- 25 Ekim 2023
- 925
- 680
- 33
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #3.381
Midende ve karında şişlik gibi siginama ma gibi gaz mi canım benimki öyle sade soda iyi geliyor tavsiye ederimBende bu gece ağrıdan uykum bölündü gaz sancısı ve şişkinlik bütün gece mahvetti beni gaz dır diye düşünüyorum çünkü biraz bile çıkarınca ağrıda biraz azalma oluyor en ufak bişey de tedirgin oluyorum kızlar sizde de var mı bu şikayet
Şişlik öyle ama gaz ağrısı da var bütün gece evi turladım çıksın diyeMidende ve karında şişlik gibi siginama ma gibi gaz mi canım benimki öyle sade soda iyi geliyor tavsiye ederim
Evet benimkide ağrılı soda içip alttan üstten gaz çıkıyor rahatlıyorumŞişlik öyle ama gaz ağrısı da var bütün gece evi turladım çıksın diye
Tm cnm aldırayım bugün kaç gün sonra gittiğimde doktoruma da sorarım normaldir inşallah bu ağrılar bi sıkıntı olmasındaEvet benimkide ağrılı soda içip alttan üstten gaz çıkıyor rahatlıyorum
Bana doktorum normal dedi ilaç istedim vermedi şu dönemde ilaç içme dedi idare et soda falan iç dediTm cnm aldırayım bugün kaç gün sonra gittiğimde doktoruma da sorarım normaldir inşallah bu ağrılar bi sıkıntı olmasında
ben gazdan cok muzdaribim ben de uyanıyorum inşAllah hızlıca geçerBende bu gece ağrıdan uykum bölündü gaz sancısı ve şişkinlik bütün gece mahvetti beni gaz dır diye düşünüyorum çünkü biraz bile çıkarınca ağrıda biraz azalma oluyor en ufak bişey de tedirgin oluyorum kızlar sizde de var mı bu şikayet
Benimde cok gazim var gecen haftadan beri gecen hafta gittigimde sormustum doktora normal yapacak bisi yok dedi. Degisen mide ve bagirsak duzeninden oluyormus boyleŞişlik öyle ama gaz ağrısı da var bütün gece evi turladım çıksın diye
Bende öyleyim maalesef afersiniz ama gazın ağrısından oturamadım 3 4 gün boyuncaBende bu gece ağrıdan uykum bölündü gaz sancısı ve şişkinlik bütün gece mahvetti beni gaz dır diye düşünüyorum çünkü biraz bile çıkarınca ağrıda biraz azalma oluyor en ufak bişey de tedirgin oluyorum kızlar sizde de var mı bu şikayet
Park beşikte bebeği eğilip almak zor oluyor ilk aylar için en güzeli anne yanı beşik. Her saat emzirdiğin için eğilip alma bile çok zor oluyor ya da elin bebeğin üstünde pış pış yapmak istiyorsun park beşikte bu imkansız oturup eğilmen gerekiyorBunlarda tırmanıp düşme riski oluyor ya korkuyorum park beşik daha aşağıda olduğu için tırmanamıyorlar o yüzden bende park beşik düşünüyorum
Farkli cihaz ise bu kadar fark cikmasi normal olabilir bence. Cok minikler ve 1 mm zaaten bir kac gun fark demek oluyorgeçen hafta 6+5 te gittiğimde bebeğin günü 6+3 görünüyordu kalp atışı vardı. bugün kahverengi lekelenme geldi doktora gittim 7+2 de ve orada yine 6+3 görünüyordu ama yine kalp atışı vardı. bebek gelişmiyor ama kalp atışı mı var anlamadım bu durumu yaşayan var mı? konu da açtım ama buraya da sormak istedim
Benim baktigim park besik anne yani da olabiliyor asansorlu gozukuyor once yukari da baslayip buyudukce asagi iniyor yatak kismi yani videolarda oylePark beşikte bebeği eğilip almak zor oluyor ilk aylar için en güzeli anne yanı beşik. Her saat emzirdiğin için eğilip alma bile çok zor oluyor ya da elin bebeğin üstünde pış pış yapmak istiyorsun park beşikte bu imkansız oturup eğilmen gerekiyor
Öyle modelleri varsa çok iyi. Benim gördüklerim hep tek kademeydi.Benjm baktifim park besik anne yani da olabiliyor asansorlu gozukuyor once yukari da baslayip buyudukce asagi iniyor yatak kismi yani videolarda oyle
Galiba yeniler boyle artik ama bilemiyorum kesin olarakta tabii magazalara gidip bakmak lazimÖyle modelleri varsa çok iyi. Benim gördüklerim hep tek kademeydi.
Benimde uygulamadaya göre bi hafta geriydi ilk kalp atışını duyduğumuzda son adet tarihine göre de 7hafta olduğunu sanıyordum 6haftayfı doktor önemli olan bebeğin durumu dedi geç döllenmiş olabilir dedigeçen hafta 6+5 te gittiğimde bebeğin günü 6+3 görünüyordu kalp atışı vardı. bugün kahverengi lekelenme geldi doktora gittim 7+2 de ve orada yine 6+3 görünüyordu ama yine kalp atışı vardı. bebek gelişmiyor ama kalp atışı mı var anlamadım bu durumu yaşayan var mı? konu da açtım ama buraya da sormak istedim
Park beşikte bebeği eğilip almak zor oluyor ilk aylar için en güzeli anne yanı beşik. Her saat emzirdiğin için eğilip alma bile çok zor oluyor ya da elin bebeğin üstünde pış pış yapmak istiyorsun park beşikte bu imkansız oturup eğilmen gerekiyor
Kademeli oluyor ve anne yanıda oluyor aynı zamandaBenim baktigim park besik anne yani da olabiliyor asansorlu gozukuyor once yukari da baslayip buyudukce asagi iniyor yatak kismi yani videolarda oyle
Evet korunmanız gerekiyor doktorum özellikle bunu belirtti.Kızlar gebelikte ilişki korunmalı mı olmalı ? Doktorum bana bu konuyla ilgili bi şey söylemedi sizlerin bilgisi var mı acaba ?
Evet benimde sol kalçama vuruyordu Kalçamda kayma olduğu için hastaneye gittim ihmal etmemek için. Doktoruma gebe olduğumu söylemeden hamilemisin dedi . Evet dediğimde sinirlere baskı uygulandıgından agrı yapabilir demişti.Kızlar bazen sağ kalçama aşırı ağrı saplanıyor kıpırdatmıyor sonrw geçiyor sinirsel bi ağrıya benziyor yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?