• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Haziran Anneleri buluşalım

kızlar merhaba,
bugün doktor kontrolüne gittim uygulamaya göre 5+4 görünüyordu ama doktor çok küçük olduğunu muhtemelen geç döllenme olduğunu söyledi,
kese 2.4 mm göründü normal ultrasonla tam göremediği için vajinal baktı ve 4 haftalık baz alalım dedi bu durumda uygulama 1 hafta büyük gösteriyor.
bu durum normal mi? haftaya geri çağırdı net bakalım dedi dış gebelik yok dedi bebek şimdi ne kadarlık? bu durumda ben haziran annesi mi olacağım :D
Bana da böyle oldu. 1 eylül sat benim de. Keseyi normal ultrasonda göremedi vajinal baktı haftaya gel dedi. Ben de bu hesaba göre haziran saydım. Ben hamilelik olarak ikinci hamileliğimdeyim ama hali hazırda hastanede çalıştığım için gidip baktırdım

Bana da böyle oldu. 1 eylül sat benim de. Keseyi normal ultrasonda göremedi vajinal baktı haftaya gel dedi. Ben de bu hesaba göre haziran saydım. Ben hamilelik olarak ikinci hamileliğimdeyim ama hali hazırda hastanede çalıştığım için gidip baktırdım
sizce kese çok mu küçük sat tarihi benimle aynı olan bazı kişilerin daha rahat görünmüş endişe ettim

Ben dün ilk defa gittim önceki akşam test yaptım dün de muayene oldum. Hafta bilgisi veremem şimdi çok küçük hafataya yeniden gel kese var 4 mm gibi dedi sadece. Ben SATa göre hesapladm
Bende 5+2 olduğunda gideceğim de görünür mü diye tereddüt ettim. İki kere kan testi verdim zaten bi daha vermedim en son geçen hafta vermiştim yani kan testi merak ediyorum :)

Bende 5+2 olduğunda gideceğim de görünür mü diye tereddüt ettim. İki kere kan testi verdim zaten bi daha vermedim en son geçen hafta vermiştim yani kan testi merak ediyorum :)

Ben dün ilk defa gittim önceki akşam test yaptım dün de muayene oldum. Hafta bilgisi veremem şimdi çok küçük hafataya yeniden gel kese var 4 mm gibi dedi sadece. Ben SATa göre hesapladm
Merhaba,

benim de bugün kese 2.4 mm çıktı 4 hafta baz alalım haftaya gel dedi senin sat kaçtı? uygulamaya göre 5+4 tü ama geç döllenme olmuş :)

İnşallah görünür :) benimki o kadar küçük olmasına rağmen göründüyse :D

Kalp atışı için ne zaman çağırdı canım bişey dedi mi 6 hafta civarı genelde kalp atışı duyuluyor
Haftaya gel keseyi daha rahat görelim dedi,sonraki hafta da kalp atışını duyarız gibi dedi çok erken öğrenmişsin dedi regl düzensizliğinden geç döllenme olmuş dedi bakalım haftaya cuma keseyi görmeye gideceğim yine :)

Haftaya gel keseyi daha rahat görelim dedi,sonraki hafta da kalp atışını duyarız gibi dedi çok erken öğrenmişsin dedi regl düzensizliğinden geç döllenme olmuş dedi bakalım haftaya cuma keseyi görmeye gideceğim yine :)
Anladım canım hayırlısı gün geçmiyor birde haftalar geçecek 😀😀 sağlıklı olsunlar inşallah bekleriz 🙏

2026 nisan anneleri mayis gibi diger acilan sayfalar varya o nasil aciliyorsa biriniz açin lutfen 2026 haziran anneleri sayfasini

Back
X