Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Kizlar herkes paylaştım hamile olduğunu yakınlarıyla yoksa 3 ayı mi bekliyorsunuz
benim yegenlerim ve annem biliyor. onlarda başka kimselere söylememek koşulu ile.
Kayınvalideme de bu hafta perşembe randevum var kontrol sonrası soyleyecegiz ama oda kimseye soylememe kosulu ile çekirdek aile dısında kimse bilmesin istiyorum. Karnım burnuma gelene kadar :)

Bizimde şuan aileler biliyor sadece cevreyede 3. Ayda söylemeyi düşünüyorum ama bakalım oğlumda 9.haftada söylemiştim herkese ama bunda beklıyım diyorum 12. Haftayi

kasım indiriminde bir sey aldınız mı biliyorum erken ama. ben puset ve bebek arabasını aldım indirimde diye evde puset seviyorum ahahahhaa

kasım indiriminde bir sey aldınız mı biliyorum erken ama. ben puset ve bebek arabasını aldım indirimde diye evde puset seviyorum ahahahhaa
neye göre seçtiniz yaa ben de indirimleri kaçırmayayım dedim ama biraz baktım çok seçenek olunca kafam karıştı hiç birini alamadım açıkçası.

Kizlar herkes paylaştım hamile olduğunu yakınlarıyla yoksa 3 ayı mi bekliyorsunuz

ben 8. haftadayım görüştüğümüz akrabalarımıza ve yakın arkadaşlarımıza söyledik. işyerimde de herkes bilmiyor sadece yakın olduklarım :)

Ben kitap falan aldim onlar guzel inmisti bebek arabasini secemedim cok karisik geldigi icin bakmayi biraktim siz nasil sectinjz ya

Ben kitap falan aldim onlar guzel inmisti bebek arabasini secemedim cok karisik geldigi icin bakmayi biraktim siz nasil sectinjz ya
valla ben kaliteli ve bebeği çok sarsalamayacak büyük tekerli bir şey istiyordum bir de puset takılabilen modellerden. bi kaç kişiden de maxi cosi duymuştum. cybex ve maxi cosi ye baktım bana maxi cosi daha fiyat performans geldi yine çok pahalı ama cybexten daha kaliteli modelleri cybexten daha ucuz. içime sindi denedim farklı yerlerde sonra da indirimde görünce aldık

güle güle kullanın ben de çok duydum bu 2 markayı. peki puset ne kadar süre kullanılıyor onun yerine bebek arabası ve oto koltuğu alsak daha mı kullanışlı olur acaba ?

güle güle kullanın ben de çok duydum bu 2 markayı. peki puset ne kadar süre kullanılıyor onun yerine bebek arabası ve oto koltuğu alsak daha mı kullanışlı olur acaba ?
ya ben bilerek puset aldım çünkü zaten bebekler belli bir aya kadar oturamıyorlar ve bebek arabaları da genelde oturmaya başlayan bebekler için kullanışlı. ya da sürekli yatık kullanacaksın o zaman da bebek sıkılıyor kuzenimin bebeğinden biliyorum. puset 13 kgye kadar taşıyormuş ve o zamana kadar da arabada da kullanırım çünkü kemer geçirilen yerleri var. sınırı geçince de oto koltuğu alırım diye düşündüm.

mantıklı bu şekilde evet. Bir de ben şeyi beğeniyorum bu maxi cosinin oto koltuklarında çocuğu alıp bırakırken çevirip itebiliyorsun. o ayrı bi aparat mı acaba puseti ona takabilrsen çok iyi olur bununla ilgili bilgin var mı ayrı satılıyor mu? bir de hangi modelini ne kadara aldın? ben de bir bakayım ocak gelmeden almakta fayda var aslında malum her şeye zam geliyor.

Gule gule kullaninn. Buyuk tekerlekliler surusu rahat ama bagajda cok yer kapliyor demisti arkadasim onda da varmis da. Ama surusu epey rahatmis

Cok guzel gorunuyormus. Puset olmadan hastaneden taburcu olamiyormussun ona baktiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…