- 19 Aralık 2020
- 48
- 41
- 38
- 33
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #1.341
Merhabalar herkese Haziran annesi olarak geldim bende 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım kese ve kalp atışını duydunmuMerhabalar herkese Haziran annesi olarak geldim bende![]()
aaa ben de bilmiyorum ilk gebeliğim daha hiç duymadım kalp atışını, doktora sorayımOnlar tehlikeli olmazmi sence sürekli kalp atışını dinlemek ultrasonda bile 10 sn dinletiyorlar biliyorsun bilmediğimden soruyorum
Bendede doktora sormadan asla alma bebeğine zarar verebilir canım benimaaa ben de bilmiyorum ilk gebeliğim daha hiç duymadım kalp atışını, doktora sorayım
Hayır bugün testte gördüm cizgiyi hafta içi doktora gidcemHoşgeldin canım kese ve kalp atışını duydunmu
Evet benimki de öyle söyledi 10. Haftayı bekliyicez dedi bilemedimBenim doktorda öyle yaptı zararlıymis ses dedi şaşırdım
Beni de ekler misiniz 6+2'de duyduk kalp atışını sat 25 AğustosKIZLAR TABLOYA DAHİL OLMAK İSTEYEN TABLODA EKSİK BİLGİSİ OLANLAR BENİM GÖZDEN KAÇIRDIKLARIM BENİ ETİKETLEYEBİLİRSİNİZ![]()
Benimde 5+2 bu hafta kese göründü ama haftaya kalp atışına bakalım dendi. Birde ne tablosu ne etiketi kaçırdım sanırımBeni de ekler misiniz 6+2'de duyduk kalp atışını sat 25 Ağustos
%60 üstü iyi diyorlar. Bir sonrakinde bakalım kaç artıcak birdaha ver bence47 saat sonra falan. Evet canım aynı merkez.
Çok sevindimdoktorumla iletişime geçme şansım oldu bizzat şunu yazmış
“kanama ağrı yok ise bekleyelim kuzum
aceleye gerek yok
farkı lab larda farklı sonuçlar çıkabiliyor, bir de keseyi gördükten sonra artık kan takibi değil de ultrason takibi daha doğru”
Demiş kendisi yani cuma gününe kadar bekleyeceğim, size de tekrar teşekkür ederim![]()
Doktoruna danışmadan alma canım yabir an önce inşAllah ben de kalp atışını bir duysam da hemen internetten şu evde kalp atışı dinleyebildiğin doppler cihazlarından sipariş edecegim
Banada öyle geliyor hemde annede evham yapar gibiOnlar tehlikeli olmazmi sence sürekli kalp atışını dinlemek ultrasonda bile 10 sn dinletiyorlar biliyorsun bilmediğimden soruyorum
Azsa sorun olmaz canım kızlarda yazmış zaten kırmızı olmadığı sürece sorun yokNormal de akıntı olur ya onun içinde pembelik kurulanirken azdı
Bu evde kullanılanlar basit cihazlar kulağa takılıp dinleniyor asm de öyle dinliyorlar bazen hatta ilkinde bende almak istemiştim de doktor sorun olmaz demiştiOnlar tehlikeli olmazmi sence sürekli kalp atışını dinlemek ultrasonda bile 10 sn dinletiyorlar biliyorsun bilmediğimden soruyorum
Diğer bilgileri de iletirseniz ekleyeyim hemenBeni de ekler misiniz 6+2'de duyduk kalp atışını sat 25 Ağustos
İlk sayfaya bakarsanız haziran grubu anneleri olarak bütün annelerimizi tek tabloda topluyoruz böylece takip etmek daha kolay oluyor tablodaki bilgileri beni etiketleyip iletirseniz ekleyeyim sizi deBenimde 5+2 bu hafta kese göründü ama haftaya kalp atışına bakalım dendi. Birde ne tablosu ne etiketi kaçırdım sanırım![]()
%72 dedi chatgbt artışa. %60 falan isteniyormuş heralde. yani normal gibi geldi bana da. Tekrar kan vermem artık canım 5+1 deyiz direk ultrasona gidicem haftabaşı artıkAynı hastanemi aynı saatlermi canım
Hahha ayni seyin hayalini kuran bi ben degilmisimbir an önce inşAllah ben de kalp atışını bir duysam da hemen internetten şu evde kalp atışı dinleyebildiğin doppler cihazlarından sipariş edecegim
hadi hayırlı olsun güzel haberler inşAllahBende sabah sakin olur diye acilde kan verdim bir saate belli olur :)
Ayy bende bu konudan çok rahatsız oluyorum bi çözüm yolu yokmu bu sivilcelere hormonlardanmı acabakızlar sivilcelenme problemi yaşayan var mı aranızda, kolay kolay sivilce çıkmazdı yüzümde kaç gündür 4 er 5 erli çıkıyor
netten araştırdım ilk haftalar çok etkili olan prosgesteron hormonunun fazla salgılanması sonucu olabiliyormuşAyy bende bu konudan çok rahatsız oluyorum bi çözüm yolu yokmu bu sivilcelere hormonlardanmı acaba
İnşallah geçer ya suratım sivilce tarlasına döndünetten araştırdım ilk haftalar çok etkili olan prosgesteron hormonunun fazla salgılanması sonucu olabiliyormuş![]()