Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    24
son ana kadar doğum belli olmaz diye düşünüyorum ya ben vajinal doğum istiyorum inşallah nasip olur
Orasi öyle tabiki ama doktor normal doğumda son ana kadar bekliyor sancı başladığında bebek aşağı inmezse onunda 7.8 saat sancıyla bekliyorsun sonra sezeryanla aliyor

Olamaz canim. Devletin cihazi eski kesinlikle olcum farki cok cikiyor hic kafana takma bende de aynisi oldu. Cihaz cok onemli cunku bizim bebisler kucuk daha

Özelle devletteki makineler arasında fark olabiliyor canım sen hangisiyle devam ediyorsan knun takibine göre git daha çok küçükler o yüzden ölçümlerin karışması normal

Olamaz canim. Devletin cihazi eski kesinlikle olcum farki cok cikiyor hic kafana takma bende de aynisi oldu. Cihaz cok onemli cunku bizim bebisler kucuk daha

Özelle devletteki makineler arasında fark olabiliyor canım sen hangisiyle devam ediyorsan knun takibine göre git daha çok küçükler o yüzden ölçümlerin karışması normal
Çok teşekkür ederim İçim rahatladı şimdi

12+4 teyiz. İkili tarama testi yaptiran arkadaşlar cinsiyet konusunda tahmini birşeyler söylendi mı? 3 hafta sonra çıkacak bizim sonucumuz. Hayırlısıyla sağlıkla

Merhaba geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi. Komple anestezimi alınıyor yoksa sadece belden aşağısınımı uyuşturup yapıyorlar nasıl oluyor.
Genel anestezi oldu canım çok teşekkür ederim. Uyanınca da ağrım olmadı zaten, gözünde büyümesin.

12+4 teyiz. İkili tarama testi yaptiran arkadaşlar cinsiyet konusunda tahmini birşeyler söylendi mı? 3 hafta sonra çıkacak bizim sonucumuz. Hayırlısıyla sağlıkla
Biz 13. Haftada hiçbir şey göremedik pozisyondan kaynaklı 15.haftada net gördük, zaten Fetal DNA sonucumuz da gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…