- 16 Mayıs 2025
- 695
- 410
- 18
- 36
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #4.701
benimde oyle oluyor. geri uyunmuyor. bebişler olunca emzirmeye kaltığımızda nasıl olacak acaba. Zaten benim normalde uyku kalitem düşüktür. kolay uyanır zor uykuya dalarım. bakalım nasıl olacak.Yok canım şekerden değil bebek buyudugu için idrar torbasına baskı yapıyor ilerki haftalarda dahada sık kalkacagiz malesef geri uyuyabilsem sorun yokta uykum kaciyor
Artık psikolokljisi bozuk anneler olarak gece burda yazisirizbenimde oyle oluyor. geri uyunmuyor. bebişler olunca emzirmeye kaltığımızda nasıl olacak acaba. Zaten benim normalde uyku kalitem düşüktür. kolay uyanır zor uykuya dalarım. bakalım nasıl olacak.
sabırsızlıkla bekliyorum. ogünler sağlıkla insallahhhh ay kimler ne zaman doğum yapacak acaba. İlk doğum haberi kimden gelecek ? Doğum şekliniz az cok belli mi ?Artık psikolokljisi bozuk anneler olarak gece burda yazisiriz
Bana normal doğum dedi ilk doğumum normal olduğu için tüp bebek suanki amasabırsızlıkla bekliyorum. ogünler sağlıkla insallahhhh ay kimler ne zaman doğum yapacak acaba. İlk doğum haberi kimden gelecek ? Doğum şekliniz az cok belli mi ?
gonlune göre kolaylıkla sağlıkla olsunda. rabbim kavuştursun o günleri Sanki zaman hiç geçmiyor gibi geliyor banaBana normal doğum dedi ilk doğumum normal olduğu için tüp bebek suanki ama
Ölçmedim canmTansiyonunu olctunmu csnim benimde bu hafta yüksek çıktı hep 12+4
Kullanmıyorum canm doktor kontrolüm bugün bakalım ne diyecekMagnezyum kullanıyor musun?
ben vajinal doğumdan korkuyorum ya sezeryan olacak büyük ihtimal.sabırsızlıkla bekliyorum. ogünler sağlıkla insallahhhh ay kimler ne zaman doğum yapacak acaba. İlk doğum haberi kimden gelecek ? Doğum şekliniz az cok belli mi ?
hadi insallah kolaylıkla olur. uzak zamanlar gibi geliyor ama bi bakmısız kucagımızda bebişler yazısıyoruz ınsallah.ben vajinal doğumdan korkuyorum ya sezeryan olacak büyük ihtimal.
evet zmana geçmiyor gibi geliyor şimdi bi an önce alsak kucağımıza diye sabırsızlanıyorum çok zaten cinsityeti, nasıl bi çocuk olacak çok merak ediyorum tam bir süpriz yumurtahadi insallah kolaylıkla olur. uzak zamanlar gibi geliyor ama bi bakmısız kucagımızda bebişler yazısıyoruz ınsallah.
evet huyu şekli şemali oda kendine ait bir fıtratla dünyaya gelecek. Evde + 1 olmak ayyyyy heyecanlanıyorum düşündükçe.evet zmana geçmiyor gibi geliyor şimdi bi an önce alsak kucağımıza diye sabırsızlanıyorum çok zaten cinsityeti, nasıl bi çocuk olacak çok merak ediyorum tam bir süpriz yumurta
Magnezyum iyi geliyor kuzu muhtemelen yazar zatenKullanmıyorum canm doktor kontrolüm bugün bakalım ne diyecek
İnşallah canım çabucak geçer toparlarsıngeçecek bu günler insallah sağlıkla sıhhatle..
Burun bandı aldım. fakat benim burnumun içi kanıyor ve kuruyor içi hep bebeklerde olurdu ya burun pisliği :) aynı oyle sürekli içini temizlemek zorunda kalıyorum acıyor içi de şiş insallah düzelir.
Serklaj deniyor ona onla alakalı bir grup var burda onlar tecrübeliler serklaj grubu bak istersenAyrıca hanımlar doktor suan icin erken ama ikiz gebelikte rahim ağzı erken açılabiliyor bunu yakalamak zor oluyor falan dedi. Hafta da bir kontrole gidiyorum ama bazen 2 3 günde falan olabilir dedi biraz daha gebelik ilerleyince rahim ağzına dikiş atalım diyor açılmasın diye. Daha önce rahim ağzı yetmezliği vs hic birsey denilmedi bana illa olcak degil önlem alalım falan diyor tüp bebek riskli diyor. Bu konuda ne düşüyorsunuz yaptıran var mi yaptirmalimiyim. Yaptirmamaliyim hersey üst üste geliyor.
Tamam teşekkür ederim oraya bakayımSerklaj deniyor ona onla alakalı bir grup var burda onlar tecrübeliler serklaj grubu bak istersen
Merhaba canım ben serklaj olalı bir ay oluyor her şey yolunda, işlem sonrası da ağrım olmadı güzeldi süreç. Hatta doktor bana iki hafta erken attı garanti olması için, çok yorulmamam şartıyla günlük yaşantıma devam ediyorum. Korkulacak bir şey değil, risk varsa yaptırmak daha iyi olur.Ayrıca hanımlar doktor suan icin erken ama ikiz gebelikte rahim ağzı erken açılabiliyor bunu yakalamak zor oluyor falan dedi. Hafta da bir kontrole gidiyorum ama bazen 2 3 günde falan olabilir dedi biraz daha gebelik ilerleyince rahim ağzına dikiş atalım diyor açılmasın diye. Daha önce rahim ağzı yetmezliği vs hic birsey denilmedi bana illa olcak degil önlem alalım falan diyor tüp bebek riskli diyor. Bu konuda ne düşüyorsunuz yaptıran var mi yaptirmalimiyim. Yaptirmamaliyim hersey üst üste geliyor.
Merhaba geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi. Komple anestezimi alınıyor yoksa sadece belden aşağısınımı uyuşturup yapıyorlar nasıl oluyor.Merhaba canım ben serklaj olalı bir ay oluyor her şey yolunda, işlem sonrası da ağrım olmadı güzeldi süreç. Hatta doktor bana iki hafta erken attı garanti olması için, çok yorulmamam şartıyla günlük yaşantıma devam ediyorum. Korkulacak bir şey değil, risk varsa yaptırmak daha iyi olur.
son ana kadar doğum belli olmaz diye düşünüyorum yasabırsızlıkla bekliyorum. ogünler sağlıkla insallahhhh ay kimler ne zaman doğum yapacak acaba. İlk doğum haberi kimden gelecek ? Doğum şekliniz az cok belli mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?