 bakalım 9 11 negatifti
Evet valla haklıymışsın. Bende de geçen ay, hiç bir çizgi yoktu. Daha çok yeni, bu arada 33 ü çok silik olarak gösteriyor testler demek ki. Hani 10 u bile gösteriyorduBen dedim sanaaa yaayoksa o çizgi çıkmaz diye al bak sana tescilli hamişlik kanıtııı tebrikleeer canııım