• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    25
Ben 11+1 de gittim. Ense kalınlığı ve burun kemiği çok iyi dedi. Hatta cinsiyet tahmininde de bulunabilirim dedi. Kız bebek olduğu hatta tahmin değil emin olduğunu söyledi. 1 hafta sonra gelin kesinlestirelim dedi.
Ayy ne guzel massallah hayirli olsun gozunuz aydinn

benim hala fetal dna sonucum çıkmadı özel ataşehir genetik e yaptırdım 16500 tl ödedim sonuç alamadık o yüzden aynı numuneden test tekrarı yaptık dediler hala sonuç yok . 17 kasımda verdim kanı 5-10 güne çıkar demişlerdi bir ay olacak nerdeyse hiç bir şekilde bilgi vermiyorlar kendimiz arayıp duruyoruz bu gün çıkacak yarın çıkacak diyorlar ama hala sonuç yok çok pişman oldum buraya yaptırdığıma 12 haftalıktım şimdi 15 haftalık oldum hala sonuç çıkacak.
Resmen paranizla rezil olmussunuz. Cikan teste de guvenilmez ki artik

aynen öyle güvenmiyorum ama insan merak ediyor bir on gün daha beklemek çok zor salı günü intergene yaptırdım bakalım o ne zaman çıkacak.
Iyi yapmissiniz , eşim de istese bende intergen firmasini dusunuyorum. Ankara da çok bilindik duymustum daha once. Ama test yaptirmak istemiyor😁

Özele mi gidiyorsun özeldeki doktorun mu söyledi genelde özeller söyler erkenden ama
Ben devlete gittim 12+3 de poposu dönüktü yoksa soylecekti cinsiyeti ama olmadı 15 gün sonraya ikili tarama sonucunu göstermeye gidicem o zaman çikolata falan yiyip gel dedi aklınızda olsun doktora gitmeden şekerli birşeyler yiyin yoksa uyuyorlar minikler

Ben devlete gittim 12+3 de poposu dönüktü yoksa soylecekti cinsiyeti ama olmadı 15 gün sonraya ikili tarama sonucunu göstermeye gidicem o zaman çikolata falan yiyip gel dedi aklınızda olsun doktora gitmeden şekerli birşeyler yiyin yoksa uyuyorlar minikler
Hshshhss yok bacım yok dönmeyen uyanmayan bebe uyanmıyor 😬 ben ayrıntılı ultrason girdimde benimkide uyuyordu doktor git şekerli birseyler ye kahve ic dedi ben aşağı indim kahve içtim şekerli şeyler yedim su içtim yürüdüm baya ama yok beyefendiyi uyandıramadık 😃

benim hala fetal dna sonucum çıkmadı özel ataşehir genetik e yaptırdım 16500 tl ödedim sonuç alamadık o yüzden aynı numuneden test tekrarı yaptık dediler hala sonuç yok . 17 kasımda verdim kanı 5-10 güne çıkar demişlerdi bir ay olacak nerdeyse hiç bir şekilde bilgi vermiyorlar kendimiz arayıp duruyoruz bu gün çıkacak yarın çıkacak diyorlar ama hala sonuç yok çok pişman oldum buraya yaptırdığıma 12 haftalıktım şimdi 15 haftalık oldum hala sonuç çıkacak.
Çok kötü bir durum, benim sonucum çıkana kadar bile stres oldum 1 ay ne demek…

Hshshhss yok bacım yok dönmeyen uyanmayan bebe uyanmıyor 😬 ben ayrıntılı ultrason girdimde benimkide uyuyordu doktor git şekerli birseyler ye kahve ic dedi ben aşağı indim kahve içtim şekerli şeyler yedim su içtim yürüdüm baya ama yok beyefendiyi uyandıramadık 😃
İnşallah doguncada öyle guzel güzel uyurlar ozaman😂😂

Kızlar fetal dna yaptıranlar hangi firmaya yaptırdı memnun kaldınız mı firma önerilerine açığım 😍
Ben yaptırmadım doktorum hersey normal gittiği icin gerek yok bosuna masraf yapma dedi ikili tarama yaptık biz ama fetal yaptırsaydım komsum yaptırdı genoks laboratuar diye bir yere kanınızı gelip kendileri alıyolar randevu olusturuyosun 1 hafta 10 gün icinde sonuc cıkıyormus 15.000 fiyat verdiler bana 10 gün önce sormustum bende

Ayy böyle durumlardada herkes rüyaya yatıyo zaten bizimkilerde aynı hepsi rüyasında görmüş 🤣🤣
Bizimde öyle ya annem ve ananem rüya konsuunda çok iyilerdir ermiş gibi ne görseler çıkar normalde hatta oğlumu da bilmişti ikiside ama annem kız diyor ananem erkek diyor şimdi ısrarla bakalım hangisi doğru çıkacak 😂

Bizimde öyle ya annem ve ananem rüya konsuunda çok iyilerdir ermiş gibi ne görseler çıkar normalde hatta oğlumu da bilmişti ikiside ama annem kız diyor ananem erkek diyor şimdi ısrarla bakalım hangisi doğru çıkacak 😂
Benim eşimde rüyasında Hz Ömer Kucagina erkek bebek veriyor çok şaşırdım vakalim bizimki erkekmi olacak kizmi bende beklemedeyim 14 gün sonra belli olacak döttüşunu dönerse eğer bu sefer

Back
X