• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hastane için gecelik aldınız mı? bende önceden kalan vardı yepyeni ama malesef dar geldi.
pamuklu terletmeyen danteli az birşey bakıyorum.
Ben bu ikisini aldım birde fotoğraf çekimi için beyaz alacağım bunlar incecik zor güzeller

Eklentiler

• IMG_0687.webp
    IMG_0687.webp
    17 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_0686.webp
    IMG_0686.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 38
Oh masallahh 🧿🧿😊 camasirlari yikamadan önce makinada özel bir hazırlık yaptınız mı bazıları sirkeli suyla siliyormuş hazneleri vs

Ben de bugün biberon emzik vs karbonatlı su kaynatıp içine atıp kurutup öyle depolayacağım sivenonun biberon temizleyicisiyle de üzerinden geçerim
Ya ben saçma buluyorum çamaşır makinesini bile temizlemeyi ama eşim istediği için aldık temizleme solüsyonu, öyle bi tur boş çalışmış oldu makine. Deterjanı temiz olsun istedim siveno ve unibaby aldım, o da gittiği yere kadar artık. İnşallah çok hassas bi bebek olmasın ve normal normal yaşayalım 😄

Ben dantelsiz bir şey bulamadım :( Marks&Spencer'dan önü deüğmeli, uzun kollu müslin bir gecelik aldım, sonra plaj elbisesi yapıcam :D Fiyatı da bu takımlara göre uygun. Onun dışında da 2 tane TrendyolMilla büyük bedenden gömlek-şort pijama takımı alacağım, yeter bana.
Birde kısa kollu ekleyin tesettürlü değilseniz çünkü kış bile olsa yaniyoruz doğumdan sonra kaldiki Eylül sıcak olir

Acayip terliyorsunuz. Aklınızda olsun. Ayaklarım donuyordu. Çorap giymiştim. Ama sırtımdan su akıyordu. Aralık ve şubatta doğum yaptığım halde :)
Yedekli olsun kıyafetleriniz.

Ben çamaşır makinesini temizlemeden yıkadım aldıklarımı bebek deterjanıyla ütüde yapmadım kurutmayada attım çok abartmamak lazim diye düşünüyorum. Sonuçta bebek doğunca her seferinde makine boş çalışamaz diye düşünüyorum.

Gebe okuluna gittim bugun bebek bezi sleppy önerdiler orda göbek oyuntusu var diye ve gecelik istediler doğumdan sonra giymek için alt üst takım zor oluyormuş. Ama ben gecelik sevmediğim için pijama takımı alıcam yinede.

Acayip terliyorsunuz. Aklınızda olsun. Ayaklarım donuyordu. Çorap giymiştim. Ama sırtımdan su akıyordu. Aralık ve şubatta doğum yaptığım halde :)
Çok iyi bilgi bu, sağolun. Çorap gelmemişti aklıma hiç, çorap da koyayım çantaya

Gebe okuluna gittim bugun bebek bezi sleppy önerdiler orda göbek oyuntusu var diye ve gecelik istediler doğumdan sonra giymek için alt üst takım zor oluyormuş. Ama ben gecelik sevmediğim için pijama takımı alıcam yinede.
Başka neler anlattılar faydalı oldu mu? Ben gitmedim hiç öyle bi yere

normal doğumda ilk gün doktor ebe sürekli gelip muayene etmişti. pijama çok zor oluyor. ben o yüzden gecelik tercih ettim. çünkü sürekli çıkarmak zor oluyor. bende dikiş vardı. onu kontrol ediyorlardı. tuvalette vs eğilmek hareket etmek zordu benim. belki sezeryanda dikiş karnınızda olacağı için beli rahat pijama kolaylık olur.
ben üzerine sabahlığımı biraz uzun alacağım ekstra. açık biriyim ama nedense çıplak gibi hissetmiştim kısa sabahlık giyince.

Birde kısa kollu ekleyin tesettürlü değilseniz çünkü kış bile olsa yaniyoruz doğumdan sonra kaldiki Eylül sıcak olir
Haklısınız, sıcak olabilir, müslin olmasına güvendim biraz. Yine de gecelik kısa kollu bulursam yine Milla'dan alırım, çok para vermek istemiyorum. Normalde hiç giymem o yüzden kullanamayacağım şeyi almak istemedim. Şort gömlekle hamilelikte de çok rahat ediyorum.

normal doğumda ilk gün doktor ebe sürekli gelip muayene etmişti. pijama çok zor oluyor. ben o yüzden gecelik tercih ettim. çünkü sürekli çıkarmak zor oluyor. bende dikiş vardı. onu kontrol ediyorlardı. tuvalette vs eğilmek hareket etmek zordu benim. belki sezeryanda dikiş karnınızda olacağı için beli rahat pijama kolaylık olur.
ben üzerine sabahlığımı biraz uzun alacağım ekstra. açık biriyim ama nedense çıplak gibi hissetmiştim kısa sabahlık giyince.
Bence sezeryanda da alt üst takım giyip çıkartmak eğilmek, tuvalette vs zorlayıcı olabilir dikişlerin ağrısından 🥲 benim sezaryen olacak nolur nolmaz yine alt üst takım koydum ama 2 adet de uzun sabahlıklı gecelik koydum ama açık renkliler inşallah sıkıntı olmaz batikonlu halde bembeyaz gecelikler 😅😅

Bende şubatta doğum yaptım tam tersi devamlı üşüdüm :)) ama genelde herkes terlediğini söylüyor ben çok kan kaybetmiştim ondan dolayı üşüdüm çok

Bence sezeryanda da alt üst takım giyip çıkartmak eğilmek, tuvalette vs zorlayıcı olabilir dikişlerin ağrısından 🥲 benim sezaryen olacak nolur nolmaz yine alt üst takım koydum ama 2 adet de uzun sabahlıklı gecelik koydum ama açık renkliler inşallah sıkıntı olmaz batikonlu halde bembeyaz gecelikler 😅😅
ben normal doğumda bile beyaz giydim :) hiçbirşey olmadı. ama hasta bezi gibi ped kullandım. birde pedin içine bana hastanede hemşire kendi yaptıkları gazlı bezden kalın şeyler vermişti. onuda koymuştum. birde sleepyde kişisel bakım havlusu diye bir ıslak mendil çıkarmışlar. bana eşantiyon gelmişti. bir tane çantaya atacağım. yıkanmak hemen kolay olmuyor. en azından sileriz kendimizi.

Merhaba herkese..bebek için alışveriş yaptım ama eksik var mı emin olamıyorum.elinde liste olan var mı atabilir mi.?

Back
X