• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
47 saat sonra falan. Evet canım aynı merkez.
%60 üstü iyi diyorlar. Bir sonrakinde bakalım kaç artıcak birdaha ver bence
doktorumla iletişime geçme şansım oldu bizzat şunu yazmış
“kanama ağrı yok ise bekleyelim kuzum
aceleye gerek yok
farkı lab larda farklı sonuçlar çıkabiliyor, bir de keseyi gördükten sonra artık kan takibi değil de ultrason takibi daha doğru”
Demiş kendisi yani cuma gününe kadar bekleyeceğim, size de tekrar teşekkür ederim 💝
Çok sevindim♥️
bir an önce inşAllah ben de kalp atışını bir duysam da hemen internetten şu evde kalp atışı dinleyebildiğin doppler cihazlarından sipariş edecegim
Doktoruna danışmadan alma canım ya
Onlar tehlikeli olmazmi sence sürekli kalp atışını dinlemek ultrasonda bile 10 sn dinletiyorlar biliyorsun bilmediğimden soruyorum
Banada öyle geliyor hemde annede evham yapar gibi

Normal de akıntı olur ya onun içinde pembelik kurulanirken azdı
Azsa sorun olmaz canım kızlarda yazmış zaten kırmızı olmadığı sürece sorun yok

Onlar tehlikeli olmazmi sence sürekli kalp atışını dinlemek ultrasonda bile 10 sn dinletiyorlar biliyorsun bilmediğimden soruyorum
Bu evde kullanılanlar basit cihazlar kulağa takılıp dinleniyor asm de öyle dinliyorlar bazen hatta ilkinde bende almak istemiştim de doktor sorun olmaz demişti

Beni de ekler misiniz 6+2'de duyduk kalp atışını sat 25 Ağustos
Diğer bilgileri de iletirseniz ekleyeyim hemen
Benimde 5+2 bu hafta kese göründü ama haftaya kalp atışına bakalım dendi. Birde ne tablosu ne etiketi kaçırdım sanırım🤣
İlk sayfaya bakarsanız haziran grubu anneleri olarak bütün annelerimizi tek tabloda topluyoruz böylece takip etmek daha kolay oluyor tablodaki bilgileri beni etiketleyip iletirseniz ekleyeyim sizi de

Back
X