Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    13
Bu arada kan uyuşmazlığı eşimle bendede vardı test verdik negatif çıktı doktor pozitif çıksada sorun olmayacağını iğne vurulmamız gerektiğini söylemişti için rahat olsun
İnşallah bir sorun olmaz benim ilk gebeligim ama daha 9. Haftadan pozitif çıkması korkuttu beni

Beni de ekler misiniz yaş 37 1. Cocuk 19 eylül 6+1 8+3

Kızlar dun kabizdim kendimi zorlamadım Aslında. Biraz da ev işi yaptım sonrasında kahverengi akinti oldu hemen acile gittim orada da cok az kirmizi pihti vardı.su an akintim yok bekliyorum renginiKalp atisi vardı kese bozulmamisti ama 8+3 um dedim 7+5 görünüyor dedi bu.normal mi sonrasında yakalar mi ? Peogestan igne verdi 3 günde bir yap dedi siz ne sıklıkla yapıyorsunuz igneyi

İğne konusunda bir bilgim yok canım ben ilk gebeliğimde 4. Ayda kanama yaşamıştım baya bi fitil vermişti bana ama geriden gelmesi bu zamanlarda normal geç döllenme olmuştur vs benim yine ilk gebeliğimde 6. Aya kadar 10 gün gerideydi haftası 6. Aydan sonra birden öne geçti 2 hafta önden gitmeye başladı bu sefer bir sorun olmuyor hatta şuanda da normalde sata göre 9 eylül 10+5 olmam gerekiyor ama 9+1 le uyumlu doktor adet tarihini güncelledi sat 20 eylül yaptı ama ilerde yine fark çıkacaktır mutlaka ona takılıp canını sıkma

Teşekkür ederim

canım geçmiş olsun ben iğne değilde fitilini günde 3 kez kullandım bir süre sabah akşamüstü ve gece yatarken kullandım

Benim geçen hafta başıma geldi iğneyi her gün fitilde günde 3 kere 200mg. Pazartesi kanama alanına bakıp ona göre yol izliycez

ay benim tansiyonum düştü sonra panik oldum 10/5 çıkıyor ya panikten uyuyamadım şimdi de, tuzlu ayran vs de etki etmedi aynı şekil duruyo tansiyonum bir şey olmaz inşAllah ya

ay benim tansiyonum düştü sonra panik oldum 10/5 çıkıyor ya panikten uyuyamadım şimdi de, tuzlu ayran vs de etki etmedi aynı şekil duruyo tansiyonum bir şey olmaz inşAllah ya
Benimde sürekli düşüyor tansiyonum şekerli su iyi geliyor iç ve ayaklarının altına yastık köy 10 dk ya rahatlarsın canım

Elini yüzünü yıka güzelce soğuk suyla tuzlu ayran su iç birde bi 20 dk uzan eğer hala iyi hissetmezsen yardım iste mutlaka canım gebelikte tansiyon düşüşü yükselmesi belli bir noktadan sonra tehlike arz ediyor dikkat etmek lazım yazmıştım bana da çok sık oluyor düşüyor yükseliyor kötü yapıyor insanı geçmiş olsun

teşekkür ederim suyu az içmiştim ve çok hareket etmiştim belki ondan oldu. bugün baya içeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…