• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    39
Bende çok heyecanlıyım ama instada sürekli karşıma çıkıyor 28. Haftaya kadar erkek biliyolarmış 28. Haftada kız olduğu netleşmiş filan bir sürü var öyle 😅
Bu instamomlar viral haline getirdiler bunu bence ya çok sık denk gelmeye başladım biz böyle biliyorduk böyle oldu falan diye yani çok sık rastlanacak bir durum değil çünkü hele 20 den sonra

Gözün aydın kuzum 😍 şimdiden ben farklıyım ikizimden diyor demekki minnak 😅🥰
Hep bir kız bir erkek hissediyorum başından beri ama nasip kısmet bir kızım var cok şükür sağlıkla gelsinler. Cok tesekkur ederim canım sağlıkla gelsin yavrularımız 🤍🤍

Bende çok heyecanlıyım ama instada sürekli karşıma çıkıyor 28. Haftaya kadar erkek biliyolarmış 28. Haftada kız olduğu netleşmiş filan bir sürü var öyle 😅
Maviler içinde büyümüş bi bebeğim ben de 🫠 hem doktor hem çevredeki herkes erkek olduğumu söyleyince herkese sürpriz olmuşum :) ama teknoloji çok gelişti sonuçta. O dedikleriniz çok istisnai durumlar olabilir veya çok eski bi ultrason makinesi ise

Merhabalar ben darıcada yaşıyorum Farabi devlet hastanesine gidiyorum şuan icin cok memnunum ikiz gebeligim cok guzel ilgileniyorlar. Bugün Kartal şehir hastanesine gittim ikiz olduğu icin erken perinatoloji bölümüne yönlendirdi doktorum tüm ölçümleri 15 hafta ile uyumlu ve normal çıktı cok şükür şuan icin bir sıkıntı gorulmedi😊
Ya ne güzel ikiz ben de çok ikiz istemiştm tek oldu:) darıca istanbula yakın ben de gölcükteyim bizim henüz belli değil fetal verdim haftaya çıkar muhtemelen. yarın 12+0 oluyoruz :)

Bu instamomlar viral haline getirdiler bunu bence ya çok sık denk gelmeye başladım biz böyle biliyorduk böyle oldu falan diye yani çok sık rastlanacak bir durum değil çünkü hele 20 den sonra
Bende öyle düşünüyorum aslında ama ilk çocuk ilk heyecan birde sürekli öyle şeyler görünce acaba mı dedim 😅
Maviler içinde büyümüş bi bebeğim ben de 🫠 hem doktor hem çevredeki herkes erkek olduğumu söyleyince herkese sürpriz olmuşum :) ama teknoloji çok gelişti sonuçta. O dedikleriniz çok istisnai durumlar olabilir veya çok eski bi ultrason makinesi ise
Ah kuzum benim rengin cinsiyeti olmaz zaten 🥰 Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin öncelikle ama insan ister istemez heves ediyor bazı şeylere 😍

Ya ne güzel ikiz ben de çok ikiz istemiştm tek oldu:) darıca istanbula yakın ben de gölcükteyim bizim henüz belli değil fetal verdim haftaya çıkar muhtemelen. yarın 12+0 oluyoruz :)
Maşallah🧿 bize supriz oldu 2. Gebelikte ikiz 😅 İstanbula yakınım ama bugün kartala gittim aslında ikiz bakmıyoruz gelmişsiniz bakalım dediler o şekilde muayne oldum insanı özele yönlendirme çabasındalar. 20 haftadan sonra detaylı ultrason icin iyi bir doktor arayışındayım. Devlet hastanesi olarak zeynep kamil yapıyor ama hem randevu almak sıkıntı hemde muayne süreleri az olduğundan ikizlerin incelenmesi 1.5 2 saati bulabiliyormuş şükür ki imkanımız var. Allah herkesin yardımcısı olsun🫠

Back
X