- Emoji Skoru
- 20
- Puanlar
- 3
Acaba e nabızda olan genel bir sorun mu bu? Herkesin bir hafta önde mi gösteriyor ki? Doktorunuzla bir konuşun isterseniz belki onun ne yazdığı daha önemlidir.Kızlar 33.hafta görünüyor benim şuanDr bunu değiştirebilir mi acaba? Gerçekten 1 hafta için izin süresi çok değişmiş olacak. Kaldı ki ben SAT'tan da hiç emin değildim. Sürpriz gebelik olmuştu...
Perşembe gününe randevum var o zaman soracağım. Cumartesi de özelde randevum vardı ordaki dr 32 demişti.Acaba e nabızda olan genel bir sorun mu bu? Herkesin bir hafta önde mi gösteriyor ki? Doktorunuzla bir konuşun isterseniz belki onun ne yazdığı daha önemlidir.
E nabizda sat 20 Aralık görünüyor ama aslında 19 Aralık. Gebeliğin 32. Haftası olarak görünüyor 31+3 haftam bugün. Aslında mantık olarak 32. Haftanın içinde oluyoruz çalışır raporu da 32. Hafta dolunca veriliyor demek ki. Benim belki o bir gunluk fark sorun çıkarabilir ama sizin sat doğru ise 32. Hafta yazması sorun çıkarmaz yine de bu hesaplamaları en iyi doktorlar biliyor. Benim doktorum 31 temmuzda çalışır raporu vereceğini söylemişti yani tam 32+0da ve bunu sat 19 Aralık olarak hesaplamisti.Acaba e nabızda olan genel bir sorun mu bu? Herkesin bir hafta önde mi gösteriyor ki? Doktorunuzla bir konuşun isterseniz belki onun ne yazdığı daha önemlidir.
Ben özelde son adet tarihime göre aldım. E-nabızı kontrol ettim şimdi, benim de 34 gözüküyor ama 33'teyim. Tahmini doğum tarihim de doğru.Daha önce çalışır raporu alan var mı
Bu çok saçma gerçekten, bence de 1 hafta 1 haftadır hakkınızı arayın. herkes 32+'lardan 38'e kadar rapor alabiliyoken siz neden alamayasınız ki? Ben bugün gittim çalışır raporu almaya, 32+2'deyim bugün doktor öyle kaydetmiş öyle ilerliyoruz. Enabizda da benim sağlık ocağına bildirdiğim SAT'a göre ilerliyor (yanlış bildirmişim sanırım) ama işyeri beni takip eden doktorun raporunu kabul etti.Günaydın güzel bir hafta osun hepimize.
Ağrılar sonlara geldiğimizi gösteriyor artık. Hastane sağlık bakanlığının onlara henüz yetki vermediğini söyledi. 38e kadar rapor yazamıyoruz dedi. bugün sağlık bakanlığına soracağım. Eşim gerek yok diyor ama neden yani 1 hafta bile benim için önemli hakkım varsa ararım.
çook kolay gelsin tatlı hazırlıklar <3Benim sıpa makat geliş duruyor. Gece aklımızı çıkardı saçma bir sancı geldi. Allahtan doğum sancısına benzemiyordu ama zıplattı. ayaklarını nasıl uzatıyorsa aşağıda kemiklerimi mahvetti.
43 cm olmuş. 1900 civarı kilosu. Saçları çıkmış bayağı. sırtı dönüktü. bolbol kemiklerine baktık. Enseden saçları belliydi. Kafasını mideme dayamış. yanma ve bulantılar çok normal dedi.
Dün ebebekte bezlerde 2. %50 indirim vardı. Sleepynin bionatural olanından 1 ve 2 numara aldık birkaç paket. 1 numara hemen küçülür diye düşündük. 2 paket aldık. Kıyafetler indirime girmiş. 200tl ikili takımlar vardı. Lazım olanlar baksın derim :)
Dün dolabı döktüm. Kıyafetlerin etiketlerini kestim. Hazırladım. Bu hafta içi yıkarım. Haftasonuda çekmecelerini eşyalarını düzenlerim.
ben önceki hamileliklerimde de almıştım. şimdi de aldımDaha önce çalışır raporu alan var mı
Cumartesi gununden beri sürekli Bebek bir yere toplaniyor gibi oluyor. Dik otursam bile kasıklarıma ağrı giriyor.Bebek fazlasıyla hareketli. Hatta hareketleri daha tok olmaya başladı. Devasa bir şey dönüyor gibi karnimda. Sancı olmasından korkuyorum açıkçası.Ben mesanede baskı acı hissetmedim ama şöyle tahmin ettim. kaburgalarıma ciddi baskı oluyor, bazen baya acıtarak vuruyor. Heralde kafası ve elleriyle değil ayaklarıyla vuruyor diye düşünmüştüm, öyle çıktı
Ben özelde son adet tarihime göre aldım. E-nabızı kontrol ettim şimdi, benim de 34 gözüküyor ama 33'teyim. Tahmini doğum tarihim de doğru.
Cumartesi gununden beri sürekli Bebek bir yere toplaniyor gibi oluyor. Dik otursam bile kasıklarıma ağrı giriyor.Bebek fazlasıyla hareketli. Hatta hareketleri daha tok olmaya başladı. Devasa bir şey dönüyor gibi karnimda. Sancı olmasından korkuyorum açıkçası.
Cuma günü alacaktım normalde ama böyle olunca yarına aldım. En son kontrolde suyun fazla demişti. Erken dogum olabilir dedi. Progestan kullanıyorum önlem için. Benim de aynı şekilde bir sağ bir sol. Sancı gibi düzenli değil ondan biraz kendimi rahatlatıyorum. 3. Trimester bana ağrılı , kaygılı ve bol ağlamalı geldiGerçekten çok acıtabiliyorlar artık iyice güçlendiler. Benim de bir sağımda bir solumda toplanıyor.
Doktor kontrolünüz ne zaman? Muhtemelen normaldir ama içinizi ancak doktor rahatlatır.
Herkes hamileliğin en azından bir kısmını kaygılı geçiriyor, bilemiyoruz ki ne oluyor ne bitiyor. İnşallah hiçbir sorun yoktur, sağlıkla kucağınıza alır büyütürsünüzCuma günü alacaktım normalde ama böyle olunca yarına aldım. En son kontrolde suyun fazla demişti. Erken dogum olabilir dedi. Progestan kullanıyorum önlem için. Benim de aynı şekilde bir sağ bir sol. Sancı gibi düzenli değil ondan biraz kendimi rahatlatıyorum. 3. Trimester bana ağrılı , kaygılı ve bol ağlamalı geldi
Teşekkür ederim . Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahHerkes hamileliğin en azından bir kısmını kaygılı geçiriyor, bilemiyoruz ki ne oluyor ne bitiyor. İnşallah hiçbir sorun yoktur, sağlıkla kucağınıza alır büyütürsünüz
Bende izin başlama tarihi, tahmini doğum tarihi vs hepsi yazıyor.Çalışır raporunda calisamayacagi tarih yazan varmı bende sadece çalışır başlangıcı olarak 16 temmuz yazıyor
bende de sadece başlangıç tarihi yazıyordu. eski raporlarımda detaylıca tahmini doğum vs hepsi yazıyordu.Çalışır raporunda calisamayacagi tarih yazan varmı bende sadece çalışır başlangıcı olarak 16 temmuz yazıyor
Karnım sertleşiyor ve hafif sizlamalar oluyor eğer bu yalancı sanciysa tabii31. haftalarında yalancı kasılmalar yaşayan ya da henüz yaşamayan var mı? Ben henüz yaşamadım ya da yaşadıysam da anlamadım ne olduğunu. Kasılmam olur da anlamazsam diye korkuyorum