Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    13
Kizlar hamile kalmadan önce 54 kiloydum bugün tartıldım 58 kilo olmuşum sizcede çok kilo almamaismiyim

o acı gitmiyor bende ya ama bazen bulantım yorgunluğum gidiyor bazen çok enerjik oluyorum bazen yataktan çıkamıyorum

Merhaba sevgili anneler, indirekt coombs testi pozitif çıktı bununla ilgili bilgisi olan var mı? Daha doktora gitmedim ama stres oldum pozitif görünce.

Mrb kızlar bnm 12 haftalık hamileyim akıntım oluyor yapışkan uzayan normal mi bnm gibi olan var mı

Benim yapışkan değil ama benimde çok fazla akıntım oluyor gebelikte akıntı normal diye biliyorum benimde 12 haftalık
Valla korkuyorum soğuk algınlığı var çok öksürüyorum bide rahim ağzı yetmezliği var artık ne normal ne değil çıkaramıyorum

Kan uyuşmazlığı var o yüzden doktor istedi. Evet tekrar etmek gerekiyor sanirim. İnş herhangi bir sorun olmaz. Çok teşekkür ederim
Bu arada kan uyuşmazlığı eşimle bendede vardı test verdik negatif çıktı doktor pozitif çıksada sorun olmayacağını iğne vurulmamız gerektiğini söylemişti için rahat olsun

Bu arada kan uyuşmazlığı eşimle bendede vardı test verdik negatif çıktı doktor pozitif çıksada sorun olmayacağını iğne vurulmamız gerektiğini söylemişti için rahat olsun
Benim de uyuşmazlık var ilk gebeliğim ve negatif çıktı. Doktorunuz süreçle ilgili ne söyledi? Bana kanama olursa saat kaç olursa olsun gel iğne vurulacaksın dedi. Yerleşmeden beri devam eden lekelenmem var normal olduğunu söylüyor uyuşmazlığa da bağlı değilmiş.

Kanamanın uyuşmazlıkla hiç alakası yok benim doktorum kanama pedi dolduracak kadar değilse sorun yok demişti az az gelebilirmiş bazı kişilerde. Kan uyuşmazlığı için şimdilik sorun yok dedi negatif çıktı çünkü ilerde tekrar bakarlarmı bilmiyorum ayın 5 ine kontrolüm var gidince sorcam bu konuyu

Evet benim doktorum da normal olduğunu söylüyor. Ben de baya bir test istemişti verdim bu hafta kontrolüm var o zaman soracağım ben de

Güncelleme : Kınayı koklayıp elime yakmakla yetindim kızlar yemediğim ve başka bir yerime yakmaya yeltenmediğim için mutluyum

Adama azcık ver hamileyim koklicam dedim yarım poşet verdi nerdeyse kalanı napıcağım meçhul

Eklentiler

• IMG_4221.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 1
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…