• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    16
hanımlar bende bugün kasıkta dolgunluk iğne batması ve daha çok sola kayan bir ağrı var. Kanama alanı da vardı ama doktorum iğneyi gün aşırıya çekmişti. Bu ağrılar büyümeye bağlı mı yoksa kanama alanı mı bir sıkıntı mı var anlayamadım. 9. Hafta bitmek üzere sizde kasık ağrısı var mı varsa nasıl bir ağrı?

hanımlar bende bugün kasıkta dolgunluk iğne batması ve daha çok sola kayan bir ağrı var. Kanama alanı da vardı ama doktorum iğneyi gün aşırıya çekmişti. Bu ağrılar büyümeye bağlı mı yoksa kanama alanı mı bir sıkıntı mı var anlayamadım. 9. Hafta bitmek üzere sizde kasık ağrısı var mı varsa nasıl bir ağrı?
Benimde oluyor kasık ağrıları ara ara geçen haftalar daha çok oluyordu bu ara azaldı gibi hissediyorum bence büyümeye bağlı olarak ağrıması normal. Kanama ve şiddetli ağrı yoksa korkulacak birşey yoktur diye düşünüyorum 😊

benim rahmim ters karından hala göremiyorlar mesela. Vajinalden baktırsaydın keşke sen de o zaman görünebilirdi belki. sıkma canını bidaha ne zaman gideceksin?
Cidden öyle, benim de rahmim ters 9.haftaya giricem hala vajinal bakıyoruz, karın büyümedikçe de muhtemelen göremeyeceğiz. Karından zar zor çok bastırırsa küçücük görüyor mesela kocaman bebeği ölçümü de yanlış yapıyor. Belki biraz beklerseniz o zaman daha iyi görünür

Evet onları tüketiyorum ama süreklide ayni şeyleri yemek hele hamilelik döneminde cok oluyor zaten herseyden tiksinti geliyor en çokta kuru yemiş çözüm bulamadım oğlumda tüketiyordum ama bunda hic görmek bile istemiyorum
ah canım benim cok haklısın. İnşallah gebelik ilerledikçe azalır da yiyebileceğin yiyeceklerin yelpazesi biraz daha açılır.

Ya hep kız hissediyordum, geçen haftaki kontrolümüzde hiöbir şey yokken bu hafta böyle bi yukarı çıkıntı görünce moralim bozuldu :d hayırlısı artık belki şakacı bi kızçedir
Belkide 1-2 haftaya belli olur kesin bence 🤭 bende daha öğrenemedim merakla bekliyorum öğrenmeyi 🤣

Bizde 9+4 günlük olduk cinsiyeti cok merak ediyoruz yorumlarınıza açığız efenim 😅

Eklentiler

• IMG_20251126_153344.webp
    IMG_20251126_153344.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar bugun 11+3 üm bi bakar mısınız cinsiyete ilk kez nub biraz belli sanırım.
Kızlar bir de şöyle bir görüntü aldım ekrandan doktor pipi dedi ama inanmak istemiyorum o kadar çok kıza koşullanmıstım ki saçma bir üzüntü yaşadım :d bu fotograftaki cıkıntı klitoris olma ihtimali var mıdır

Eklentiler

• IMG_9055.webp
    IMG_9055.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 30
Bizde 9+4 günlük olduk cinsiyeti cok merak ediyoruz yorumlarınıza açığız efenim 😅
Askım senin cok minik daha benim 10. Haftada nub bile yoktu daha 3 gün sonra gittiğimde yeni 11. Haftada ancak bir şeyler oluşmuş. Ama kordonun dik giriyor genelde dik kordon girişi erkek bebekte oluyormuş. Kız bebekte biraz yatay ve açılı kordon girişi varmış.

Merhaba P Prettywomaan benide aranıza ekleyin lütfen Yaş 37 2. çocuk cinsiyet erkek 11 hafta 1 gün ultrasonda yazılan. Fetal dna testimizi dr önerisi ile yaşdan dolayı da yaptırdık. Nevagen genetik merkezi Her şey yolunda gözüküyor yarın Dr. gidip detaylı bilgileri de alacağız. Hepimizin sağlıkla, kolaylıkla bir hamilelik süreci geçmesi dileğiyle.
Merhaba hayırlı olsun tablonun takibi açısından kese ve kalp atışı haftalarınızı sat tarihini de tek bir postta beni etiketleyerek iletirseniz çok sevinirim 💐
Kaçıncı haftada öğreniliyor fetal DNA yaptırmadan benim haftaya kontrolüm var 12+3 olacam konteolde
Ben oğlumda baktım eski fotoğraflara 12+4 de öğrenmişim erkek erken belli oluyor 12-13 de ama kızın 16 ya kadar yolu var deniliyor

merhabalar kızlar, maalesef benim bebeğimin kalbi durmuş 5 gün önce. bugün sancıyla acile gidince öğrendim doktorumu yanına gittim orda da kalp atışı alamadık. inşAllah sizler yavrularınıza huzurla sağlıkla mutlulukla kavuşursunuz dualarınızda beni eksik etmeyin kolay atlatayım. en önemlisi stres olmayın ben o kadar stresli zor bir süreç geçirdim ki zehir oldu bana. Allaha emanet olun 🤍🌸

Back
X