- 4 Kasım 2025
- 11
- 9
- 1
- 37
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #3.621
6+2 de duydum iki hafta sonrasına çağırdı tekrarKalp atışını duyan kızlar birdaha randevularınız ne zaman
Ben haftaya gideceğim 1 ay sonra gel demişti 11+2 oluyorum haftaya
Benim daha 15 gün var yer bulamadım bulsam hemen gidicem şuan 10+1 haftaya bulsam gidicemKalp atışını duyan kızlar birdaha randevularınız ne zaman
Merhaba kızlar görünce yazmadan geçemedim hayırlı olsun hepinize sağlıkla kucağınıza alın inşallah hepiniz
Çok duygulandım yaa geçen yıl bu vakitler biz Haziran annesiydik heyecanlar korkular tavandi şimdi uyuyor yanımızda sipalar darısı size olsun inşallahçok zor hamilelikler geçirdik ama daha zoru ilk aylardi yine de mis kokuları herşeye değiyor hiç korkmayın çok sevin doya doya tadını çıkarın sağlıklı kolaylıkla geçsin hamileliğiniz
Ha bu arada son sayfaları okuyabildim cinsiyet konusu konuşulmuş herkese baktirmaktan az buçuk bende anlar oldum en basit yolu ultrason fotosunda kese fasulye gibiyse erkek yusyuvarlaksa kız olur dediler öyle oldu bizde 5 ay beyefendi cinsiyetini göstermedi ama kese seklinden anladık bizde
Benimbel fıtığım var onunla alakalı olduğunu düşünüyorum. Fizik tedavi çok iyi gelmişti. Doğumdan sonra Mr a giricem dişlerimi yaptırıcam demiştim salak gibi hiç bir şey yapmadım bir sene daha böyle çekicem artıkYoutube da siyatik hamile egzersizleri var onlara başladım bende haftaya bende doktora gidince sorayım. Doğuma kadar iyice artıyor cnku ben kilitlenip gece sağdan sola dönemezdim ya eşim kaldırırdı zorla
Ben 1 litre bile icemiyorum canim istifra ediyorum su bile midemi bulandiriyor gececek elbet diyip sabretmeye calisiyorumSu olayı beni çok tedirgin ediyor ben de içemiyorum ve böbreklerim ağrıyor geceleri bu da beni çok korkutuyor zorluyorum kendimi ama bir litre falan belki içebiliyorum. Bir buçuğa zorluyorum ki normalde 2 üstüne çıkmak lazım ama olmuyor normalde çok su içen biriyim bu beni baya zorluyor işte. Aşırı kötü suyun tadı ya
Ben her hafta gidiyorum halaKalp atışını duyan kızlar birdaha randevularınız ne zaman
Canım benim biz seninle aynı durumdayız bende bi sonraki kontörlü bekliyorum. Bende doktora dedim hiçbir belirtim yok o yüzden mi dedim hayır alakası bile yok dedi. Yani belirti kaybolmasıyla olmamasıyla vs alakası yokmuş. Bi sonraki kontrolün ne zamankızlar selam çok güzel şeyler konuşuyorsunuz ama maalesef bir şeyle muhabbetin arasına gireceğimbenim geçen hafta 5 günde bebeğimin gelişimi kalp atışı olmasına rağmen çok az büyümüştü ve 5 gün arayla 6+3 çıkmıştı ikisinde de. bugün göğüs ağrım tamamen geçti ve göğüslerim yumuşadı normal haline döndü. kötüye yormamaya çalışıyorum ama bu bir şeyin belirtisi olabilir mi bebeğimin kalbi durmuş olabilir mi sizde bu süreçte hiç meme hassasiyetiniz tamamen kaybolup sonra geri geldi mi
Ay çok çok sevindim inş bende bu haberi aşırım çarşamba günükızlar selam 2 gündür yazmıştım bebek gelişmiyor ama kalp atışı var diye, şükürler olsun gününü yakalamış bugündua eden içimi rahatlatan herkesten Allah razı olsun
aminnn inşAllah. bugün tüm gün aklımdaydınız rabbim sizin de gönlünüzü ferahlatsın yavrunuzu sizden ayırmasın inşAllah. bundan sonrasında mutluluktan aksın gözyaşlarınızAy çok çok sevindim inş bende bu haberi aşırım çarşamba günübende ağlamaktan helak oldum çok mutlu oldum senin adına
Merhaba 12 haftadayim.yaklasik üç dört haftadır mide yanması bulantı geğirme ile uğraşıyorum.su an hamileliginde dair beni mutlu eden hiçbir şey yok.doktor gebelik reflüsü dedi.bir yap bir de gaviscon verdi.ama ben bir faydasını görmedim.dun gece yine acillik oldum.yiyemiyorum artık hiçbir şey yemek görmekten yapmayı hiç demiyorum nefret ettim.hep yatayım diyorum bu sefer boğazıma kadar yanıyor içim midem.bilmoyorum nasıl geçecekMideniz iyiyken canınız ne istiyorsa bol bol yiyin arkadaslar bence debenim 6+4 te az az başladı 9. Haftadayım çok kötüyüm gebelik reflüsü olmuşum
Çook zor biliyorumMerhaba 12 haftadayim.yaklasik üç dört haftadır mide yanması bulantı geğirme ile uğraşıyorum.su an hamileliginde dair beni mutlu eden hiçbir şey yok.doktor gebelik reflüsü dedi.bir yap bir de gaviscon verdi.ama ben bir faydasını görmedim.dun gece yine acillik oldum.yiyemiyorum artık hiçbir şey yemek görmekten yapmayı hiç demiyorum nefret ettim.hep yatayım diyorum bu sefer boğazıma kadar yanıyor içim midem.bilmoyorum nasıl geçecek
Bence korkmayin yatin ayaklarinizin altina yastik koyun zaten yarin da kontrolunuz varmis. Kahverengi lekeden korkmayin dedi doktorum bana . O kadar kandan da bisi olmaz bence. Miktarini takip edinKızlar 8+3 yarın doktor kontrolüm vardı. Çok şiddetli baş ağrım bulantım var. Lavaboya gittiğimde çamaşırımda kahverengi leke ve peçetede nokta kadar kan vardı. Doktorum şehir dışına çıktı. Ulaşamıyorum hiçbir şey kullanmıyordum korkmalı mıyım
Kahverengi leke için normal diyorlar canım hemen endişelenme yarın gidersin farklı bir doktora benceKızlar 8+3 yarın doktor kontrolüm vardı. Çok şiddetli baş ağrım bulantım var. Lavaboya gittiğimde çamaşırımda kahverengi leke ve peçetede nokta kadar kan vardı. Doktorum şehir dışına çıktı. Ulaşamıyorum hiçbir şey kullanmıyordum korkmalı mıyım
Bende senin gibiyim hiç yaşamadığım bir şey şimdi çok zorlanıyorum o yüzden doktorum armut ve sabah kuru kayısı tavsiye etti armut çok iyi geliyorİnsallah cabuk gecer bu kabızlık olayı degilse tuvalette korkudan ıkınamıyorum da cocuguma bişi olur diye delilik yahu :)
10.Haftanın başında azalmıştı şimdi 11.haftanın sonundayım tekrar devam ediyor ya birden kesilme olayını dört gözle bekliyorumGünde 3 kere kusuyorum ben abartısızbulantı öğürme çok fazla zaten halsizlik hele hiç bişey yapasım yok hayat hep böyle devam edecekmiş gibi geliyor bazen hayattan soğudum desem yeridir. İlkinde de böyle kusardım ama bu daha kötü yaptı beni. Bu arada ilkinde 13. Haftada direkt kesilmişti sonra da aşırı iştah artışı olmuştu. 11. Haftadayım dua ediyorum bitsin diye
Ay bende de skolyoz fibromiyalji boyun düzleşmesi var ful paket resmen ilk hamileliğimde çok sancılı geçmişti şimdi daha kilolu başladım hamileliğe daha da zorlu geçecek allah yardımcımız olsunBenimbel fıtığım var onunla alakalı olduğunu düşünüyorum. Fizik tedavi çok iyi gelmişti. Doğumdan sonra Mr a giricem dişlerimi yaptırıcam demiştim salak gibi hiç bir şey yapmadım bir sene daha böyle çekicem artık
Sadece çorba tüketiyorum o da yani dün annem mercimek yapmış.yerken içindeki soğan bile burnuma kokar mi ya içtim geri çıkardım. yayla çorbası içtim bugün ama onu da nanesiz yaptırdım onu daha gec kustum afedersin ama.cubuk kraker yoğurt rutinim.sakiz deneyeceğim.sizin ruh halınızı ciddi anlamda etkilemiyor mu bu durum .beni çökertti çok mutsuzumÇook zor biliyorumben suyu yudum yudum var az içebildim. Birde tatsız şekersiz sakız çiğnemek de iyi geldi sanırım tükürük salgınaıp yutulması da mide asitine iyi geliyormuş. Yemeklerde de baharat olayını kaldırmak zorunda kaldım ne kadar sevsem de, atak olduğu günler yoğurtlu sade makarna yoğurtlu haşlanmış patates yiyebildim
Kız gibi geldiMerhaba kizlar. Benimkinede bakarmisiniz? Burda 7+1 haftalik. Sizce erkek mi kiz mi? Keseye gore veya ramzi teorisine gore. Karnimdan bakildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?