- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #4.081
Kan almak için geldiler.Sonuçlarınız çıktı mı peki yada ne kadar zamanda cıkıyormus birde siz mi gidip kan verdiniz bazı yerler gelip kendi kan alıyomus
Sağlıkla doğsun bana kız gibi geldiKızlar dr geldim 12 hafta ama cinciyeti beli olmadı sizin tahminleriniz ne
Sağlıklı olsun da bunlar hep meraktanSağlıkla doğsun bana kız gibi geldi
Merhaba canım gittinmi doktoraKızlar ya valla belirti olsa suç olmasa suç2-3 gündür midem hafifledi kasık ağrılarım yok daha canlı hissediyorum falan. Hatta biliyorsunuz önceden eşimle ilişkimiz olduğunda regl gibi ağrılarım çok artmıştı. 2 sefer denedik ağrımda olmadı hiç. tabi korkumda var ama çok dillendirmiyorum bu akşam kontrolde belli olur hepsi inşallah minnoşum güzelce büyümüştür
Benimde belirtilerim kaybolmuştu korkmuştum ama bugün gittim bebeğim gayet sağlıklı sende endişelenmeKızlar ya valla belirti olsa suç olmasa suç2-3 gündür midem hafifledi kasık ağrılarım yok daha canlı hissediyorum falan. Hatta biliyorsunuz önceden eşimle ilişkimiz olduğunda regl gibi ağrılarım çok artmıştı. 2 sefer denedik ağrımda olmadı hiç. tabi korkumda var ama çok dillendirmiyorum bu akşam kontrolde belli olur hepsi inşallah minnoşum güzelce büyümüştür
canım 7 de randevum , doktorum hep akşam çalışıyorMerhaba canım gittinmi doktora
ay inşallah doktordan çıkınca haber ederimBenimde belirtilerim kaybolmuştu korkmuştum ama bugün gittim bebeğim gayet sağlıklı sende endişelenme
Bende hiç hamile gibi hissetmiyorum inşallah 3 Aralık daha benim kontrolümBenimde belirtilerim kaybolmuştu korkmuştum ama bugün gittim bebeğim gayet sağlıklı sende endişelenme
Merhaba canım gittinmi doktora
Kızlar 9 haftalık olmuşuzzBenimde belirtilerim kaybolmuştu korkmuştum ama bugün gittim bebeğim gayet sağlıklı sende endişelenme
benim doktorumda mı sorun var bilmiyorum usg görüntülerim hep kötü çıkıyoBende ilk ultrason görüntüsünü aldım 10 haftalıkCinsiyeti kız gibi geldi bana sizce
Çok şükür canımKızlar 9 haftalık olmuşuzzgayet iyi dedi bi daha kalp atışını dinledik gayet güzel atıyo dedi 3 hafta sonra bir daha çağırdı
inşallah canım zaman geçmiyor vallahi 3 hafta sabredicez yineÇok şükür canıminşallah benim bebeğimde sağlıklıdır
Kesen nasil cnm atsana resmi burayainşallah canım zaman geçmiyor vallahi 3 hafta sabredicez yineiyi bir hastaneye gidiyorum ama doktorumun usg fotoğrafları çok kötü topak bişey görünüyo bebiş hiç düzgün bi foto alamadım
Darısı bize guzel haber almaya bende merak ediyorum benim başında beri belirtisiz geciyor merak ediyorum oyuzden enson gecen hafta gittim 8 haftada 11.haftada gideceğimKızlar 9 haftalık olmuşuzzgayet iyi dedi bi daha kalp atışını dinledik gayet güzel atıyo dedi 3 hafta sonra bir daha çağırdı
canım kesemiz böyleKesen nasil cnm atsana resmi buraya
ben de bir daha 12. haftada gidicem 3 hafta sonra çağırdı içim rahat bir nebze dahaDarısı bize guzel haber almaya bende merak ediyorum benim başında beri belirtisiz geciyor merak ediyorum oyuzden enson gecen hafta gittim 8 haftada 11.haftada gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?