Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum yaa valla çoook sevindim maşaAllah Allah’ım sağlıkla tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah.
Amin canım. Birde 4 yumurta görmüştü doktor adetimin 4. Gününde, hiç umudum yoktu. Doğru dürüst ovulasyon bile yapmadım bu yüzden. Rabbim tüm isteyenlere kısmet etsin. Gebelik devam ederse mucize olacak gerçekten bizim için.. birde bugün evlilik yıldönümümüz

Ben ilk yaptığımda dpo 9 da 16 falandı saat. Ama acil işim vardı. İdrarımı tutmuştum. Koyuydu. Önemli olan idrarın yoğun olması aslında. Geceden çok içersen de sabah seyrek oluyor.
9 da mı pozitif görmüştünüz siz baya erken görmüşsünüz

Oyyy harika tam tutturulmak istenen zamanlar. En güzel yıldönünümü hediyesi amin canım çok mutlu oldum adıma gerçekten sırada bekleyen tüm grup üyelerimize inşaAllah

Allah'ın izniyle devam edecek gebeliğin. Sen kontrollerini aksatma bir önceki gebeliğini vs söyle riskli gebelik olarak takibe alsınlar. Ne güzel bi günde öğrendin çok mutlu oldum

Canım ileri haftalarda mı kürtaj oldun 85 gün çok fazla ilk kez böyle bir rakam gördüm

Oyyy harika tam tutturulmak istenen zamanlar. En güzel yıldönünümü hediyesi amin canım çok mutlu oldum adıma gerçekten sırada bekleyen tüm grup üyelerimize inşaAllah
Valla sarıldık ağladık eşimle. Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.

Allah'ın izniyle devam edecek gebeliğin. Sen kontrollerini aksatma bir önceki gebeliğini vs söyle riskli gebelik olarak takibe alsınlar. Ne güzel bi günde öğrendin çok mutlu oldum
Canım perinatoloji takibinde olacağım sürekli aynen. Bir doktorum var perinatolog, ona gidicem ikili test zamanı.

Ayy çok mutlu oldum kendim kalmışım gibi oldum gözüm yaşardı. Sağlıcakla kucağına al inşallah
Ayy çok mutlu oldum kendim kalmışım gibi oldum gözüm yaşardı. Sağlıcakla kucağına al inşallah
İnşallah canım.. benim ileri haftada kaybımda olunca, bu dua bana o kadar doğru geliyor ki. Rabbim hepimize kosmet etsin sağlıkla kucağımıza almayı.

Hangi şehirdesin canım iyi bir doktora düşersin inşallah ? Hiç vesvese yapma bak bu günlerinin tadını çıkar . Mutlulukla sağlıkla huzurla kucağına al inşallah

Dünkü testte bu.. sabah çektim bunu, kuruma çizgisi galiba çizgi
Canım bence var. Çünkü Şubat Mart aylarinda 20 tane awox erken gebelik testi almıştım. İki ay kullandım bir tanesi bile yalancı çizgi kuruma çizgisi çıkarmadı flaşla bile çizgi aradım hep bir umut diye. Yok dümdüz negatif oldu kuruduktan sonra bile. Bence hamilesin

Bu resimleri şimdi gördüm. İkisindede çizgi var hayırlı olsun canım.

Canım perinatoloji takibinde olacağım sürekli aynen. Bir doktorum var perinatolog, ona gidicem ikili test zamanı.
Canım benim de 7. Hafta kaybım var. 2.5 yıl önce. Daha yeni hamile kalabildim. Doktoruma anlattım ama herhangi ekstra bir test ya da takibe gerek duymadı. İlk 8 10 hafta ne yapsak ta etkisi yok aslında dedi. Çok endişeliyim sevinemiyorum çok. Senin problem neydi.

`