37+2 yim. 28 Eylül de doğumHala doğurmayı bekleyenler olarak kaç kişiyiz, sayımız baya azaldı(38+0
)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
37+2 yim. 28 Eylül de doğumHala doğurmayı bekleyenler olarak kaç kişiyiz, sayımız baya azaldı(38+0
)
Benim de pazartesi olacak 39+0Benim planlı sezaryen olacak 38+4'te.
Ben 2. Kez deneyimlemiş olacağım. İlk olduğunda bence çok rahattı. Ne olduğunu bilmeyince geçiyor bir şekilde. Ameliyat beni korkutan birşey olduğu için o 40 dk nasıl geçecek diye geriliyorumBenim de pazartesi olacak 39+0
Kendinizi nasıl hazırlıyorsunuz psikolojik olarak
Ben varım. (38+6)Hala doğurmayı bekleyenler olarak kaç kişiyiz, sayımız baya azaldı(38+0
)
Bilmem. Özel bir şey yapmıyorum. Her şeyin iyi geçmesini ummaktan başka.Benim de pazartesi olacak 39+0
Kendinizi nasıl hazırlıyorsunuz psikolojik olarak
Bende merak ediyorum gerçekten 39+2 den selam herkeseHala doğurmayı bekleyenler olarak kaç kişiyiz, sayımız baya azaldı(38+0
)
Ben 40+2 deyimHala doğurmayı bekleyenler olarak kaç kişiyiz, sayımız baya azaldı(38+0
)
Bendeki de weebaby ben yutkunma sesinden anladım başta sonra ucunda süt birikmeye başladı zatenMerhaba hangi marka uç aldınız acaba bende ki wee baby ama bebiş çekince süt geliyo mu gelmiyo mu anlamadım henüz
Benimki normal olduYaa gerçekten de öyle valla kimisi karın aşağı inerse yakındır diyor ama benimki daha top gibi hiç inmedibizimkiler ilk doğumda epiduralde yapmıyormuş
peki tam açılma olmasına rağmen neden seseeyane döndüler ki
Sizi merak ediyordum ben deBen 40+2 deyimve hiçbir belirti yok, nişan, açılma, su gelmesi vs hatta kanala bile girmedi. Bugün kontrolüm vardı çok şükür bebiş iyi ama artık doğsa diyorum sabırsızım biraz
![]()
Allah yardımcın olsun inşallah9da hastaneye geldik. Hiç açılma yok. Sancım sıfır. Suni sancı veriyorlar ama ona rağmen hiç açılma başlamadı. Bakalım ne kadar devam edeceğiz. Şuan sancıları karşılayabilir durumdayım. Dayanılmaz değiller.
Ama hiç açılma oömazsa sezeryana döneceğiz. Suyum azaldı çünkü.
Çok şükür ikiniz de atlatmışsınız ,Allah analı babalı büyütsün inşallahBende doğum yaptım sonunda. Saatlerce suni sancı aldım ama bir cm bile açılma ilerlemedi. Suyum tamamen bitince kalp atışları zayıfladı. Doktorumuz riske atmamak için acil sezeryana almak zorunda kaldı. Çok şükür hepimiz iyiyiz. Doktora güvenmek çpk önemli. Kendini çevirmeye çalışırken kardonunu içinde düğüm yapmış. Allahtan kendisine dolamamış.
Anestezi doktprumuzda çok iyiydi. Tamamen uyumaya gerek kalmadan spinal ile çok rahat ameliyat oldum.
Yeniden anne olmak o bebek kokusu çok başkaymış![]()
Ben varım 38+3 bugün. Allah izin verirse yarın için ayarlandı günü. Çok garip hissediyorum kendimi ilk defa çocuğum olacak. Biraz endişeliyim ama hep yarını bekledim. Allah'ım kolaylık nasip etsin hepimize. Bebeklerimizin sağlıklı uzun ömürleri olsunHala doğurmayı bekleyenler olarak kaç kişiyiz, sayımız baya azaldı(38+0
)
Gerçekten garip bir deneyim olmuş sizinki. Benim ilk olacak. Valla bu zamana kadar herkesin her şeyini okudum, yok uyuşmadım hâlâ hissediyorum falan filan. Ama son günlerde etkilenmeye başlayınca bakmamaya başladım. Allahtan artık o kadar yorgun ve bıkmışım ki korkunun önüne geçiyor bir an önce olsun bitsin istiyorum. Yoksa daha doğurmaya hazır olmazdımBilmem. Özel bir şey yapmıyorum. Her şeyin iyi geçmesini ummaktan başka.Neticede bir ameliyat, o yüzden stres oluyorum ister istemez düşününce. Ki bu benim geçirdiğim 3. Sezaryen olacak.
İlki çok iyiydi. Diyorlar ya cahillik, mutluluktur diye. Spinal yaptılar, uyanıktım ve bebeğimi görünce mutluluktan ağladım. Mide bulantısı, farklı türde bir baskı, acı vs hissetmedim şahsen. Kızımı hazırlamaya götürdüler, sanki bebeğimi değistireceklermiş gibi sen de git yalnız bırakma dedim eşimeÇıkarsa yeniden giremez dediler, girmesin bebeğimizle kalsın dedim. Gülümseyerek camekan ardındaki eşime ve kızıma bakıyordum, bir an önce ameliyatı bitirsinler de onlara kavuşayım diye heyecanla ameliyatın bitmesini bekliyordum. Hemen sütüm geldi, emzirdim gözlem odasında. Çok bir ağrım olmadı sonrasında. Harika bir deneyimdi kısacası.
2. sinde Spinal yerini bulamayıp benim saymama göre yaklaşık 1 saat boyunca 18 kez iğne yaptılar ( nadiren olabiliyormuş, doğru açıdan doğru yer bulunamayabiliyormuş) Doktorlar hazır ve nezir oturmuş bekliyordu karşımda. Tekrar tekrar denenince herkes sıkıldı, ben bunaldım, ağlamaya başladım. En sonunda da daha fazla bekletemeyiz genel anestezi vereceğiz dediler, hiç istemedim ama mecburen kabul ettim. Yani bebeğimin doğduğunu göremedim ve kendime gelmem uzun zamanımı aldı. O günün nerdeyse tümü yarı uyanık yarı uyur geçti.
İnsana yaşadığı sıkıntı travma olarak kalabiliyor. Her şeyi bir yana bırakıp Spinalde doğru yeri bulanilecekler mi diye endişeleniyorum durduk yere. Oysaki çok karşılaşılan bir şey değilmiş. Mesela ilk sezaryende dakikasında tutmuştu Spinal. O yüzden bunu okuyup bana da olursa demesin lütfen hiç kimse. Bir iki denemeye tutuyormuş genelde herkeste. Kimseyi boşuna evham yaptırmış olmayalım.
Siz özel bir şey yapiyor musunuz? İlkse okuyup araştırmayın. Çok güzel geçer inşallah.
Ay şu an çok heyecanlısınızdır eminim. Ben şimdiden acaba son gece heyecandan uyuyabilecek miyim diyorum. Kendimi hastaneye giderken hayal edince falan kalbim yerinden çıkıyor. Eşi benzeri olmayan bir deneyim bence ya. Başka hiçbir zaman böyle bir heyecan hissedilemez herhalde. Güzel haberlerinizi bekliyorum. İnşallah her şey güzel geçerBen varım 38+3 bugün. Allah izin verirse yarın için ayarlandı günü. Çok garip hissediyorum kendimi ilk defa çocuğum olacak. Biraz endişeliyim ama hep yarını bekledim. Allah'ım kolaylık nasip etsin hepimize. Bebeklerimizin sağlıklı uzun ömürleri olsun
Ben ilk yazınızda sezeryana döndü sandım darısı kolaylıkla tüm bekleyenlere olsun inşallahBenimki normal oldu
Allah yardımcınız olsun, kolaylıkla geçsin inşallahBen varım 38+3 bugün. Allah izin verirse yarın için ayarlandı günü. Çok garip hissediyorum kendimi ilk defa çocuğum olacak. Biraz endişeliyim ama hep yarını bekledim. Allah'ım kolaylık nasip etsin hepimize. Bebeklerimizin sağlıklı uzun ömürler
İnşallah çok teşekkür ederimSizi merak ediyordum ben deSATımız aynıydı
sağlıkla kavuşun inşallah
Nasıl oldunuz acaba merak ettim sizi inşallah her şey yolundadırrBen varım 38+3 bugün. Allah izin verirse yarın için ayarlandı günü. Çok garip hissediyorum kendimi ilk defa çocuğum olacak. Biraz endişeliyim ama hep yarını bekledim. Allah'ım kolaylık nasip etsin hepimize. Bebeklerimizin sağlıklı uzun ömürleri olsun
Hala doğurmayı bekleyenler olarak kaç kişiyiz, sayımız baya azaldı(38+0
)