- Emoji Skoru
- 7.175
- Puanlar
- 398
Aşırı yoğundum rastgele saydım aslında canım sayamadım bu ay Dpo çok ama bat 2 EkimBugün dpo5 benimde döngülerde en geçmeyen zaman şu dpo saymak ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşırı yoğundum rastgele saydım aslında canım sayamadım bu ay Dpo çok ama bat 2 EkimBugün dpo5 benimde döngülerde en geçmeyen zaman şu dpo saymak ya![]()
Ya bunları yapanlarla doktorlar dalga geçiyor cankm o spermin kuyruğu boşuna değil diye çok hızlı hareket ederler diyeAhshshsh bu ay aynısını yapacağım![]()
Çalışkaaaan hamaraat arkadaşıımmAynı hayatım bildiğin gibiii sabah ev işlerisen nasılsın ne var ne yokkk
Mümkünse regl gelmeyip bize çift çizgiyi göstersiin yetooobakalım regl gelmezse yine yaparız ya
Kırmızıyken regl kahverengi kesilmeye yakın gelir veya başka sorundanArkadaşlar adeti kahve rengi leke gelince mi sayıyorsunuz yoksa kırmızıyı görünce mi adetliyim şuan doktora gideceğim 3 gün hangi günden sayacağımı bilemediö
Canım sorun şu. Benim eşimin sperminde sorun var. Hareketlilik az. Canlı kalma süresi de az. Bizde faydası olur diye bu ay hem her gün yaptık hem de bu şekilde yaptık ve olduYa bunları yapanlarla doktorlar dalga geçiyor cankm o spermin kuyruğu boşuna değil diye çok hızlı hareket ederler diye
Hayırlı olsun bebeğin canım kaç haftalıkmışCanım sorun şu. Benim eşimin sperminde sorun var. Hareketlilik az. Canlı kalma süresi de az. Bizde faydası olur diye bu ay hem her gün yaptık hem de bu şekilde yaptık ve oldu![]()
ay inşallah inşallah vallah yetoooÇalışkaaaan hamaraat arkadaşıımmo sırada hala yatan been
Mümkünse regl gelmeyip bize çift çizgiyi göstersiin yetooo![]()
Benimki ilk sen benim heyecanımı düşüünay inşallah inşallah vallah yetoooilk çoçuktaki gibi ikinci de heyecanlı oluyor muş ya
Sağol canım. 4 hafta 1gün oldu bugün. 2h+6g de hamile olduğumu öğrendim :)Hayırlı olsun bebeğin canım kaç haftalıkmış
Sat’tan itibaren sayıyorlar değil mi tekrar hayırlı olsun darısı bekleyenlereSağol canım. 4 hafta 1gün oldu bugün. 2h+6g de hamile olduğumu öğrendim :)
Sen naptın kuşum dpo kaçBenimki ilk sen benim heyecanımı düşüün![]()
Evet canım. Amin. Rabbim dileyen herkese versin.Sat’tan itibaren sayıyorlar değil mi tekrar hayırlı olsun darısı bekleyenlere![]()
regline kaç gün kala hangi testle öğrendin acaba ilk testin varsa atabilir misinSağol canım. 4 hafta 1gün oldu bugün. 2h+6g de hamile olduğumu öğrendim :)
ilkte ben aşırı heyecanlıydım ya herkesi test manyagı yapıyordum yine silikti yani test var mı yok mu bellisizdiBenimki ilk sen benim heyecanımı düşüün![]()
Reglime 7 gün kala öğrendim. O test yok çok silik olunca fotoda çıkmadı. 1 gün sonra 3 adet yaptım onu atayım. Bu testleri yaptığım zaman betam 17 idi. 15 eylül tarihinde yani. Dün betam 658 çıktı.regline kaç gün kala hangi testle öğrendin acaba ilk testin varsa atabilir misin
Dpo10 canıımSen naptın kuşum dpo kaç
Çok erken öğrenmişsindir o zaman sen ilk bebişiniilkte ben aşırı heyecanlıydım ya herkesi test manyagı yapıyordum yine silikti yani test var mı yok mu bellisizdi
Canım anca cumaya gidebiliyorum, öyle randevu buldum bakalım ne olacak doktorumlar bu ay takip yapöak istediğimi söyleyecegım coo yoruyor bu bekleyiş beniAynı bende öyle oldum bebeğim işte hiç gecikmeyen adet gecikti sonra kiste dönmüş solda pcos var dedi böylelikle öğrendim o yüzden dedim keşke gitseydin diye
40 beta ile 3 gün kala öğrendimÇok erken öğrenmişsindir o zaman sen ilk bebişini
maşallah canım valla ben çizgileri çok az görebiliyorum iyi yakalamışsın valla markası ne bu testlerinReglime 7 gün kala öğrendim. O test yok çok silik olunca fotoda çıkmadı. 1 gün sonra 3 adet yaptım onu atayım. Bu testleri yaptığım zaman betam 17 idi. 15 eylül tarihinde yani. Dün betam 658 çıktı.