Anne Grupları 2026 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Acaba e nabızda olan genel bir sorun mu bu? Herkesin bir hafta önde mi gösteriyor ki? Doktorunuzla bir konuşun isterseniz belki onun ne yazdığı daha önemlidir.

Acaba e nabızda olan genel bir sorun mu bu? Herkesin bir hafta önde mi gösteriyor ki? Doktorunuzla bir konuşun isterseniz belki onun ne yazdığı daha önemlidir.
Perşembe gününe randevum var o zaman soracağım. Cumartesi de özelde randevum vardı ordaki dr 32 demişti.

Benimde e nabızda 1 hafta önden gösteriyor doktora sat tarihimi söyleyip ne zaman geliyim diye sormustum dediği tarihte gittiğinde tam 33. Haftama denk geliyor e nabıza göre ben de tedirginim bu konuda

Daha önce çalışır raporu alan var mı

E nabizda sat 20 Aralık görünüyor ama aslında 19 Aralık. Gebeliğin 32. Haftası olarak görünüyor 31+3 haftam bugün. Aslında mantık olarak 32. Haftanın içinde oluyoruz çalışır raporu da 32. Hafta dolunca veriliyor demek ki. Benim belki o bir gunluk fark sorun çıkarabilir ama sizin sat doğru ise 32. Hafta yazması sorun çıkarmaz yine de bu hesaplamaları en iyi doktorlar biliyor. Benim doktorum 31 temmuzda çalışır raporu vereceğini söylemişti yani tam 32+0da ve bunu sat 19 Aralık olarak hesaplamisti.

Bu çok saçma gerçekten, bence de 1 hafta 1 haftadır hakkınızı arayın. herkes 32+'lardan 38'e kadar rapor alabiliyoken siz neden alamayasınız ki? Ben bugün gittim çalışır raporu almaya, 32+2'deyim bugün doktor öyle kaydetmiş öyle ilerliyoruz. Enabizda da benim sağlık ocağına bildirdiğim SAT'a göre ilerliyor (yanlış bildirmişim sanırım) ama işyeri beni takip eden doktorun raporunu kabul etti.

çook kolay gelsin tatlı hazırlıklar <3

Cumartesi gununden beri sürekli Bebek bir yere toplaniyor gibi oluyor. Dik otursam bile kasıklarıma ağrı giriyor.Bebek fazlasıyla hareketli. Hatta hareketleri daha tok olmaya başladı. Devasa bir şey dönüyor gibi karnimda. Sancı olmasından korkuyorum açıkçası.

Ben özelde son adet tarihime göre aldım. E-nabızı kontrol ettim şimdi, benim de 34 gözüküyor ama 33'teyim. Tahmini doğum tarihim de doğru.

Benimde sat 17 aralık e nabızdada doğru yazıyor
Anladığım kadarıyla 32 dolunca rapor alınıyor doktorumunda dediğı gibi 29 temmuz
E nabız ise 32 yi doldurunca 33. Haftada olduğumuzu varsayıyor diye düşünüyorum farklılığın sebebi sanırım bu yuzden

Demek ki e nabız herkeste 1 hafta önde. Hesaplama sistemi farklı işliyor belli ki. Benim de SAT doğru, tahmini doğum tarihi de doğru ama 1 hafta önde işte. Ben doktorumun hesabına göre alacağım o zaman çalışabilir raporunu. Sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.

Gerçekten çok acıtabiliyorlar artık iyice güçlendiler. Benim de bir sağımda bir solumda toplanıyor.
Doktor kontrolünüz ne zaman? Muhtemelen normaldir ama içinizi ancak doktor rahatlatır.

Gerçekten çok acıtabiliyorlar artık iyice güçlendiler. Benim de bir sağımda bir solumda toplanıyor.
Doktor kontrolünüz ne zaman? Muhtemelen normaldir ama içinizi ancak doktor rahatlatır.
Cuma günü alacaktım normalde ama böyle olunca yarına aldım. En son kontrolde suyun fazla demişti. Erken dogum olabilir dedi. Progestan kullanıyorum önlem için. Benim de aynı şekilde bir sağ bir sol. Sancı gibi düzenli değil ondan biraz kendimi rahatlatıyorum. 3. Trimester bana ağrılı , kaygılı ve bol ağlamalı geldi

Herkes hamileliğin en azından bir kısmını kaygılı geçiriyor, bilemiyoruz ki ne oluyor ne bitiyor. İnşallah hiçbir sorun yoktur, sağlıkla kucağınıza alır büyütürsünüz

Herkes hamileliğin en azından bir kısmını kaygılı geçiriyor, bilemiyoruz ki ne oluyor ne bitiyor. İnşallah hiçbir sorun yoktur, sağlıkla kucağınıza alır büyütürsünüz
Teşekkür ederim . Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Çalışır raporunda calisamayacagi tarih yazan varmı bende sadece çalışır başlangıcı olarak 16 temmuz yazıyor

31. haftalarında yalancı kasılmalar yaşayan ya da henüz yaşamayan var mı? Ben henüz yaşamadım ya da yaşadıysam da anlamadım ne olduğunu. Kasılmam olur da anlamazsam diye korkuyorum

Çalışır raporunda calisamayacagi tarih yazan varmı bende sadece çalışır başlangıcı olarak 16 temmuz yazıyor
bende de sadece başlangıç tarihi yazıyordu. eski raporlarımda detaylıca tahmini doğum vs hepsi yazıyordu.
sgk sisteminde görünüyor dediler bana. detaylı yazamıyoruz filan salladılar.
dedim ben sgklı değilim. bana tarihi açıkça yazmanız lazım. elle bitiş tarihi yazdılar. benim işyerimde normal klasöre koyuyoruz
sistemsel biryere giriş yapılmıyor. ik sorarsa bakıyoruz.
Ama bu kadar farklılık olması herkesi düşündürüyor. neden bir standart hali yok diye.

31. haftalarında yalancı kasılmalar yaşayan ya da henüz yaşamayan var mı? Ben henüz yaşamadım ya da yaşadıysam da anlamadım ne olduğunu. Kasılmam olur da anlamazsam diye korkuyorum
Karnım sertleşiyor ve hafif sizlamalar oluyor eğer bu yalancı sanciysa tabii

`