- Konu Sahibi Prettywomaan
- #2.061
vücut alışınca yavaşlama olabilir diyo yapay zeka, sıkıntı yoksa doktor iyi diyosa korkma canımYavas yukseldi icin cnm yavaş artıyor sanki neden acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vücut alışınca yavaşlama olabilir diyo yapay zeka, sıkıntı yoksa doktor iyi diyosa korkma canımYavas yukseldi icin cnm yavaş artıyor sanki neden acaba
Doktor birdey demiyor cnm kese gozuktukden sonra betaya gerek yok diyor ama neden yavaşladı hakkında yorum yapmiyor bende neden yavasladini merak ediyorum Allah korusun sagliksizmi diye korkuyorum acikcasivücut alışınca yavaşlama olabilir diyo yapay zeka, sıkıntı yoksa doktor iyi diyosa korkma canım
Hayırlısıyla duyarsın inşaAllah canımŞu an 6+1 Salı günü kalp atışı için gideceğiz inşallah.
Kese gozuktukten sonra betanın bir onemi kalmiyor o yuzden yavaslamasi veya yavaslammamasi hakkinda yorum yapamayiz ki hic baktirmadik cunku bizler. Keseyi gordukten sonra biraz rahatlayabilirsin bence innsallah sagliklidir iyi dusunDoktor birdey demiyor cnm kese gozuktukden sonra betaya gerek yok diyor ama neden yavaşladı hakkında yorum yapmiyor bende neden yavasladini merak ediyorum Allah korusun sagliksizmi diye korkuyorum acikcasi
Arada bende de oluyorbende bugün regl ağrısı da eklendi normalde gelip geçerdi çok hafif olurdu ama bugün geçmiyor durup yeniden başlıyo
Keseyi gördükten sonra neden betaya baktırıp kendinizi strese soktunuz ki? Beta sürekli aynı hızda yükselmez diye biliyorum bende. Ultrasonda görüldükten sonra betanın bir önemi kalmıyor artıkDoktor birdey demiyor cnm kese gozuktukden sonra betaya gerek yok diyor ama neden yavaşladı hakkında yorum yapmiyor bende neden yavasladini merak ediyorum Allah korusun sagliksizmi diye korkuyorum acikcasi
İlk hamileliğimde uzun bi zaman vardı endişelenmeyinKızlar hiç yok mu yaaakanama leke vs yok sadece ağrı duruyor geçiyor ama tamamen bitmiyor dün geceden beri devam ediyo komple tüm alt karnımda
Kıyamam bende öleyim elma diyolar bana maden suyu bide kolonya biraz iyi geliyor bide naneli sakız bende şuanlık güzel beslenemiyorum ilk 3 ay bebek anneden beslenmiyormuş arkadaşım öle demişti ama araştırmadım allah yardımcımız olsunkızlar 5+4 teyim çok çok fazla mide bulantım var afedersiniz öğürdükçe kasılıyorum bazen kasılınca ağrı giriyor ona da korkuyorum. hiç güzel beslenemiyorum açım ama yiyemiyorum ne yapsam geçer biraz acaba![]()
Keseden once devm ediyordum keseyi görmeden beta yavaşlamaya başladıKeseyi gördükten sonra neden betaya baktırıp kendinizi strese soktunuz ki? Beta sürekli aynı hızda yükselmez diye biliyorum bende. Ultrasonda görüldükten sonra betanın bir önemi kalmıyor artık
Inslh tskr ederimKese gozuktukten sonra betanın bir onemi kalmiyor o yuzden yavaslamasi veya yavaslammamasi hakkinda yorum yapamayiz ki hic baktirmadik cunku bizler. Keseyi gordukten sonra biraz rahatlayabilirsin bence innsallah sagliklidir iyi dusun![]()
Benim hergun oluyor bel ağrısına beraberkızlar regl sancıları gibi sancılar oluyor gün içerisinde gelip geçiyor ama hiç tamamen bitmiyo normal mi
ayy amin ya deneyeyim bunları teşekkürler Allah sana da kolaylık versin. bu bilgi doğruysa çok sevinirim çünkü vicdan azabı da ayrı sıkıştırıyorKıyamam bende öleyim elma diyolar bana maden suyu bide kolonya biraz iyi geliyor bide naneli sakız bende şuanlık güzel beslenemiyorum ilk 3 ay bebek anneden beslenmiyormuş arkadaşım öle demişti ama araştırmadım allah yardımcımız olsun
Aminn inşallahh hepimizeayy amin ya deneyeyim bunları teşekkürler Allah sana da kolaylık versin. bu bilgi doğruysa çok sevinirim çünkü vicdan azabı da ayrı sıkıştırıyor
O zmn bi daha yapma böyle olduysa dikkat et ilk 3 ay riskli ben öğrendiğim günden beri ilişki yasak zaten olmamasına rağmen lekelenmelerim varMerhaba kızlar birşey danışmak istiyorum 17 ekimde beta 11 le gebeliğimi öğrendim pcos olduğu için adet düzensizliğim var yani sata göre hesaplayamıyorum 11 haftalık çıkıyor yoksa. En son pazartesi 2690 çıktı. Ama aşağı konumlanmış dedi keseyi gördü doktor. İlişki yasak demedi ama ilişkiden sonra fotoğraftaki gibi lekeler var dün sabahtan beri nedendir acaba salı günü kontrolüm var
İnşallah düşük olmazO zmn bi daha yapma böyle olduysa dikkat et ilk 3 ay riskli ben öğrendiğim günden beri ilişki yasak zaten olmamasına rağmen lekelenmelerim var
Patates haşlaması tuzlayıp,nar,leblebi,tost,kuru kuru gözleme beni bunlar rahatlatıyor brazayy amin ya deneyeyim bunları teşekkürler Allah sana da kolaylık versin. bu bilgi doğruysa çok sevinirim çünkü vicdan azabı da ayrı sıkıştırıyor
Benim mi?İnşallah düşük olmaz
İkimizinde inşallahBenim mi?