Anne Grupları 2026 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

31. haftalarında yalancı kasılmalar yaşayan ya da henüz yaşamayan var mı? Ben henüz yaşamadım ya da yaşadıysam da anlamadım ne olduğunu. Kasılmam olur da anlamazsam diye korkuyorum
Sanırım en temel fark düzenli olup olmaması. Braxton hicks mi ne diyorlar yalancı kasılmaya. Zamanla şiddeti artmıyorsa, düzensizse ve şöyle sola doğru yatıp uzanınca geçiyorsa yalancı kasılmadır. Ötekisi hem zamanla artıyormuş hem de düzenli (5 dkda 1, 10 dkda bir gibi) oluyormuş ve dinlenince geçmiyormuş

Geçen gece bende de kasılma gibi oldu bebek oradan oraya geçiyor ağrıyor ağrısı belime vuruyor falan çok korktum stresten ağlayacaktım erken mi geliyor diye ama bekledim ve geçti

Ben yalancısını değil sahicisini yaşadım ama normalden farklı yani anlatılmıyor. Sadece farkı düzensiz olması sanırım. Adet sancısı gibi kasılıp sonra rahatladığınızı düşünün. Ama öyle filmlerdeki gibi birden ölüp bitiyorsunuz durumu değil. Yada ben öyle yaşamadım.

ilk doğumda gece 3te sancı gelmişti hatırlıyorum. bir iki kendimi dinledim. 10 dk aralıklarla gelmişti. yattım uyudum
öğlen 11e kadar 6 dkya ancak düştü.
2. doğumda sancım yoktu. tüm gün bitmeyen bel ağrısı çektim. ne duş ne dinlenmek hiçbiri asla geçirmedi. zaten anlaamdığım işçin az kalsın evde doğuruyormuşum.

Kesinlikle anlarsınız. Emin olun.

Hanımlar benim 2.gebeligim ama 15 yıl oldu hatırlamıyorum 33 haftaligim bikini bölgemde pubis tepesi denilen yerde öğleden sonradan beri ağrım var çok hafifte adet sancısı gibi sürekli bir sancım.normalmi acaba

Selam kızlar bende de artık aşırı derecede bel sırt ağrısı olmaya başladı özellikle de yatınca oluyor kürek kemiklerim felaket ağrıyor bunun bir çözümü var mı ya hiç uyuyamaz oldum artık sola dönünce sol yanım ağrıyor sağa dönünce sağ yanım

Magnezyum kullanıyor musunuz

Evet sırt ağrısı bel ağrısı kasıkta batma hepsini yaşıyorum. Geceleri yatmadan magnezyum içiyorum. Şimdilik gece beni rahatlatıyor. Dayanılmaz hale gelirse kedi esnemesi yapıyorum yapabildifim Kadar. O çok iyi geliyor bana

Bir de bence günde 1 maden suyu için kızlar iyi geliyor onda da magnezyum içeriği var benim doktorum da önermişti

`