• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba, ben çatlak yağını ve kremimden sürüyorum gerçi gebe okulunda bana kokusu değişmesin diye bişi sürmeyin demişti ama ben bebek doğduktan sonra çatlar yara olur korkusu ile şimdiden nemlendiriyorum. Şimdiye kadar bir ağrı çatlak yaşamadım.
Bende bir kaç gündür onu sürüyorum ama yine de devam ediyor evet hafif çatlamalarda var

Evet çatlak da var ucunda nemlendiriyorum bakalım ama belli bir süre geçince tekrar başlıyor
Lansinoh göğüs ucu kremini kullanmaya başlayabilirsiniz o da nemlendiriyor. Ben Hindistan cevizi yağı kullanıyorum hem göbek hem göğüs kısmına

Lansinoh göğüs ucu kremini kullanmaya başlayabilirsiniz o da nemlendiriyor. Ben Hindistan cevizi yağı kullanıyorum hem göbek hem göğüs kısmına
Bu mu acaba o dediğiniz krem bende hamilelikte kullanılır mı tam emin olamadım

Eklentiler

• IMG_6400.webp
    IMG_6400.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 19
Bu mu acaba o dediğiniz krem bende hamilelikte kullanılır mı tam emin olamadım
Evet hamilelikte kullanılıyor kullanabilirsin çok iyi geliyor birde çatlak yağı kullanıyorsan onu da bol bol sürebilirsin göğüs ucuna

Selam kızlar aşırı derecede göğüs ucunda kaşıntı yaşıyorum kahverengi kısımda yani kurulukta var kabuklanıyor şuan bunun için yapabileceğim ne var tecrübeli olanlarınız varsa yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻
Merhaba, meme ucu kremine başlayabilirsiniz çok rahatlatıyor yazıyordum son mesajınızı gördüm. Lansinohu rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kızlar bebek bezi ve ıslak mendil ne tercih ettiniz? Hangi haftada aldınız?

2 paket Molfix pure and soft sarı paket. Numara aldım. Birde aynı serinin ıslak mendilini aldım 6 paket indirimdeydi
Bezi numara değişikliğinden ıslak mendilide kuruma ihtimalinden dolayı çok stoklamaya gerek yok 32 deyim yeni aldım hastane çantası icin

Sleepy nin 99.9 su olanından aldım biraz, bir ay götürür gibi. Tabii indirimli dönemde aldım yoksa biraz pahalı. 1 ay önce falan aldım, zaten yeni ürün olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorjm.
Bir de dün gördüm Uni Baby yine 99.9luk bir mendil çıkarmış fiyatı daha uygundu yanlış hatırlamıyorsam.
Su-pamuk temizliğine gücüm olacağını sanmıyorum o yüzden olabildiğince temiz bir şey tercih etmeye çalıştım.
Bezden de birer paket Harmonie ve Prima aldım. Devamına bakacağım.

Ben indirimde aldım sanırım 1 ay oluyor sleppy natural aldım bebek bezini ıslak mendil olarak yine sleppy natural ıslak mendil aldım. Pamuk zor olur diye almadım ama indirimde şuan alırım ama kullanırmıyım emin değilim

Ben sadece bebek arabası bulamadım ne alcağıma karar veremiyorum az yer kaplayan kolay açılıp kapanan hafif istiyorum ama pusette takılabilsin istiyorum. Ama pusetli olanlar çok ağır oluyor puseti de çok az kullanıcak ilk 4 5 ay zaten kışa denk gelicek hiç karar veremedim sizlerin fikirlerine açığim

Ben sadece bebek arabası bulamadım ne alcağıma karar veremiyorum az yer kaplayan kolay açılıp kapanan hafif istiyorum ama pusette takılabilsin istiyorum. Ama pusetli olanlar çok ağır oluyor puseti de çok az kullanıcak ilk 4 5 ay zaten kışa denk gelicek hiç karar veremedim sizlerin fikirlerine açığim
Ben chicco aldım açıp kapaması kolay kızımda da aynı modeli kullanıyorum 2,5 yaşında hala biniyor pembe olmasa yenisini almazdım ablasınınkini kullanırdı 😄

Biraz pahalı ama sorun değil derseniz ya da yurtdışından alma imkanınız varsa cybex eezy s twist aldık biz. Kolay açılıp kapanıyor, yer kaplamıyor, çift yönlü kullanılabiliyor. Biz bir de oto koltuğu base i aldık pusete uyumlu, büyüyünce ona uygun oto koltuğuyla devam edeceğiz.

Biraz pahalı ama sorun değil derseniz ya da yurtdışından alma imkanınız varsa cybex eezy s twist aldık biz. Kolay açılıp kapanıyor, yer kaplamıyor, çift yönlü kullanılabiliyor. Biz bir de oto koltuğu base i aldık pusete uyumlu, büyüyünce ona uygun oto koltuğuyla devam edeceğiz.
Bu kabin tip mi baktım şimdi ama puset takılıyor mu

Selam hanimlar artik 30 haftalari da geride biraktik cok sukur tam 31 haftalik oldum dunden beri ara ara adet sancisi gibi agri vuruyor kisa sureli gibi varmi bunu yasayan kesin normaldir ama sorup cevap almak rahatlatiyor

Selam hanimlar artik 30 haftalari da geride biraktik cok sukur tam 31 haftalik oldum dunden beri ara ara adet sancisi gibi agri vuruyor kisa sureli gibi varmi bunu yasayan kesin normaldir ama sorup cevap almak rahatlatiyor
Çok normal bebek baskı yapıyor artık

Back
X