- 25 Mart 2024
- 444
- 386
- 23
- 35
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #2.481
kız yok
ben de istanbuldayım varsa bildiğiniz yerler paylaşırsanız sevinirimKızlar Fetal dna testlerinizi nereye yaptıracağınız belli oldu mu?
Ben araştırıyorum şu anda ve İstanbul'dayım
Yaa hatirladim cok tesekkur ederimmCanım merhaba ben mart ayı topiginden aklıma geldin bakayim dedim çok sevindim gercekten inşallah sag salim kucağına alırsın bebisini
Karından muayene edince keseyi gördüyse alttan etmemiştir. Aslında arasaydınız keşke doktorunuzu ilaçların sisteme girmediğini söyleseydiniz yardımcı olurduMantar kremi ve fitil demişti ama sistemde girmemiş alamadım beni sadece karından muayene etti 1 hafta geçsin tekrar gidicem
Canım korkma kanama alanı bendede var ama hiç kanamam olmadı şükür banada 10 gün önce gittiğimde demişti kahverengi leke gelince kesenin dışında oluyor dinlendikce geçer dedi swninkide öyle biseydirkızlar acil bakar mısınız kese görmeye gittim bugün 6+1 kendi doktorum haftaya çağırmıştı bu tüp bebek doktorum değil. kanama alanın var düşük tehlikesi dedi yani kanama alanı benim bildiğim çoğu gebelikte olabilen bir şey bu kadın bana şimdi neden şak diye düşük dedi moralimi bozdu
Sağlık ocağı yazıyor canım ben ordan yazdiriyorum hepkızlar bu sabah benimde bel ağrım çok arttı alt karnımda regl sancıları sanki sabitleşti oraya onun doluluğunu hissediyorum. korkuyorum da biraz. elimde progestan fitil bitti doktor randevuma da çok var reçetesiz satılıyo mu biliyo musunuz
Canım bana da düşük tehlikesi demişti, hatta yok kese olması gereken yerde değil vs saçma sapan bir anda konuşuyorlar olur olmadık. Onlar için o kadar gündelik şeyler ki bunlar, bu söylediklerim hamile kadını etkiler mi diye asla düşünmüyorlarkızlar acil bakar mısınız kese görmeye gittim bugün 6+1 kendi doktorum haftaya çağırmıştı bu tüp bebek doktorum değil. kanama alanın var düşük tehlikesi dedi yani kanama alanı benim bildiğim çoğu gebelikte olabilen bir şey bu kadın bana şimdi neden şak diye düşük dedi moralimi bozdu
kesinlikle katılıyorum o kadar düz söyledi ki on kere tekrar sordum olabilir de daha çok yeni tutunma aşaması bu ne olacağı belli olmaz diyor. benim o anda içimde fırtınalar kopuyor oysa kiCanım bana da düşük tehlikesi demişti, hatta yok kese olması gereken yerde değil vs saçma sapan bir anda konuşuyorlar olur olmadık. Onlar için o kadar gündelik şeyler ki bunlar, bu söylediklerim hamile kadını etkiler mi diye asla düşünmüyorlar
aksi gibi bugünde annemlerdeyimSağlık ocağı yazıyor canım ben ordan yazdiriyorum hep
elhamdülillah çok sevindim sana da ya inşallah benim de öyle olur şuan kanama falan görmedim hemen tüp bebek doktoruma yazdım oksparı keseyim mi diyeCanım korkma kanama alanı bendede var ama hiç kanamam olmadı şükür banada 10 gün önce gittiğimde demişti kahverengi leke gelince kesenin dışında oluyor dinlendikce geçer dedi swninkide öyle biseydir
Devlete gittim pekde ilgikwnmeyince içime sinmedi açıkçası bakalım haftaya perşembe gibi giderim yineKarından muayene edince keseyi gördüyse alttan etmemiştir. Aslında arasaydınız keşke doktorunuzu ilaçların sisteme girmediğini söyleseydiniz yardımcı olurdu
Endise etme canimm ,cok ayakta durmamaya calis ,agir asla kaldirma . Dinlenme modunda ol surekli bir sey olmaz Allahin izniyleelhamdülillah çok sevindim sana da ya inşallah benim de öyle olur şuan kanama falan görmedim hemen tüp bebek doktoruma yazdım oksparı keseyim mi diye
Onlar sorun olmuyır canım ama şu çanta geçirdiğimiz cihazlar var ya havaalanlarında falan olan onlardan uzak durmak gerekiyoryanlışlıkla mayıs annelerine yazmışım yasiz avmdeki xraylerden geçiyor musunuz zararı olur mu bebege
İncia ve hindistan cevizi yağı en etkili çözümü ama deriniz esnekse en iyi kremi de sürseniz çatır çatır çatlıyorsunuz maalesef ben neler neler sürdüm ama fayda etmediMerhaba. Organik catlak yagi arastiran tavsiyesi olan varmı acaba. Benim ikinci gebeliğim ve İkizler. Karnım şuan aşırı belirginlesti. İkinci gebeliği olan arkadaslarim sizde de durum böylemi. İdeal kilo ile hamile kaldım. Oncesinde de aşırı göbeğim yoktu. Birden çıktı . İkiz olduğundan mi acaba diye düşünmeye başladım
Kızlar yokmu aramızda hepinizin göğüs hassasiyeti varmi belirtisi felanGünaydın kızlar belirtisiz gebeigi olan varmi benim ilk günden beri hiçbir belirti yok göğüs hassasiyeti olmayan varmi benim ilk öğrendim günden beri yok 6+3hala da yok göğüs hassasiyeti ve hiçbir belirtimde yok belirtisiz gebeligi ilerleyen varmi
Benim sadece göğüs hassasiyeti var başka hiçbir belirtim yokKızlar yokmu aramızda hepinizin göğüs hassasiyeti varmi belirtisi felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?