• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Bunu vesvese olarak varsayın
Bediüzzaman Said nursi derki Biliyor musun, vesvesen neye benzer? Musibete benzer. Ehemmiyet verdikçe şişer; ehemmiyet vermezsen söner. Ona büyük nazarıyla baksan büyür; küçük görsen küçülür.
Ne kadar az önemserseniz o kadar çabuk kurtulursunuz aklınıza geldiği an başka bir şeyle uğraşmaya çalışın.
Bebek meselesinde değil ama başka şeylerde aşırı korkularım vardı sadece bununla yenebildim sizde deneyin lütfen
Ayrıca şöyle düşünün elinizden bir şey geliyor mu?Hayır
Varsayın hastaneye gittiniz erken kontrol edildi bebekle ilgili bir sorun olmuş bir şey yapabilir misiniz hayır
Ya da gittiniz geldiniz ertesi gün olmuş bilebilir misiniz hayır
Elinizden gelmeyen bir şey için bu kadar endişe etmeyin dua edin kalbiniz ferahlar
Sorunsuz bir şekilde bebeğiniz doğdununda hatırınızda bu günleri ne kadar korkuyla geçirdiğinizi hatırlamak istemezsiniz sizde
Olumsuz bir şeyle sonuçlanmış olsa da bu bırakın sonrasında zaten Üzüleceksiniz ama şimdi bu kadar zamanı güzel geçirmek psikolojiniz için daha iyi
Biraz uzun oldu ama ruhunuza şifa olsun
Cok guzel yazmissiniz cok iyi geldi bana da Allah razi olsun. Rabbim korkularimizdan emin kilsin hepimizi🤲🫶

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim yapıcı yorum yıkıcı değil Allah razı olsun bol bol dua ediyorum sizin gibi birkaç arkadaşta sağolsun güzel yorumları var hepiniz çok haklı güzel yorumlar yaptınız teşekkürler
meryem suresini de dinleyin Allah'ın izniyle sağ salim kucaklarımıza alacağız inşallah. Canı verende alanda Rabbim ne gelirse ondan razıyız. Her şeyin bi hayırı vardır 🤲

Back
X