- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #3.661
Ben bekleyecektım ama 6.haftada apar topar kanama olup hastahaneye yatınca cümle alem duyduKizlar herkes paylaştım hamile olduğunu yakınlarıyla yoksa 3 ayı mi bekliyorsunuz
benim yegenlerim ve annem biliyor. onlarda başka kimselere söylememek koşulu ile.Kizlar herkes paylaştım hamile olduğunu yakınlarıyla yoksa 3 ayı mi bekliyorsunuz
Sağlık olsun cnm olsun daha iyi yardımları olur belkiBen bekleyecektım ama 6.haftada apar topar kanama olup hastahaneye yatınca cümle alem duydu
Bizimde şuan aileler biliyor sadece cevreyede 3. Ayda söylemeyi düşünüyorum ama bakalım oğlumda 9.haftada söylemiştim herkesebenim yegenlerim ve annem biliyor. onlarda başka kimselere söylememek koşulu ile.
Kayınvalideme de bu hafta perşembe randevum var kontrol sonrası soyleyecegiz ama oda kimseye soylememe kosulu ile çekirdek aile dısında kimse bilmesin istiyorum. Karnım burnuma gelene kadar :)
yakın arkadaşlarımız ve aileler biliyo, akrabalara söylemedikKizlar herkes paylaştım hamile olduğunu yakınlarıyla yoksa 3 ayı mi bekliyorsunuz
keselerden miÇoook bariz belli biri kız biri erkek
ben alıcaktım ama sonra vazgeçtimkasım indiriminde bir sey aldınız mı biliyorum erken ama. ben puset ve bebek arabasını aldım indirimde diyeevde puset seviyorum ahahahhaa
neye göre seçtiniz yaa ben de indirimleri kaçırmayayım dedim ama biraz baktım çok seçenek olunca kafam karıştı hiç birini alamadım açıkçası.kasım indiriminde bir sey aldınız mı biliyorum erken ama. ben puset ve bebek arabasını aldım indirimde diyeevde puset seviyorum ahahahhaa
Kizlar herkes paylaştım hamile olduğunu yakınlarıyla yoksa 3 ayı mi bekliyorsunuz
Bende paylastim ,is arkadaslarimiz bilmiyor sadeceKizlar herkes paylaştım hamile olduğunu yakınlarıyla yoksa 3 ayı mi bekliyorsunuz
Ben kitap falan aldim onlar guzel inmistikasım indiriminde bir sey aldınız mı biliyorum erken ama. ben puset ve bebek arabasını aldım indirimde diyeevde puset seviyorum ahahahhaa
Ben kitap falan aldim onlar guzel inmistibebek arabasini secemedim cok karisik geldigi icin bakmayi biraktim siz nasil sectinjz ya
valla ben kaliteli ve bebeği çok sarsalamayacak büyük tekerli bir şey istiyordum bir de puset takılabilen modellerden. bi kaç kişiden de maxi cosi duymuştum. cybex ve maxi cosi ye baktım bana maxi cosi daha fiyat performans geldi yine çok pahalı ama cybexten daha kaliteli modelleri cybexten daha ucuz. içime sindi denedim farklı yerlerde sonra da indirimde görünce aldıkneye göre seçtiniz yaa ben de indirimleri kaçırmayayım dedim ama biraz baktım çok seçenek olunca kafam karıştı hiç birini alamadım açıkçası.
ben 8. haftadayım görüştüğümüz akrabalarımıza ve yakın arkadaşlarımıza söyledik. işyerimde de herkes bilmiyor sadece yakın olduklarım :)
güle güle kullanın ben de çok duydum bu 2 markayı. peki puset ne kadar süre kullanılıyor onun yerine bebek arabası ve oto koltuğu alsak daha mı kullanışlı olur acaba ?valla ben kaliteli ve bebeği çok sarsalamayacak büyük tekerli bir şey istiyordum bir de puset takılabilen modellerden. bi kaç kişiden de maxi cosi duymuştum. cybex ve maxi cosi ye baktım bana maxi cosi daha fiyat performans geldi yine çok pahalı ama cybexten daha kaliteli modelleri cybexten daha ucuz. içime sindi denedim farklı yerlerde sonra da indirimde görünce aldık
ya ben bilerek puset aldım çünkü zaten bebekler belli bir aya kadar oturamıyorlar ve bebek arabaları da genelde oturmaya başlayan bebekler için kullanışlı. ya da sürekli yatık kullanacaksın o zaman da bebek sıkılıyor kuzenimin bebeğinden biliyorum. puset 13 kgye kadar taşıyormuş ve o zamana kadar da arabada da kullanırım çünkü kemer geçirilen yerleri var. sınırı geçince de oto koltuğu alırım diye düşündüm.güle güle kullanın ben de çok duydum bu 2 markayı. peki puset ne kadar süre kullanılıyor onun yerine bebek arabası ve oto koltuğu alsak daha mı kullanışlı olur acaba ?
mantıklı bu şekilde evet. Bir de ben şeyi beğeniyorum bu maxi cosinin oto koltuklarında çocuğu alıp bırakırken çevirip itebiliyorsun. o ayrı bi aparat mı acaba puseti ona takabilrsen çok iyi olur bununla ilgili bilgin var mı ayrı satılıyor mu? bir de hangi modelini ne kadara aldın? ben de bir bakayım ocak gelmeden almakta fayda var aslında malum her şeye zam geliyor.ya ben bilerek puset aldım çünkü zaten bebekler belli bir aya kadar oturamıyorlar ve bebek arabaları da genelde oturmaya başlayan bebekler için kullanışlı. ya da sürekli yatık kullanacaksın o zaman da bebek sıkılıyor kuzenimin bebeğinden biliyorum. puset 13 kgye kadar taşıyormuş ve o zamana kadar da arabada da kullanırım çünkü kemer geçirilen yerleri var. sınırı geçince de oto koltuğu alırım diye düşündüm.
Gule gule kullaninn. Buyuk tekerlekliler surusu rahat ama bagajda cok yer kapliyor demisti arkadasim onda da varmis da. Ama surusu epey rahatmisvalla ben kaliteli ve bebeği çok sarsalamayacak büyük tekerli bir şey istiyordum bir de puset takılabilen modellerden. bi kaç kişiden de maxi cosi duymuştum. cybex ve maxi cosi ye baktım bana maxi cosi daha fiyat performans geldi yine çok pahalı ama cybexten daha kaliteli modelleri cybexten daha ucuz. içime sindi denedim farklı yerlerde sonra da indirimde görünce aldık
Cok guzel gorunuyormus. Puset olmadan hastaneden taburcu olamiyormussun ona baktiniz mi ?ya ben bilerek puset aldım çünkü zaten bebekler belli bir aya kadar oturamıyorlar ve bebek arabaları da genelde oturmaya başlayan bebekler için kullanışlı. ya da sürekli yatık kullanacaksın o zaman da bebek sıkılıyor kuzenimin bebeğinden biliyorum. puset 13 kgye kadar taşıyormuş ve o zamana kadar da arabada da kullanırım çünkü kemer geçirilen yerleri var. sınırı geçince de oto koltuğu alırım diye düşündüm. Eki Görüntüle 3675590
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?