- Emoji Skoru
- 252
- Puanlar
- 103
Çok normal bebek baskı yapıyor artık
Dedim ya kesin nirmaldir ama surekli kurumtu yapmak yoruyorÇok normal bebek baskı yapıyor artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok normal bebek baskı yapıyor artık
Dedim ya kesin nirmaldir ama surekli kurumtu yapmak yoruyorÇok normal bebek baskı yapıyor artık
Evet canım öyle oluyorDedim ya kesin nirmaldir ama surekli kurumtu yapmak yoruyor
Sanırm öyle, baya ufak oluyor katlanınca.Bu kabin tip mi baktım şimdi ama puset takılıyor mu
2 paket Molfix pure and soft sarı paket. Numara aldım. Birde aynı serinin ıslak mendilini aldım 6 paket indirimdeydi
Bezi numara değişikliğinden ıslak mendilide kuruma ihtimalinden dolayı çok stoklamaya gerek yok 32 deyim yeni aldım hastane çantası icin
Sleepy nin 99.9 su olanından aldım biraz, bir ay götürür gibi. Tabii indirimli dönemde aldım yoksa biraz pahalı. 1 ay önce falan aldım, zaten yeni ürün olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorjm.
Bir de dün gördüm Uni Baby yine 99.9luk bir mendil çıkarmış fiyatı daha uygundu yanlış hatırlamıyorsam.
Su-pamuk temizliğine gücüm olacağını sanmıyorum o yüzden olabildiğince temiz bir şey tercih etmeye çalıştım.
Bezden de birer paket Harmonie ve Prima aldım. Devamına bakacağım.
Ben indirimde aldım sanırım 1 ay oluyor sleppy natural aldım bebek bezini ıslak mendil olarak yine sleppy natural ıslak mendil aldım. Pamuk zor olur diye almadım ama indirimde şuan alırım ama kullanırmıyım emin değilim
Bezi de ıslak mendili de molfixin mavi olanını aldım 30.haftada pamuk asla yetişmiyor
Günaydın. güzel bir hafta olsun hepimize.Kızlar bebek bezi ve ıslak mendil ne tercih ettiniz? Hangi haftada aldınız?
Ben henüz almadım ama ilk günler için Prima premium çare, sonrası için de sleepy ile devam ederim. Islak mendil direk sleepy alırım çok memnundum. İlk zamanlar pamuk ve su kullanırım. Anlık hazırlıyorsun zaten suyu, havalar da sıcak artık pratik olur. Bir kaç haftadan sonra ıslak mendille devam ederim diyorum bakalım zaman ne gösterecek :)Kızlar bebek bezi ve ıslak mendil ne tercih ettiniz? Hangi haftada aldınız?
Ben bunu aldım pamuklu yumuşacik kumaşı Lohusa gecelikhastane için gecelik aldınız mı? bende önceden kalan vardı yepyeni ama malesef dar geldi.
pamuklu terletmeyen danteli az birşey bakıyorum.
Oh masallahhSelam kızlar. Ben bebek bezi prima premium aldım 2 paket. Migros'ta 1alana 1 bedava kampanyasını yakalayabilirsieniz en ucuz o şekilde alırsınız bebek bezlerini. Islak mendil Sleepy aqua care aldım, unibaby ya da molfix ile de devam edebilirim. Pamuk da aldım, belki karışık ilerledim belki hangisi daha kolay gelirse , bilemiyorum şimdiden
Haftasonu odasını düzenledim çamaşırlarını yıkayıp ütüledik, haftaiçi de hastane çantasını hazırlayacağım artık. Ufak tefek eksikleri de tamamlarız yavaş yavaş.
Haftasonu doktor kontrolüne gittim, 35.haftada gideceğim bir sonraki kontrole. O zaman nst'ye alacağım seni dedi ve her şeyin konuşulacağı o gün, o günmüş:)) doğum sathına gitmeye son 1 ay inşallah
Doktor tatile gidin eşinizle dedi ama benim bu sıcakta ne tatil görüyor gözüm ne bi etkinlik. Haftasonu 1 saat denize gidip gelmek yetiyor bana
Umarım kolaylıkla atlatırız bugünleri![]()
Sirkeyle değil ama Kazan temizliği modu var onda çalıştırdım deterjan haznesinide kaynar suyla bir yıkayıp durulayın kalıntı kalmasın diye çokta abartmaya gerek yok bence doğumdan sonra bırakın utulemeyi yikayabildigimize sukredecegizOh masallahhcamasirlari yikamadan önce makinada özel bir hazırlık yaptınız mı bazıları sirkeli suyla siliyormuş hazneleri vs
Ben de bugün biberon emzik vs karbonatlı su kaynatıp içine atıp kurutup öyle depolayacağım sivenonun biberon temizleyicisiyle de üzerinden geçerim
Bebek çamaşırları yüzde yüz pamuklu olduğu için çekiyor kurutmaya atma dediler ama içime sinmedi toz olur diye dışarda kurutmak o yüzden attım ben çekmedi hemen bı ütü mis gibi oldular bencede sürdürülebilirlik önemliben direk atıp yıkıyorum valla. okadar detaya gerek yok. her zaman yapacağımız birşey değil. yani çamaşır yıkayıp toplarsak şükredelimsadece ütü yaparım. bende kurutma mak. var. dışarıda bile kurusa atıp toz tüy toplatıyorum. havalandırma modu var. ozaman daha içime siniyor.
Ben dantelsiz bir şey bulamadımhastane için gecelik aldınız mı? bende önceden kalan vardı yepyeni ama malesef dar geldi.
pamuklu terletmeyen danteli az birşey bakıyorum.
Doğru valla insta anneleri çok abartıp bizi de geriyorlarSirkeyle değil ama Kazan temizliği modu var onda çalıştırdım deterjan haznesinide kaynar suyla bir yıkayıp durulayın kalıntı kalmasın diye çokta abartmaya gerek yok bence doğumdan sonra bırakın utulemeyi yikayabildigimize sukredecegiz![]()