Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Cok sukur canim gozun aydin. Evet 1 haftanin uzerindeki farklar doktorlarin dikkatini cekiyor sende iki gun gayet normal

Rahatladınmi canikom bende doktora gittiğim gün kuş gibi hafifliyorum

benim çarşamba günü 6.3 mm idi bebek, 6+3 ile uyumlu dedi doktor. ben 6+6daydım. bugün 7+2 oldum kahverengi lekelenmem geldi haftasonu olunca kendi doktoruma gidemedim acile gittim devlette, orada 7.4 ölçtüler ama yine 6+3 ile uyumlu dediler. kalp atışı var ama gelişimi zayıf herhalde. devlette kaldırım gibi oldukları için hocalar beni azarladı bir de. ben sordum gelişimi mi geri diye, ben nerden bilebilirim önceki ultrasonlarını görmedim dedi. panik içerisinde bekliyorum bakalım pzt günü kendi doktoruma gideceğim. size dua edeceğim siz de bana edin Allahın izniyle yavrularımıza sağ salim kavuşalım

Makineden dolayı fark etmiş olabilir canım farklı cihazlarsa ondan dolayı zaten çok küçükler ya ölçümü makine yapıyor sonuçta
Benim baktigim park besik anne yani da olabiliyor asansorlu gozukuyor once yukari da baslayip buyudukce asagi iniyor yatak kismi yani videolarda oyle
Evet canım kanz öneririm ben onu kullandım oğlumda sapasağlam şimdi yine kullanıcam hem ayakları vardı benimkinin kendi sallanıyordu hafif dokununca anne yanı da oluyor yatağa bağlayıp sabitliyorsun hiç kıpırdamıyor yatakla aynı boya geliyor hemen hemen
Kızlar gebelikte ilişki korunmalı mı olmalı ? Doktorum bana bu konuyla ilgili bi şey söylemedi sizlerin bilgisi var mı acaba ?
Bende bundan hep çekiniyorum ya doktora gittiğimde de aklıma gelmiyor hiç sormak ilkinde de içgüdüsel olarak korunmak istemiştim geri çekilme şeklinde yapıyorduk ama bende merak ediyorum bu durumu dikkat etmek gerekiyor mu acaba sadece son aylarda sperm rahim kasılmasına sebep olduğundan doğum başlatıcı olarak görülüyor onu biliyorum ama bu zamanlarda da aynı şey geçerli mi bilemedim

Dedigin markaya da bakayim tesekkur ederimm

Canım belki ultrason farkı olmuştur inş öyledir ikimize de dua edeceğim bende yerde miyim gökdemiyim belli değil 6+4 de gittim 6+0 ile uyumlu kese dedi yolk saç vardı bebeği görememiştik. Şimdi 7+6 tekrar gittim bebeği ilk defa gördük 3.88 mm ama 6+1 ile uyumlu küçük kalmış ya gelişimi durmuş ya geç döllenme dedi çarşamba tekrar kontrol var

Gece uykularım çok bölünüyor sürekli kabus görüyorum. Bugün daha prof bi doktora denk geldim hamilelikte hormonların etkisi ile rüyalar daha canlı ve gerçekçi olabilir diyordu. Gerçekten öyle görüyorum. Bir gün kanamam oluyor rüyamda apar topar doktora gidiyorum. Bir gün bişeye üzülüyorum diye çocuğa bişey oluyormuş sözde öyle doktora gidiyorum. Rüyalarım hep böyle. Aslında gün içinde stres yapmıyorum ikinci gebeliğim birde yani tecrübem var ama niye böyle rüyalar görüyorum anlayamadım ya. Birinci trimester çok yorucu çok zor gerçekten ikinci gelsin hemennn ikincide böyle olmuyordu

ayyy kız senin yine normal biraz daha ben Tövbe Yarabbim eşimin sol elini bilekten kestiğini gördüm kan akmıyodu gülüyodu eğleniyodu ben onu dövüyodum nasıl bi korkuyla uyandım anlatamam geceleri çok rahat uyuyamıyorum

Doktorum korunucaksınız dedi sperm bebeğin eşi denilen şeyi incelttiği ve erken doğuma sebep olduğunu söylemişti. ağrı kanama leke varsa yasak dedi

Yaa kızlar ben idrarımı yaptım sonra peçeteye tırnağımın ucu kadar açık pembe lekelenme oldu normalmi ya çok korkuyorum

ay inanmıyorum bunu yaşayan var mı diyordum ben de aynısı birebir hep bir kanamayla doktora gidiyorum uyanınca gerçeklik algımı yitiriyorum bir süre tamamen bilinçaltı ama rüyalar gerçekten daha bir canlı uykum daha derin daha ağır geliyor bana da

inşallah güzel haberler alırsın dua edeceğim sana. çok kızdım doktora da kaygılı bir anne var zaten karşısında taş kalpliler ya işini sevmeyen işinden olur inşallah valla böyle dua etcem artık herkes zor günler geçiriyor kimsenin böyle davranmaya hakkı yok terbiyesizler

Bende sürekli kabuslarla uyanıyorum hatta bazen uyanamıyorum bir bu kabusların geçmesini birde şu koku hassasiyetinin geçmesini dört gözle bekliyorum 2. Trimester böyle olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…