Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

  • ikiz kız

    OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

    OY: 0 0,0%
  • Üçüz / çoğul

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    24
Yok canım şekerden değil bebek buyudugu için idrar torbasına baskı yapıyor ilerki haftalarda dahada sık kalkacagiz malesef geri uyuyabilsem sorun yokta uykum kaciyor
benimde oyle oluyor. geri uyunmuyor. bebişler olunca emzirmeye kaltığımızda nasıl olacak acaba. Zaten benim normalde uyku kalitem düşüktür. kolay uyanır zor uykuya dalarım. bakalım nasıl olacak.
 
benimde oyle oluyor. geri uyunmuyor. bebişler olunca emzirmeye kaltığımızda nasıl olacak acaba. Zaten benim normalde uyku kalitem düşüktür. kolay uyanır zor uykuya dalarım. bakalım nasıl olacak.
Artık psikolokljisi bozuk anneler olarak gece burda yazisiriz
 
sabırsızlıkla bekliyorum. ogünler sağlıkla insallahhhh ay kimler ne zaman doğum yapacak acaba. İlk doğum haberi kimden gelecek ? Doğum şekliniz az cok belli mi ?
Bana normal doğum dedi ilk doğumum normal olduğu için tüp bebek suanki ama
 
hadi insallah kolaylıkla olur. uzak zamanlar gibi geliyor ama bi bakmısız kucagımızda bebişler yazısıyoruz ınsallah.
evet zmana geçmiyor gibi geliyor şimdi bi an önce alsak kucağımıza diye sabırsızlanıyorum çok zaten cinsityeti, nasıl bi çocuk olacak çok merak ediyorum tam bir süpriz yumurta
 
evet zmana geçmiyor gibi geliyor şimdi bi an önce alsak kucağımıza diye sabırsızlanıyorum çok zaten cinsityeti, nasıl bi çocuk olacak çok merak ediyorum tam bir süpriz yumurta
evet huyu şekli şemali oda kendine ait bir fıtratla dünyaya gelecek. Evde + 1 olmak ayyyyy heyecanlanıyorum düşündükçe.
 
Kullanmıyorum canm doktor kontrolüm bugün bakalım ne diyecek
Magnezyum iyi geliyor kuzu muhtemelen yazar zaten
İnşallah canım çabucak geçer toparlarsın
 
Merhaba canım anneler Normalde özel hastanede perinatologla takipliyim. 9+4 üm bugün. Geçen hafta ultrasonla 8+3 uyumlu 18.90 mm crl ölçüldü. Bugün sırf bebeği görmek istediğimden devlet hastanesine gittim. 7+4 le uyumlu 15 mm dedi doktor. Kalp atımı vs yolunda her şey ama bebek küçülmüş olamaz değil mi? Pişman oldum gittiğime
 
Kizlar dün acildeydim tansiyonum yükseldi habire. Kalp çarpıntım oldu 9. Haftadayiz bebislerimle. Çok zorladı beni bugün de aynı şekilde çarpıntım oldu kardiyolojiye randevu aldım. 10 yil önce falan ritim bozukluğu oluyordu bende. Gebelik bu geçmiş şeyleri tetikliyormuş. Ekg de cikti zaten ritim bozukluğu. Ve tansiyonumda 17 ye fırlamış. Sonra ölçüm vs yaptı ilac verdi tansiyon ilacı. Tuzu sıfıra indirceksin dedi. Düzenli kullan çizelge yap sabah aksam tansiyonunuda bir hafta sonra kontrol dediler. Kadın dogum doktoruna gectim onun yanından o da çarpıntın oldugunda ilac kullan yoksa kullanma diyor. Ne yapacağımı şaşırdım vallahi. Bir yandan bebekler icin endiseleniyorum bir yandan kendim için. Böyle durum yaşayan var mi nasıl ilerlediniz böyle bir durumda.
 
Ayrıca hanımlar doktor suan icin erken ama ikiz gebelikte rahim ağzı erken açılabiliyor bunu yakalamak zor oluyor falan dedi. Hafta da bir kontrole gidiyorum ama bazen 2 3 günde falan olabilir dedi biraz daha gebelik ilerleyince rahim ağzına dikiş atalım diyor açılmasın diye. Daha önce rahim ağzı yetmezliği vs hic birsey denilmedi bana illa olcak degil önlem alalım falan diyor tüp bebek riskli diyor. Bu konuda ne düşüyorsunuz yaptıran var mi yaptirmalimiyim. Yaptirmamaliyim hersey üst üste geliyor.
 
Serklaj deniyor ona onla alakalı bir grup var burda onlar tecrübeliler serklaj grubu bak istersen
 
Merhaba canım ben serklaj olalı bir ay oluyor her şey yolunda, işlem sonrası da ağrım olmadı güzeldi süreç. Hatta doktor bana iki hafta erken attı garanti olması için, çok yorulmamam şartıyla günlük yaşantıma devam ediyorum. Korkulacak bir şey değil, risk varsa yaptırmak daha iyi olur.
 
Merhaba geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi. Komple anestezimi alınıyor yoksa sadece belden aşağısınımı uyuşturup yapıyorlar nasıl oluyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…