- 10 Temmuz 2025
- 65
- 43
- 3
Canım benim kimyasal gebelik oldu.Kaç haftalım sizinki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim kimyasal gebelik oldu.Kaç haftalım sizinki
Hayırlısı olsunCanım benim kimyasal gebelik oldu.
Saol canım. Vakti zamanı değilmiş demek kiHayırlısı olsun![]()
Merhaba hayırlı olsun aynı olmamıza çok sevindimGünlerimiz aynı bende bugün 5+6 yım
Sabah ilk kalktığımda bulantı kusma yaşıyorum öğleden sonra olmuyor ama otururken kalkarken baş dönmesiyle beraber bulantım oluyor 2 3 gündür yoğun uykum geliyor. Kasık bel ağrım hafifledi ama göğüs bacak ağrılarım var acı demek daha doğru olur sanırım
Doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz?
Bende de yok henüz bulantı . İnşallah sağlıklıdır bebişler . Güzel haberlerle gelelim hepimizBende 5 haftalık hamileyim sadece kasık ağrısı ve uyku hali var bulantılarım falan başlamadı daha. Diğer 2 hamileliğimde çok bulantım olmuştu bunda tık yok daha inşallah böyle devam eder.
Uyku hali şuan en üst safa da benim de . Yemek masasında uyuklamaya başlıyorum acaba neden yemek yiyince çok ağır basıyor uyku bu dönemdeUyku hâli var bende, özellikle akşam yemeğinden sonra bir kaç akşamdır uykuya dalıyorum:)
Bulantı değil ama yedikten sonra midem ağzımda hissediyorum bir de
5+2 olduk![]()
Ya bende özel sektörde çalışıyorum değişiklik oluyo mu öyle çalışma saatlerinde ay ne güzel olur ben kasım gibi filan söyleyim diyorum yaMerhabalae benimde testim silik birşekilde pozitif Testim koyulaşınca kan vereceğim
Çalışan varmı aranızda işyerine ne zaman söylemeli cnku çalışma saatlerinde değişiklik oluyor sanırım
Bende 24 eylülde 5. Gün embriyosu transfer oldum 4+4 filan heralde tam bilmiyorumUyku hali şuan en üst safa da benim de . Yemek masasında uyuklamaya başlıyorum acaba neden yemek yiyince çok ağır basıyor uyku bu dönemde![]()
Günlük kaç saat calısıyorsunuz blmiyorum ama hamileler 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz.o yuzden etkiliyor beniYa bende özel sektörde çalışıyorum değişiklik oluyo mu öyle çalışma saatlerinde ay ne güzel olur ben kasım gibi filan söyleyim diyorum ya
Keseyi gördünüz mü acaba yada beta verdiniz miBende 24 eylülde 5. Gün embriyosu transfer oldum 4+4 filan heralde tam bilmiyorumbendede çok uyku var çabuk yorulma kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ucunda hassasiyet ve sertlik var
![]()
Teşekkür ederim sana daaselam hayırlı olsun ve hoş geldin :) doktora gittin mi? senle hemen hemen aynıyız![]()
teşekkür ederim size de de hayırlı olsun 2 gün önce gittim keseyi gördük ama çok ufaktı yarın akşam üstü yine çağırdı gideceğimselam hayırlı olsun ve hoş geldin :) doktora gittin mi? senle hemen hemen aynıyız![]()
Dün 5+1 ile keseyi zar zor gördük, kalp atışı için haftaya çağırdıKalp atışını kaçıncı haftalarda duyuyoruz bilginiz var mı acaba benim yarın 5+2 olucak duyulmaz değil mi
Maalesef 6. Haftalarda dedi doktor benimde vuma kontrolum var kese 2.4 mm daha 4 haftalik amca dedi ekim 1 de banaKalp atışını kaçıncı haftalarda duyuyoruz bilginiz var mı acaba benim yarın 5+2 olucak duyulmaz değil mi
Kaçıncı haftadasınızBen surekli izin almaya başlayacağım icin amirime soyledim, devlet memuruyum ben. Yemek yedikten sonra migdemde bulantı oluyor onun dışında ben de hic bir etki yok :) oglumda da rahat gecmisti bunda da rahat gececek sanirim![]()