• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    34
Kızlar göbeğiniz çıktımı benim çıktı yaa çok tuhaf hissediyorum nedense 😂
Bende gebeliğimi hissetmeye başladım artık yani bi ağırlık geldi karnıma benim alt göbeğimde var kilodan tabi ama bi sertleşti içime çekemiyorum ben burdayım diyor 😂

Merhaba kızlar ben klinikteki bi doktora gidiyorum ama kafam karışık benim gibi kliniğe giden var mı? Hastane ortamı olmadığı için fetal dna için kanı bile hastaneye gidip kan aldırıp kliniğe götürerek yaptım. çok büyümeden bebek hastane doktoruna mı devam etsem bilemedim doktoruma da güveniyorum bi yandan :olamaz:
Bende sizin gibi kararsizdim canim ozel muayeneye gidiyorum ama doktorumdan inanilmaz memnunum . Bize yakin bilindik bir ozel hastane ilr anlasmali. Ben zaten tatama testlerinin hic birini yaptirmayacagim. Ileride ayda bir kan ve idrar istedigim zaman da saglik ocagina verirsin sonucu bana atarsin dedi. Devlet hastanesi kolaysa o da olur dedi. Benim icin ikisi de kolay ve yakin. Bugun de şehir hastanesine giris yapip detayli ultrason icin randevu alacagim insallah. Kosullarin benimki gibi rahatsa devam edebilirsin bence onemli olan doktor ve dogum icin anlastigi hastane

Kızlar göbeğiniz çıktımı benim çıktı yaa çok tuhaf hissediyorum nedense 😂
Bende de cikti sizinle benzer haftamiz. Hani cok yemek yersin de gluten gobegi olur ya hic gitmiyor benim ki o sekilde ki kilo veriyorum kusmadan ona ragmen o yuzden bebis oldugunu anladim🤣🤣

Merhaba kızlar ben klinikteki bi doktora gidiyorum ama kafam karışık benim gibi kliniğe giden var mı? Hastane ortamı olmadığı için fetal dna için kanı bile hastaneye gidip kan aldırıp kliniğe götürerek yaptım. çok büyümeden bebek hastane doktoruna mı devam etsem bilemedim doktoruma da güveniyorum bi yandan :olamaz:
Ben de aynı dertten muzdariptim. Küçük ve pek gelişmemiş bir ilçede yaşıyorum. Sadece devlet hastanesi var. Ama hastaneden emekli bir jinekolog kendine klinik açmış, ona gidiyorum ve gerçekten çok memnunum. İkili test için ben de hastaneye gittim. Doğum yapmak istediğim hastane Fethiye’de ve bize 1 saat mesafede. Doğuma yakın oraya gidip görüşürüm, ama o zamana kadar klinikten devam. Yakında olması hem güven veriyor, hem de böyle bir doktoru bulduğum için bırakmak istemiyorum. Bence doktorunuzdan memnunsanız bırakmayın. İyi bir jinekolog bulmak gerçekten kolay değilmiş 🥲

Kizlar benim tansiyonum 1 haftadır yükseliyor 13/8
14/8 limonlu su içip 1 saat sonra düzeliyor bu yükselme bebeğimi etkilermi normalde tansiyonu düşük gezen biriydim hamilelik oncesi

Back
X