• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

7+2yim. Sabah bulanmadım diyordum akşam üzeri başladı bulantım.. bulansa bir dert bulanmasa bir dert hakikaten :)
canım mesela dün çok kötüydüm bugün biraz daha gözüm açıldı midem bi bulanıyo bi bulanmıyo. İlacı içmiyim deniyim dedim ama yok yani duramadım yine sinsi bir bulantı kusturmuyor ama mahvediyor. Yemek tiksinmesi falan devam ediyo

canım ben 7+3te gittiğimde yapılmıştı. tiroid ve şeker probleminiz varsa ayda 1 bakılıyo
Acilde kan vermiştim sonuçları beklemediler gönderdiler yarin icin gel dedi. şekerin sınırda çıkmış dedi sağlık ocağındaki hemşire. Birde enfeksiyon çıkmış ben daha tup bebek doktorumda devam ediyorum. Son 1 kontrolum kaldı onda da . Ona gösterdim normal dedi anlamadım. Yarın gidicem devlet hastanesine orda tekrar test yenilerlermi acaba nasil ilerliyor diye emin olamadım.

Kızlar benim yaşadıklarım normal mi artık kendimi sorgulamaktan yoruldum. Lütfen özyargısız okuyun yazdıklarımı. Sanki bir hata yapmışım gibi gelmeye başladı koku hassasiyeti mide bulantısı yaşamaya başladım zorlanıyorum. Biz 4 yıldır evliyiz ve çok zor süreçlerden geçtik aslında çok istiyordum ama şimdi duygularım çok karışık sürekli yanlış yapmışım kendi hayatımı bitirmişim gibi hissetmeye başladım. Kendimi çok suçlu hissediyorum çünkü isteyerek hamile kaldım kafayı yiycem bana bunu hormonlar mı yapıyo normal Bi kafada olsam bunları düşünür müyüm bilmiyorum. Allak bullak oldum lütfen bi şeyler yazın

Kızlar benim yaşadıklarım normal mi artık kendimi sorgulamaktan yoruldum. Lütfen özyargısız okuyun yazdıklarımı. Sanki bir hata yapmışım gibi gelmeye başladı koku hassasiyeti mide bulantısı yaşamaya başladım zorlanıyorum. Biz 4 yıldır evliyiz ve çok zor süreçlerden geçtik aslında çok istiyordum ama şimdi duygularım çok karışık sürekli yanlış yapmışım kendi hayatımı bitirmişim gibi hissetmeye başladım. Kendimi çok suçlu hissediyorum çünkü isteyerek hamile kaldım kafayı yiycem bana bunu hormonlar mı yapıyo normal Bi kafada olsam bunları düşünür müyüm bilmiyorum. Allak bullak oldum lütfen bi şeyler yazın
Canım hiç böyle düşünme. Biz 6 aydır evliyiz ve çocuk istedik. Ben daha yüksek lisans yapıyorum çalışmıyorum. Ev kira. Bir eşim çalışıypr. bundan sonra bir daha çalışabilir miyim ne olur nasıl yaparız diye düşünüyorum ama sadece kendimi üzüyormuşum onu fark ettim. Bebek bereketiyle huzurla gelir. Rabbim nasip ettiyse güzel olacaktır.

Ben bulantilardan çok yoruldum ve depresyonda gibiyim :( her şey midemi yakıyor. Çubuk krakerler, çorba. Hiç bir şey yiyemiyorum, yiyemeyince de açliktan bu sefer midem yanıyor. Tüm gün akşam gelse de uyusam ve hissetmesem diye bekliyorum.

Back
X