- 9 Ekim 2025
- 168
- 185
- 18
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #5.061
EvetYani 0,4lük mü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetYani 0,4lük mü?
Gaviscon tabletler var emiyorum 1 dk içinde yanmam sona eriyor. Double Action olandan çok memnunum.onu da deneyeyim teşekkürler
reçetesiz satarsa eczaneden alayım ya doktorum bugündü bir ay dayamam sanırım. teşekkür ederimGaviscon tabletler var emiyorum 1 dk içinde yanmam sona eriyor. Double Action olandan çok memnunum.
Ben reçetesiz alıyorum. Ama Türkiye de veriyorlar mı bilmem. Rica ederimreçetesiz satarsa eczaneden alayım ya doktorum bugündü bir ay dayamam sanırım. teşekkür ederim
14+2 yim benimde çıktıııKızlar göbeğiniz çıktımı benim çıktı yaa çok tuhaf hissediyorum nedense![]()
12. Haftadayım cinsiyet öğrendinizmi peki?14+2 yim benimde çıktııısizin kaçıncı haftada çıktı acaba
P Prettywomaan beni de ekler misinizMerhabalar haziran anneleri32 yaşındayım 2.gebeligim sat 4 Eylül çift yumurta ikizi keseleri 5+2 de gördüm kalp atışlarını 6+3 de duyduk. Şuan icin cinsiyetleri belli degil
gruba beni de alır mısınız
![]()
Nasıl ya bildiğin hamile göbeği gibi mi yoksa mesane üstü mü çıkıntı oluştu?14+2 yim benimde çıktııısizin kaçıncı haftada çıktı acaba
Son adet tarihi ,kese ,kalp duyma haftası aynıyız sizinleMerhabalar beni de listeye ekler misiniz
Yaş 28
İlk gebelik (öncesinde 1 kayıp)
Sat 19 Eylül
Kese 4+6
Kalp atışı 6+3
Tahmini doğum 26 Haziran
Bende gebeliğimi hissetmeye başladım artık yani bi ağırlık geldi karnıma benim alt göbeğimde var kilodan tabi ama bi sertleşti içime çekemiyorum ben burdayım diyorKızlar göbeğiniz çıktımı benim çıktı yaa çok tuhaf hissediyorum nedense![]()
Evet ben de bu hafta bi çıkıntı oluştu içime çekemiyorum. Ve lastikli kıyafetler de rahat ediyorumBende gebeliğimi hissetmeye başladım artık yani bi ağırlık geldi karnıma benim alt göbeğimde var kilodan tabi ama bi sertleşti içime çekemiyorum ben burdayım diyor![]()
Keseye bakılırsa yuvarlak kese kız deniliyor. Nub u görünmüyor o yüzden bişe diyemicem canımMerhaba cinsiyet tahmini yapabilir misiniz![]()
Benim zaten biraz göbeğim vardı ama sanki yuvarlaklaştıKızlar göbeğiniz çıktımı benim çıktı yaa çok tuhaf hissediyorum nedense![]()
Bende sizin gibi kararsizdim canim ozel muayeneye gidiyorum ama doktorumdan inanilmaz memnunum . Bize yakin bilindik bir ozel hastane ilr anlasmali. Ben zaten tatama testlerinin hic birini yaptirmayacagim. Ileride ayda bir kan ve idrar istedigim zaman da saglik ocagina verirsin sonucu bana atarsin dedi. Devlet hastanesi kolaysa o da olur dedi. Benim icin ikisi de kolay ve yakin. Bugun de şehir hastanesine giris yapip detayli ultrason icin randevu alacagim insallah. Kosullarin benimki gibi rahatsa devam edebilirsin bence onemli olan doktor ve dogum icin anlastigi hastaneMerhaba kızlar ben klinikteki bi doktora gidiyorum ama kafam karışık benim gibi kliniğe giden var mı? Hastane ortamı olmadığı için fetal dna için kanı bile hastaneye gidip kan aldırıp kliniğe götürerek yaptım. çok büyümeden bebek hastane doktoruna mı devam etsem bilemedim doktoruma da güveniyorum bi yandan![]()
Bende de cikti sizinle benzer haftamiz. Hani cok yemek yersin de gluten gobegi olur ya hic gitmiyor benim ki o sekilde ki kilo veriyorum kusmadan ona ragmen o yuzden bebis oldugunu anladimKızlar göbeğiniz çıktımı benim çıktı yaa çok tuhaf hissediyorum nedense![]()
Ben de aynı dertten muzdariptim. Küçük ve pek gelişmemiş bir ilçede yaşıyorum. Sadece devlet hastanesi var. Ama hastaneden emekli bir jinekolog kendine klinik açmış, ona gidiyorum ve gerçekten çok memnunum. İkili test için ben de hastaneye gittim. Doğum yapmak istediğim hastane Fethiye’de ve bize 1 saat mesafede. Doğuma yakın oraya gidip görüşürüm, ama o zamana kadar klinikten devam. Yakında olması hem güven veriyor, hem de böyle bir doktoru bulduğum için bırakmak istemiyorum. Bence doktorunuzdan memnunsanız bırakmayın. İyi bir jinekolog bulmak gerçekten kolay değilmişMerhaba kızlar ben klinikteki bi doktora gidiyorum ama kafam karışık benim gibi kliniğe giden var mı? Hastane ortamı olmadığı için fetal dna için kanı bile hastaneye gidip kan aldırıp kliniğe götürerek yaptım. çok büyümeden bebek hastane doktoruna mı devam etsem bilemedim doktoruma da güveniyorum bi yandan![]()
Her gören hamile misin diye soruyor hamile göbeği gibiNasıl ya bildiğin hamile göbeği gibi mi yoksa mesane üstü mü çıkıntı oluştu?