19 Mayıs güzel olur ama ikizler burcu dönencesinin eksenine girer arkadaşımBen de geçen ne demiştim biliyor musun, 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramında gelirler. Yengeç bizim eve de iyi olurdu ama nasip
Sağlıkla gelsinler de bekliyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 Mayıs güzel olur ama ikizler burcu dönencesinin eksenine girer arkadaşımBen de geçen ne demiştim biliyor musun, 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramında gelirler. Yengeç bizim eve de iyi olurdu ama nasip
Sağlıkla gelsinler de bekliyoruz.
Demek burçlara da ilgilisin benim gibi..19 Mayıs güzel olur ama ikizler burcu dönencesinin eksenine girer arkadaşımikizler burcu evin içinde bir tane var sevgili kocam. O hepimize yetiyor
36. Hafta için 22 Mayıs oluyor. Genelde ikizlerimin doğum istatistiği 34-35 diyorlar. Bakalım. Şu 1-2 haftayı bir atlatalım kuzum da rahat nefes alalım. Benim yarım doktor kontrolüm var sabah 10.15 de. Dua et olur mu benim için
![]()
Hayırlı olsunBunlarda bu zamana kadar olan negatiflerim temmuzdan beri deniyoruz yaşım 37 açıkçası bu ay ümidi kesmiştim ama ümidi kesmemek gerekiyormuş şükürler olsun:) bir de ovulasyon kiti olmasa sürecim daha uzardı diye düşünüyorum
Kan testi yapırsan iyi olur. Katlanışa bakarsınDpo 13 ten yazıyorum 2 tane kaset test 2 tane erken gebelik testi pozitifbeta hcg testi şartmı kızlar galiba temmuz annesi oldum
![]()
Hiç duymadım böyle bir şey ama kız bebekler geç tutunuyordu sanırımbu testlerde ailik ya da net cıkmasının cinsiyetle alakası var mı acaba erkek bebekler daha net kızlar daha sılık cıkıyor dıye okudum bı yerde![]()
Şimdi kan verip geldimKan testi yapırsan iyi olur. Katlanışa bakarsın
sonucu yazın mutlaka kac olursa olsunŞimdi kan verip geldim
Tamam canım yazacağımsonucu yazın mutlaka kac olursa olsun
Canım 48 çıktı beta hcg 2-3 günüm var bat günümesonucu yazın mutlaka kac olursa olsun
maşallah çok iyi değerRabbim sağlıkla tamamlasın.bugunden test var mıydı
Tebrikler :) bence şart değil, 2 günde 1 vermen gerekiyor. Bir sıkıntın yoksa kese görünene kadar bekle derim :)Dpo 13 ten yazıyorum 2 tane kaset test 2 tane erken gebelik testi pozitifbeta hcg testi şartmı kızlar galiba temmuz annesi oldum
![]()
Tebrik ederimm :)))Bunlarda bu zamana kadar olan negatiflerim temmuzdan beri deniyoruz yaşım 37 açıkçası bu ay ümidi kesmiştim ama ümidi kesmemek gerekiyormuş şükürler olsun:) bir de ovulasyon kiti olmasa sürecim daha uzardı diye düşünüyorum
Bi sıkıntım yok çok şükür 15 ine randevu alcam hem kese hem kalp atışını görürüm diye düşündümTebrikler :) bence şart değil, 2 günde 1 vermen gerekiyor. Bir sıkıntın yoksa kese görünene kadar bekle derim :)
Teşekkür ederim sizin bat sat nedir ben yeniyim gruptaTebrikler :) bence şart değil, 2 günde 1 vermen gerekiyor. Bir sıkıntın yoksa kese görünene kadar bekle derim :)
48 çıktı betaKan testi yapırsan iyi olur. Katlanışa bakarsın