Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
Darısı bize
Benimde ekler misiniz
Yaş 34
Sat:26.08
İlk gebelik
Tahmini doğum tarihi: 02.06.26
6+3 kese kalp atışı
Yarında ins ikinci kontrolüm 10+1
Benimde ilk kontrolüm 6+2 di birdaha 1 ay sonra dedi acaba bende 10+2 gibimi gitsem 11-12 yimi beklesem
Bendede yok canım göğüs hassasiyeti 8 haftalıgm. Ama bulantı midede gaz vs dolu

Kızlar yokmu aramızda hepinizin göğüs hassasiyeti varmi belirtisi felan
bazen belirtim olmamasını çok isterdim bugün bel ağrım başladı. geçmiyor... gece yüz üstü yatamadım göğüs acısından ağlıcaktım.. sinsi bir mide bulantısı kokulardan yemeklerden tiksinme.. Hala belirtin olmasını istiyo musun aşkımm

Yani yoğun belirti degil tabiki ama genelde göğüs hassasiyeti oluyor gebeliklerde oğlumda olmustu dedin gibi çok ayrılırdı sag sola dönerken bile göğüslerim ağrıyordu bundailk günden beri göğüsümde hiçbir şekilde hassasiyet agri vs yok ici boş yumuşak normal mi acaba olmaması

doktor kontrolüne gittiniz mi kalp atışını falan yazdıysanız da kaçırdım ben hani önceden ağrın falan olsa birden kesilse olumsuzluk ihtimalini söyleyebilirdim ama senin en başından beri yok bemce korkulucak bişey değil vücudunun tepkisi böyle

Ben ilk gebeliginde mustela yağ kullanmıştım çatlak olmamisti ama çok pahalilanmis. İkiz olduğu için sanırım bir kaç ürün birden kullancam. Hindistan c. Yağını deneyeceğim . Tesekkurler

Hayir gitmedim henuz cumartesi gideceğim beta da yavss artiyordu benjm bilmiyorum hayirlisi bakalim

Bu yorumu okuyunca üzülmedim desem yalan olur inşAllah dediğiniz gibi olmaz ya herksin vücudu farklı diyip kendimi motive edicem mecbur

kese gördük ama kalp atışı pazartesi
Çok yoğun bir ağrıdan Bahsettiğiniz için acaba Dış gebelik mi dedim ama kese görmüşsünüz ihtimal elendi çok şükür
Duramayacağınız ağrılar değilse sorun değil bende yoğun ağrılar geçirdim doktorlar normal diyor rahim birden iki katına sonra daha da büyüyor büyüme kasılması sadece
Güzel düşünün endişe etmeyin sürekli acaba diyip kendinizi bunaltmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…