2026 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam 1 aydır siteye girmiyordum hemen hemen herkes doğurmuş sanırım hepiniz sağlıkla büyütün bebeklerinizi bizim 4 gün önce kırkımız çıktı pazartesi günü sünnet olacak oğlum ve bugün regl oldum sizde durumlar nasıl🌸

Kızlar selam 1 aydır siteye girmiyordum hemen hemen herkes doğurmuş sanırım hepiniz sağlıkla büyütün bebeklerinizi bizim 4 gün önce kırkımız çıktı pazartesi günü sünnet olacak oğlum ve bugün regl oldum sizde durumlar nasıl🌸
Maaşallah 🧿

Dün bi avm ye gittim 1 saatte işlerimi halledeyim diye. 38+0 ım. Pelvik ağrıdan yürüyemiyorum bugün resmen şaka gibi 🫣 bu arada 20. Haftaya kadar hiç kilo almamıştım. Sanırım doğuma kadar 20 kilo almış olacağım. Yüksek kilo ile sezaryen olan var mı? İyileşme sürecini zorluyor mu bu kilolar kızlar

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Dün sezaryen oldum. Bugün ikinci günümdü. Bebek 4700 gr doğdu. Doktorum iyi ki sezaryen olmuşsun dedi. İyi olmaya çalışıyorum. Yürümeye başladım. Spinal anestezi olduğu için baş ağrım var. Kahve, sıvı içeceklerle su ile bir şekilde vücuttan atmaya çalışıyorum. Sütüm yok bir damla ya da iki damla su gibi bir şey geliyor ama süt yok
Mama ver dedi doktor mama ile besliyorum mecburen. Onu da zor uyandırıp içiriyoruz, pes etmeden devam etmeye çalışıyoruz. Bizde durumlar bu şekilde. Yarın bir aksilik olmazsa taburcu edebiliriz dediler.
Maşallah Allah bağışlasın, ultrasonda kaç kilo görünüyordu bebek?

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Dün sezaryen oldum. Bugün ikinci günümdü. Bebek 4700 gr doğdu. Doktorum iyi ki sezaryen olmuşsun dedi. İyi olmaya çalışıyorum. Yürümeye başladım. Spinal anestezi olduğu için baş ağrım var. Kahve, sıvı içeceklerle su ile bir şekilde vücuttan atmaya çalışıyorum. Sütüm yok bir damla ya da iki damla su gibi bir şey geliyor ama süt yok
Mama ver dedi doktor mama ile besliyorum mecburen. Onu da zor uyandırıp içiriyoruz, pes etmeden devam etmeye çalışıyoruz. Bizde durumlar bu şekilde. Yarın bir aksilik olmazsa taburcu edebiliriz dediler.
Sütüm yok demeyin. Ben erken doğum yaptım hiçbir şey gelmiyordu bebekte almıyordu. Durmadan sağım yaptım. Çok çok az gri renkte yağlı bir süt geldi sonra sarı oldu sonra süt renginde. Pes etmeyin sağmak çok etkili oluyor. 2 sağımda gelmeye başlar.

Kaç kilosun canım 95 le doğum yaptım ben iyileşmede bir fark olmadı
Dün bi avm ye gittim 1 saatte işlerimi halledeyim diye. 38+0 ım. Pelvik ağrıdan yürüyemiyorum bugün resmen şaka gibi 🫣 bu arada 20. Haftaya kadar hiç kilo almamıştım. Sanırım doğuma kadar 20 kilo almış olacağım. Yüksek kilo ile sezaryen olan var mı? İyileşme sürecini zorluyor mu bu kilolar kızlar

Sütüm yok demeyin. Ben erken doğum yaptım hiçbir şey gelmiyordu bebekte almıyordu. Durmadan sağım yaptım. Çok çok az gri renkte yağlı bir süt geldi sonra sarı oldu sonra süt renginde. Pes etmeyin sağmak çok etkili oluyor. 2 sağımda gelmeye başlar.
Geldi. Hala sizin dediğiniz gibi gri, sarı gibi bir su ama. Tam süt değil. Eşime söyledim elektrikli giyilebilir pompa alacak. Taş gibi sert ve çok ağrıyor göğüslerim. Bebek tam boşaltamıyor çene kasları zayıf. Hatta şişlikten bebek ağzına bile alamıyor. Sabretmeye çalışıyorum. Dikişlerim bir yandan ağrıyor göğüslerim bir yandan. Başım bir yandan ağrıyor hiç geçmiyor.

Kaç kilosun canım 95 le doğum yaptım ben iyileşmede bir fark olmadı
100 le girecem doğuma muhtemelen. 98 im şu an 1 haftam kaldı. İlkinde 90 la girmiştim. İnşallah rahat geçer iyileşme süreci ya

Geldi. Hala sizin dediğiniz gibi gri, sarı gibi bir su ama. Tam süt değil. Eşime söyledim elektrikli giyilebilir pompa alacak. Taş gibi sert ve çok ağrıyor göğüslerim. Bebek tam boşaltamıyor çene kasları zayıf. Hatta şişlikten bebek ağzına bile alamıyor. Sabretmeye çalışıyorum. Dikişlerim bir yandan ağrıyor göğüslerim bir yandan. Başım bir yandan ağrıyor hiç geçmiyor.
Giyilebilir pompaya başta süt iyi gelmeyebilir, bende öyle olmuştu manuelle daha rahat sağım yaptım.

Benim doktorum fazla kilo almadığım için korse önermedi. 11 kilo almıştım 7si filan doğumda gitti.

Hmm o açıdan yani😊
Tamam dikkat etmek gerek ama çokta abartmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
Lohusa psikolojisi zor çünkü, insan bunalıyor daralıyor 🥲
Kesinlikle . Allah kolaylık versin hepimize sağlıkla kolaylıkla atlatalım bebislerimizi büyütelim. 🌸

Ben 9 Eylül de doğum yaptım o tarihten beri en az 3 kez yalnız kalmışımdır 1-2 saat kadar. Hatta pazartesi eşimin babalık izni bitiyor annemler gelecek yarın ama bir hafta sonra onlar da gidecek ve ben yalnız kalcam uzun saatler 40 ım çıkmadan 🤭🤭
Duani et dikkat et arkadaşım sağlıkla büyüt bebişini🌸

Biz kızımla bugün yenidoğan çekimine gittik sizlerde yaptırdınız mı😍🌸🤩🫶🐣👼

Çocuğumu kucağıma almama 12 saat kadar kaldı. Bazen heyecandan bayılcak gibi hissediyorum, of bu hisle nasıl başa çıkacağım? Gece nasıl uyuyacağım? Bayılmadan nası yatıcam o sedyeye ayy ölüyorum galiba 😂😂

Çocuğumu kucağıma almama 12 saat kadar kaldı. Bazen heyecandan bayılcak gibi hissediyorum, of bu hisle nasıl başa çıkacağım? Gece nasıl uyuyacağım? Bayılmadan nası yatıcam o sedyeye ayy ölüyorum galiba 😂😂
İnşallah sağlıcakla kavuşursunuz 😍

Sabredin hepsi geçiyor. Tünelin sonunda ışık var🥰 hemde çok tatlı bir ışık

Kızlar 26 Ağustos'ta normal doğum yaptım. doğum sırasında epidural olduğu için sancı hissetmedim ama ıkınmaktan basur oldum. Altı tane dikişim var. Dikiş ağrısını sadece hastaneden çıktıktan sonra ağrı kesicilerin etkisi geçince sızlama şeklinde hissettim. Doğum esnasında da dikişin atıldığını ağrısını hissetmemiştim zaten. En çok beni zorlayan şey basurun ağrısıydı. Yani şunu demek istiyorum. Ben de üçüncü günümde keşke sezaryen olsaydım. Madem bu dikiş olacaktı, madem bu basur ağrısı olacaktı, bari sezaryen olsaydım demiştim.
Ben de sizden bir gün sonra doğum yaptım. Aynı ağrılar bende de var. Çözüm bulabildiniz mi?

Canım mastit olmuşsun büyük ihtimal sen duş al masaj yap duşta soğuk kompres yap memelerine doktora sor bir de ilaç vs de verebilir

Back
X