Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    14
Kızlar ya valla belirti olsa suç olmasa suç 2-3 gündür midem hafifledi kasık ağrılarım yok daha canlı hissediyorum falan. Hatta biliyorsunuz önceden eşimle ilişkimiz olduğunda regl gibi ağrılarım çok artmıştı. 2 sefer denedik ağrımda olmadı hiç. tabi korkumda var ama çok dillendirmiyorum bu akşam kontrolde belli olur hepsi inşallah minnoşum güzelce büyümüştür

Kızlar dr geldim 12 hafta ama cinciyeti beli olmadı sizin tahminleriniz ne

Eklentiler

• 17639888217619194971877411408076.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 61
  • 17639888428429079091956982249222.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 61
Kızlarrr nasılsınızzz
Bende şişkinlik fenalık devam. Yemekten sonra hele kendime gelemiyorum. Birde tükrük salgımda bi artış var cok garip
10+5 im bugun ve karnım cıktı ya. Ogluma hamileyken 16 haftalık hallerim şuan var neredeyse kilom 46 zayıf oldugumdan mı belli oluyor blemedm

Merhaba canım gittinmi doktora

Benimde belirtilerim kaybolmuştu korkmuştum ama bugün gittim bebeğim gayet sağlıklı sende endişelenme

Kızlar 9 haftalık olmuşuzz gayet iyi dedi bi daha kalp atışını dinledik gayet güzel atıyo dedi 3 hafta sonra bir daha çağırdı
Darısı bize guzel haber almaya bende merak ediyorum benim başında beri belirtisiz geciyor merak ediyorum oyuzden enson gecen hafta gittim 8 haftada 11.haftada gideceğim

Darısı bize guzel haber almaya bende merak ediyorum benim başında beri belirtisiz geciyor merak ediyorum oyuzden enson gecen hafta gittim 8 haftada 11.haftada gideceğim
ben de bir daha 12. haftada gidicem 3 hafta sonra çağırdı içim rahat bir nebze daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…