• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Haziran Anneleri buluşalım

Devlet mi özel hastanesi tavsiyesi mi istediniz bilemedim fakat ben Kadıköy Medicana hastanesi cihan Karadağ’a gidiyorum. Oğlumu da cihan hoca ile kucağıma almıştım. Çok memnunuz cihan hocadan.
Ben medicanada doğum yapmıştım burcu yılmaz hanegede ancak acıbademe geçmiş. Medicanadan genel olarak memnundu

Benimde 4+3 gün şuan ama hiç mide bulantım yok inşallah olmazda hamile gibi değilim normal devam ediyorum inşallah hep böyle rahat geçer
Biz aynı gidiyoruz bende bugün 4+4 üm henüz bulantım yok koku hassasiyeti var sadece.dr a da gitmedim henüz ayın 15 ine randevu aldım

Biz aynı gidiyoruz bende bugün 4+4 üm henüz bulantım yok koku hassasiyeti var sadece.dr a da gitmedim henüz ayın 15 ine randevu aldım
selam bende sizle aynıyım 4+5 bende hala nilmiyorum şükü aşırı yorgunum hep böyle gideriz inşallah :)

Merhaba, 4+2 den selamlar, hepimize sağlıklı kolay geçen hamilelik süreci diliyorum. 4+1 de beta hcg değerim 240 geldi 1 hafta gecikmeyle öğrendim, bazı arkadaşlar tekrar tekrar test yaptırıyor, bunu yaptırmalımıyız bir sebebi mi var, 7. Haftada ilk doktor muayenemi olmayı düşünüyorum.

Merhaba kızlar bende 5 haftalık gebeyim .
Ağustosta kürtaj olmuştum .inşallah bu kez nasip olur
Merhaba bende Haziran da olmuştum kürtaj şimdi yine gebeyim bakalım insllah bu sefer nasıl olur bana da size de sizin akıntılarıniz oluyor mu acaba

Bende de böyleydi bak o zaman bilmiyordum progestan etkisidir diye hiç de denmedi bende ne kadar ağır hamilelik geçiriyorum öyle diyordum demek ki ondanmış 😆 olsun canım iç sen yine de önemli, biraz etkisi olabilir tabi de riskli durumlarda veriliyor ya zaten diğer türlü belki daha az olur etkisi
Aynen asko sağlıklı olsunlar da içeriz bi ilaç değil mi 🥲

Merhaba, 4+2 den selamlar, hepimize sağlıklı kolay geçen hamilelik süreci diliyorum. 4+1 de beta hcg değerim 240 geldi 1 hafta gecikmeyle öğrendim, bazı arkadaşlar tekrar tekrar test yaptırıyor, bunu yaptırmalımıyız bir sebebi mi var, 7. Haftada ilk doktor muayenemi olmayı düşünüyorum.
Beta 48 saatte 2 katina cikarsa saglikli gebelelik dedikleri icin doktorlar 3 kere kan verdim bende sizin de mi ilk bebis sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah

Merhaba bende haziran annesiyim inşallah 😍 bebek transferi oldum 24 eylüldee, 3 ekim cuma günü öğrendim 416yla dün 1170 çıktı değerim 2 günde 1 kan veriyorum 😍 yarın son kan verişim olcak doktorum beni ultrasona haftaya çağırdı🤔

Merhaba bende haziran annesiyim inşallah 😍 bebek transferi oldum 24 eylüldee, 3 ekim cuma günü öğrendim 416yla dün 1170 çıktı değerim 2 günde 1 kan veriyorum 😍 yarın son kan verişim olcak doktorum beni ultrasona haftaya çağırdı🤔
Tebrikler saglikla kucagina alirsin insallah🌸🌸🌸

Amin hepimize inşallah 🤍 siz kese gördünüz mü kaçıncı haftadayım onuda bilemiyorum 🤔

Amin hepimize inşallah 🤍 siz kese gördünüz mü kaçıncı haftadayım onuda bilemiyorum 🤔
bende tam olarak kaç haftalık anlamadım :D kese göründü ama çok küçük 2.4 mm dedi uygulama da 5+3 dü ama doktor en fazla 4+3 çok küçük dedi bu cuma netleşecek bakalım :)

Back
X