• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
evet bende de tavan 😂🙈 eşim bişey olur diye çok çekindi ama nedense ilişki sonrası bi yanma kasıkta ağrı oldu bugünde devam ediyo belki denk geldi 🥹 8'li haftalarda bebek daha hızlı büyüyosa ondandır
Bir şey olur korkusuyla fark etmeden stres olup kasmış olabilir misiniz? Ya da yanma gibi şeyler enfeksiyondan da kaynaklanmış kendini kastığın içinde olabilir
Kanaman vs riskinde yoksa kendini kasma bir ikiden sonra eşinde alışır

Kizlar en son 8+5 de gittim doktora şuan 9+5 im 10 gün oldu biliyorsunuz göğüs hassasiyeti dışında hafifte kasık ağrısı oluyor doktor kalp atışı çok kuvvetli çok iyi dedi böyle iyi giderken kalp atiminda bir sorun olurmu gene karamsarlığa girdim ben hiç sevmiyorum bu huyumu doktor kontrolüm 1 Aralık tüp bebek doktorum şehir dışında çok uzak telefonla irtibat halindeyim hatta bana tüp bebek doktorum 8. Haftada estrofem progesteron iğne fitili bıraktırdı beni su olumsuz mod dan çıkarın lütfen
Bulunduğum bölgede devlete gidiyorum sadece
Çok ulturasyonda iyi değil cnm bu kadar sık kontrol edilmek bebeğe zarar verir diye kendini teselli et var doktorların bir bildiği Allah büyük vesvese yapma herşey olacağına varır içini ferah tut bende kontrolümü iple çekiyorum ama erkende gitmek istemiyorum hatta bugün ilaçlarım bitti gidebilirdim aile hekimde yazdırdım bebişlerimiz kıbırdıyana kadar sabredeceğiz

Kizlar en son 8+5 de gittim doktora şuan 9+5 im 10 gün oldu biliyorsunuz göğüs hassasiyeti dışında hafifte kasık ağrısı oluyor doktor kalp atışı çok kuvvetli çok iyi dedi böyle iyi giderken kalp atiminda bir sorun olurmu gene karamsarlığa girdim ben hiç sevmiyorum bu huyumu doktor kontrolüm 1 Aralık tüp bebek doktorum şehir dışında çok uzak telefonla irtibat halindeyim hatta bana tüp bebek doktorum 8. Haftada estrofem progesteron iğne fitili bıraktırdı beni su olumsuz mod dan çıkarın lütfen
Bende sizinle aynı moddayım sürekli doktora gitmek istiyorum nasıl bu moddan cikcam bilmiyorum 🙄 bugün kontrolüm vardı bir daha 2 hafta sonra tarama için gidicem nasıl zaman gecicek bilmiyorumm

Çok ulturasyonda iyi değil cnm bu kadar sık kontrol edilmek bebeğe zarar verir diye kendini teselli et var doktorların bir bildiği Allah büyük vesvese yapma herşey olacağına varır içini ferah tut bende kontrolümü iple çekiyorum ama erkende gitmek istemiyorum hatta bugün ilaçlarım bitti gidebilirdim aile hekimde yazdırdım bebişlerimiz kıbırdıyana kadar sabredeceğiz
Çok sik gitmiyorum canım doktorun dediği şekilde gidiyorum onuda beklemek çok zor oluyor biraz belirti yaşasam rahatlayacamda arada bir oluyor bana böyle duygu degisimleri 🤗

aşkım ben de böyle düşünüyorum kafamdan atamıyorum bu düşünceleri. devamlı kendimde belirti arıyorum iki canlanınca sanki kötü bişey olmuş gibi hissediyorum

Evet benim durumumdan dolayi

Canım bence bu kadar düşünme herşey Allahtan bişeyler olacaksa zaten oluyo düşünerek bunu değiştiremeyiz kötüyü düşünme kendine yaparsın hamileliği kendine zehir etme güzel vakit geçir bebişini kucağına alacağın günü düşün hiç bişey olmaz Allahın izniyle içini ferah tut 🙏🏻☺️

Benimde bulanmiyor 9+5 iyim bende iyiym yani çok şükür
Benim doktorum devlette keseyi gordu.kalp atışını duydum. ultrason ve alttan muayene yaptı hiç ultrason fotoğrafı vermedi. Merak ediyorum ilk bebeğim kızdı. mide bulantısı dan duramıyordum.bu hamilelik beni çok şaşırttı. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi.🙏🏻

İleri haftalı kızçelerim regl olacak gibi alt karın ağrılarınız devam ediyo mu doktorlarınıza sordunu mu hiç normal mi diyor

İleri haftalı kızçelerim regl olacak gibi alt karın ağrılarınız devam ediyo mu doktorlarınıza sordunu mu hiç normal mi diyor
Benim son bir haftadır belim sızlıyor bir sağ taraf bir sol taraf sırayla, bazen karnımın alt tarafı 12+0 olduk bugün, diğer hafta soracağım

Bende bu gece ağrıdan uykum bölündü gaz sancısı ve şişkinlik bütün gece mahvetti beni gaz dır diye düşünüyorum çünkü biraz bile çıkarınca ağrıda biraz azalma oluyor en ufak bişey de tedirgin oluyorum kızlar sizde de var mı bu şikayet

Back
X