Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B
Kızlar günaydın 🌸 dpo9 10 olması lazım bat tarihim 28 Eylül test yaptım negatif çıktı testleri ekliyorum erken mi yaptım acaba @ilkbahaar canımm ben dayanamadım yaptım test😥 kızlar ne diyorsunuz burdan döner mi bi bakabilir misiniz testlerime 🙏
Benim De bat 28 21 Eylül de kan verdim negatif :(

gunaydın canısı cuma gelsınde heyecanlandım yanlız bazen korkuyorum ben 9+4 de kötü surec yasadım kocamla papaz olduk aynı evde kaldık 30 gun oda raporlu bende ben duştan cıkarken dustum ayagım sakatlandı ustune esımın boyun fıtıgı patladı acıl amelıyat oldu hersey kokuyordu esımde kokuyordu devamlı mıde kazınttısı kreker yıyıp duruyordum yanda abım var orda yıyordum evde asla yıyemıyordum esım bana bılerek yapıyorsun sevmıyorsun benı dıye trıpten trıbe gırdı evlılk bıle sallandı aıleler gırdı bı ton olay tartısmalar :(( aklıma gelıyor umarım akıllanmısızdır ozellıkle esler daha anlayıslı olmalı benımkı bebek gıttıkten sonra akıllandı cunku benımde huyum 360 derece degıstı :( ıyı davrandım gıdınce esıme hormonlar cok kotu edıyor kızlar ınsallah en hafıf sekılde atlatırız saglıkla
Canım bazen öyle ufak tartışmalar çatırdamalar olabilir tuzu biberi diye düşünelim kötü düşünme kötü bir şey yaşamayacaksın bence her şey farklı olacak bir öncekinden güzel düşün güzel olsun🌸

Kızlar günaydın 🌸 dpo9 10 olması lazım bat tarihim 28 Eylül test yaptım negatif çıktı testleri ekliyorum erken mi yaptım acaba @ilkbahaar canımm ben dayanamadım yaptım test😥 kızlar ne diyorsunuz burdan döner mi bi bakabilir misiniz testlerime 🙏
benimde 27 eylül bat benimde testlerim böyle sizinki hangi marka

Eklentiler

• IMG_4714.webp
    IMG_4714.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 41
  • 2291d5b0-e654-4f67-9190-9b05e7016d1f.webp
    2291d5b0-e654-4f67-9190-9b05e7016d1f.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 42
canım senin durum ne oldu. doktora gidecektin en son adet olmamıştın var mı bir gelişme
Bebeğim benim durumum şöyle regl olmadım doktora gittim beta negatif. Yumurta çatlamayıp kiste dönüşmüş. Bu sebeple ilaç verdi ilaç bitince regl olacaksın ikinci veya üçüncü gün gel detaylı bakalım dedi bu arada hormonlarım normal çıktı herhangi bir problem görünmüyor ama detaylı bakacağım dedi
Sol yumurtalık’ta Pcos görüntüsü var dedi aslında benim reglim çok düzenliydi hiç gecikme olmazdı bir kere gecikti ve bunları öğrendim😂😂😂
Bu durumun herhangi bir şeye engel olmadığını söyledi 56 kg olduğum için kilo ver diyemedi😂😂😂 bende durumlar şimdilik böyle bakalım hakkımızda hayırlısı olsun😍😍😂

Kızlar Günaydın moralim iyice bozulmaya başlıyor
11. Gün gecikme doktoruma perşembe giderim dedim bu hafta full dolu ya doktorumla aramdan baya mesafe var üstelik, araçla bir saatten fazla araçsız 2 saatten fazla.
Bende yaşadıklarımdan ötürü açıkçası başka bir kadın doğumcuya gidip kafamı karıştırmak istemiyorum, mesaj attım doktoruma hocam beni aradan alabilir misiniz diye ?

Ben hayatımda ilk kez böyle bisey yaşıyorum 11 gün gecikme
Sizce bir gebelik daha yapayım mı acaba diyorum aşırı gebelik belirtileri hissettim ondan mı gecikti bu kadar ya.
Resmen tüm belirtileri yaşadım
Bebeğim geçmiş olsun🌸
11 gün biraz fazla olmuş dediğin gibi aslında farklı bir hekim görüşü almak iyi olabilir🙏🏻
İstersen gebelik testi yap ama 11 gün gecikmeyle çıkması gerekirdi diye düşünüyorum
Şahsi fikrim bu esnada bir hekime git doktor randevun gelene kadar başka bir doktorun da görüşüne al şifayı nereden bulacağımız belli olmuyor bazen🙏🏻🤍

Ahahahha canım test çekiyo bu değişik bir bağımlılık🤣🤣
Ha ha :) Kız ben Ekimde tüp bebek başlayacaktım. Evde eskiden kalma test buldum. Çöpe atacaktım. Çiş yapayım da atayım dedim :D O seviye bağımlılık. Ben şok hamileliğimi öğrendim. Düne kadar her gün yine test yaptım.

Günaydın canım
Kendine vakit ayırmaya karar vermişsin ne kadar güzel her şey daha güzel olacak senin için inanıyorum💖
Eğer gelirsen biz buradayız 🤍🌸
Teşekkür ederim canım benim 🥰 Hepimiz için iyi gelsin bu zaman sizide bebislerinize kavuştursun insallah🫰🏻🥰🩵

Teşekkür ederim canım benim 🥰 Hepimiz için iyi gelsin bu zaman sizide bebislerinize kavuştursun insallah🫰🏻🥰🩵
İnşallah canım Rabbim gönlümüzden geçen bütün dualarımızı kabul etsin😍😍
Ama unutma hepimiz genciz güzeliz çıtırız sağlıklıyız ve en önemlisi deliyiz🤪🤪🤪💙💙
Kendini çok kapatmamaya çalış kocaman seviliyorsun🥹🙏🏻🌸💖

Sizde ben görüyorum ya hayırlı olsun canım tebrikler 😍 benim prodoctor marka idi
evet işte farklı markalar yalancı pozitifte veriyor diye şikayet çok var umutlanmak istemedim sabah frelly marka negatif ti ilk idrarla yapmıştım

Benim eşimde de sperm le alakalı baya sorun var. Azlık, yavaşlık, canlı kalma süresi kısa, morfoloji %1 falan. Doktorum takviyeler %1-2 fayda sağlar uğraşmayın ama deneyin dedi. Ekstra bir şey kullanmadı o yüzden ama bu ay gebelik oldu çok şükür. İlerisi için öğreneyim dedim :) Sağlıkla kucağıma alırsam hemen 2. ye niyet inşallah.
Doğal yoldan mı oldu canım ? Ne zamandır deniyorsunuz ?

Bebeğim benim durumum şöyle regl olmadım doktora gittim beta negatif. Yumurta çatlamayıp kiste dönüşmüş. Bu sebeple ilaç verdi ilaç bitince regl olacaksın ikinci veya üçüncü gün gel detaylı bakalım dedi bu arada hormonlarım normal çıktı herhangi bir problem görünmüyor ama detaylı bakacağım dedi
Sol yumurtalık’ta Pcos görüntüsü var dedi aslında benim reglim çok düzenliydi hiç gecikme olmazdı bir kere gecikti ve bunları öğrendim😂😂😂
Bu durumun herhangi bir şeye engel olmadığını söyledi 56 kg olduğum için kilo ver diyemedi😂😂😂 bende durumlar şimdilik böyle bakalım hakkımızda hayırlısı olsun😍😍😂
AMh kaç çıktı canım ?

Back
X