• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

  • ikiz kız

    OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

    OY: 0 0,0%
  • Üçüz / çoğul

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    20
ay evet aynıyızz 🥹 valla o kadar özledim ki çorba sebze yemekleierimi
Sen mi ben mi. Koku hassasiyetimiz bari geçseydi evde 5 maske ile yemek hazırlıyorum yok yine de fayda etmiyor. Pencere kapı açık yazık kızımda hastalanacak diye korkuyorum
 
Sizler maşallah çok düşük içiyosunuz ben 150 mg içiyorum. Bebeğe hiç bir zararı yok aksine yararı var. Doktorum bana 6.aya kadar bebek tiroid bezlerini anneden karşılar o yüzden ihmal etme diyor ve 4 hafta ara ile sürekli tahlil yapıp kontrol altında tutuyorlar. İlk doğumumda tiroid çıktı İnşallah bu doğumumda da geçer iyileşirim🤲 hepimizin ne rahatsızlıgı varsa iyileşiriz inşallah kızlar.
Amin inşaallah sizde iyileşirsiniz
 
Merhaba Sevgili Anneler. İkinci gebeligim. Hiç bulantı yaşamadan hamilelik süreci yasayan anneler var mı? İlk gebeligim boyle degildi.Mide bulantısı veya yokluğu cinsiyet konusunda net bir bilgi vermez belki ama sizde durumlar nasıl?
 
Merhaba Sevgili Anneler. İkinci gebeligim. Hiç bulantı yaşamadan hamilelik süreci yasayan anneler var mı? İlk gebeligim boyle degildi.Mide bulantısı veya yokluğu cinsiyet konusunda net bir bilgi vermez belki ama ama sizde durumlar nasıl?
Ben varım canım hiç bulantım olmadı ill gebeliginde ki bebeğiniz kizmiydi
 
Merhaba Sevgili Anneler. İkinci gebeligim. Hiç bulantı yaşamadan hamilelik süreci yasayan anneler var mı? İlk gebeligim boyle degildi.Mide bulantısı veya yokluğu cinsiyet konusunda net bir bilgi vermez belki ama sizde durumlar nasıl?
Benim ilk gebeliğim hiç olmadı çok şükür bulantı cinsiyet konusunda çok meraklıyım ne olur bilemiyorum 🤭
 
Back
X