- 25 Mart 2023
- 1.204
- 520
- 53
- 32
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #1.321
Brokolı canım haşla aç karnına zeytınyag ve limonla yebu bağırsak hareketliliği için ne yapabiliriz güm diye patlayacağım diye korkuyorum artık size iyi gelen bir şey var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Brokolı canım haşla aç karnına zeytınyag ve limonla yebu bağırsak hareketliliği için ne yapabiliriz güm diye patlayacağım diye korkuyorum artık size iyi gelen bir şey var mı
Ben de cok dengesizim ya hemen sinirleniyorum geçer inşallahya benim cok sinirlerim bozuk herkesle kavga edip duruyorum tek ben miyim hormonlardan mı asırı sinirli ve asabiyim ya kımseye tahammulum kalmadı bir de midem bulanıyor çok tadım kaçık ahshhahshs
doktorumla iletişime geçme şansım oldu bizzat şunu yazmışCanım doktorunda dedigi gibi herşey normal keseden sonra beta bakılmasına gerek yoktur. Ayrıca sağlık ocagı ile hastane labaratuvarları farklı oldugu için değerler arası artış anlaşılamaz. Hayırlı olsunkalp atışınıda sağlıkla duyarsınız inş. Ne zamana çagırdılar
Çok sagol canim rabim isteyen herkese nasip etsinRabbim bir de öbür meyvesinden tattırsın size sağlıkla bir de oğlunuz olsun![]()
Kalp atışı 6+2 duydum çok şükür ekleyebilirmisiniz P PrettywomaanKIZLAR TABLOYA DAHİL OLMAK İSTEYEN TABLODA EKSİK BİLGİSİ OLANLAR BENİM GÖZDEN KAÇIRDIKLARIM BENİ ETİKETLEYEBİLİRSİNİZ![]()
Bndede sivilce çıktı ya ve dedigin gibi kolay kolay sivilce cıkaran biri dglKız susssss deme demeşaka bi yana sağlıklı olsunda Rabbimden gelene razıyım
Bendede sivilceler cıktı ya
Ben ilaca baslamadm ama bulantım oluyor ve hazımsızlık gaz![]()
Bende az önce lavaboda pembe akıntı gördüm keseyi görmüştük kalp atışı için 10 gün sonra demişti daha 4 gün var kontrole normal mi senceMerhaba arkadaşlar pazartesi keseyi görmüştüm doktor kalp atışı için 5 kasıma çağırmıştı dün kahverengi leke gelmişti bugün özel doktora gittim önemli bişey yok dedi kalp atsinida duydum çok şükür bu lekelenme kirmiza ya donmedigi sürece sıkıntı yok dedi
Sizden haber bekliyordum çok sevindim bir sorun olmadığına inşAllah bir daha olmaz sağlıkla afiyetle kucağınıza alırsınızMerhaba arkadaşlar pazartesi keseyi görmüştüm doktor kalp atışı için 5 kasıma çağırmıştı dün kahverengi leke gelmişti bugün özel doktora gittim önemli bişey yok dedi kalp atsinida duydum çok şükür bu lekelenme kirmiza ya donmedigi sürece sıkıntı yok dedi
Pembeyse sorun yok diye biliyorum canım ama ne kadar geldi kırmızı kan sorun diye hatırlıyorum yoğunluğu nasıldı çok mu geldiKızlar az önce lavaboda pembe bi akıntı geldi normal mi sizce oldu mu sizde hiç 6 haftalık keseyi görmüştük
Normal de akıntı olur ya onun içinde pembelik kurulanirken azdıPembeyse sorun yok diye biliyorum canım ama ne kadar geldi kırmızı kan sorun diye hatırlıyorum yoğunluğu nasıldı
Benimki kahverengi akintiydi geçti çok şükür fitil kullanıyorsan bir tane koy uzan geçer ama fitil kullanmiyorsan doktora gitBende az önce lavaboda pembe akıntı gördüm keseyi görmüştük kalp atışı için 10 gün sonra demişti daha 4 gün var kontrole normal mi sence
Allah razı olsun canımSizden haber bekliyordum çok sevindim bir sorun olmadığına inşAllah bir daha olmaz sağlıkla afiyetle kucağınıza alırsınız
Protestan iğne kullanıyorum günde bir tane kan sulandirici kullanıyorum bide Protestan tablet ağızdan onuda bi kere gündeBenimki kahverengi akintiydi geçti çok şükür fitil kullanıyorsan bir tane koy uzan geçer ama fitil kullanmiyorsan doktora git
Tamam canim kullaniyorsan sorun etme kırmızı olmadığı sürece bişey olmaz Allah'ım izni ile doktor bana öyle dedi korkma sende ama uzan canım iş falan yapma bir sureProtestan iğne kullanıyorum günde bir tane kan sulandirici kullanıyorum bide Protestan tablet ağızdan onuda bi kere günde
İnşallah canım lütfen dua edinTamam canim kullaniyorsan sorun etme kırmızı olmadığı sürece bişey olmaz Allah'ım izni ile doktor bana öyle dedi korkma sende ama uzan canım iş falan yapma bir sure
Allah'ım sende inşallah kalp atışını duyarsin tatlimIns
İnşallah canım lütfen dua edin
Onlar tehlikeli olmazmi sence sürekli kalp atışını dinlemek ultrasonda bile 10 sn dinletiyorlar biliyorsun bilmediğimden soruyorumbir an önce inşAllah ben de kalp atışını bir duysam da hemen internetten şu evde kalp atışı dinleyebildiğin doppler cihazlarından sipariş edecegim