- 29 Ekim 2025
- 413
- 408
- 18
- 28
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #5.361
Ayyy çok şükürrrr maşallahKızlarrr fetal dna sonucum geldi çok şükür düşük risk diyorCinsiyeti de bana atmışlar öğrenmiş oldum oğlum oluyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çok şükürrrr maşallahKızlarrr fetal dna sonucum geldi çok şükür düşük risk diyorCinsiyeti de bana atmışlar öğrenmiş oldum oğlum oluyor
![]()
Gözün aydın maşallahKızlarrr fetal dna sonucum geldi çok şükür düşük risk diyorCinsiyeti de bana atmışlar öğrenmiş oldum oğlum oluyor
![]()
O kadar mantıklı ki ben de böyle yapıcamEğer bi kadına söylüyorsam artısı ile neyse onu söylüyorum ama bir erkeğe söylüyorsam yada yaşlılara falan anlamayacak olanlara 11+2 de olsa 12 haftalık diyorum yada direk 3 aylık diyip geçiyorum karşımdakine bağlı yani![]()
Cok sevindim canim hayirla saglikla gelsin minik prensKızlarrr fetal dna sonucum geldi çok şükür düşük risk diyorCinsiyeti de bana atmışlar öğrenmiş oldum oğlum oluyor
![]()
Şanlıurfaİlleri yazmayan kızlar dönüş bekliyorum birazdan düzenleyeceğim dolduralım tablomuzu![]()
Amin inşallah teşekkür ederimCok sevindim canim hayirla saglikla gelsin minik prens![]()
Cinsiyet bi belli olsa da deli gibi alışveriş yapsak artık![]()
Istisna bence onlar ya o zamana kadar bekleyemeyiz zatenBende çok heyecanlıyım ama instada sürekli karşıma çıkıyor 28. Haftaya kadar erkek biliyolarmış 28. Haftada kız olduğu netleşmiş filan bir sürü var öyle![]()
Istisna bence onlar ya o zamana kadar bekleyemeyiz zaten![]()
Bu instamomlar viral haline getirdiler bunu bence ya çok sık denk gelmeye başladım biz böyle biliyorduk böyle oldu falan diye yani çok sık rastlanacak bir durum değil çünkü hele 20 den sonraBende çok heyecanlıyım ama instada sürekli karşıma çıkıyor 28. Haftaya kadar erkek biliyolarmış 28. Haftada kız olduğu netleşmiş filan bir sürü var öyle![]()
Gözün aydın kuzumKızlar bu arada ikizlerin biri bugün cinsiyetini gösterdi diğeri yine bize poposunu döndü ne diyelim kendi kararı anlaşılan gizemli takılmak istiyor saygı duyarızoglum oluyor
![]()
Hep bir kız bir erkek hissediyorum başından beri ama nasip kısmet bir kızım var cok şükür sağlıkla gelsinler. Cok tesekkur ederim canım sağlıkla gelsin yavrularımızGözün aydın kuzumşimdiden ben farklıyım ikizimden diyor demekki minnak
![]()
Maviler içinde büyümüş bi bebeğim ben deBende çok heyecanlıyım ama instada sürekli karşıma çıkıyor 28. Haftaya kadar erkek biliyolarmış 28. Haftada kız olduğu netleşmiş filan bir sürü var öyle![]()
Ya ne güzel ikiz ben de çok ikiz istemiştm tek oldu:) darıca istanbula yakın ben de gölcükteyim bizim henüz belli değil fetal verdim haftaya çıkar muhtemelen. yarın 12+0 oluyoruz :)Merhabalar ben darıcada yaşıyorum Farabi devlet hastanesine gidiyorum şuan icin cok memnunum ikiz gebeligim cok guzel ilgileniyorlar. Bugün Kartal şehir hastanesine gittim ikiz olduğu icin erken perinatoloji bölümüne yönlendirdi doktorum tüm ölçümleri 15 hafta ile uyumlu ve normal çıktı cok şükür şuan icin bir sıkıntı gorulmedi![]()
Bende öyle düşünüyorum aslında ama ilk çocuk ilk heyecan birde sürekli öyle şeyler görünce acaba mı dedimBu instamomlar viral haline getirdiler bunu bence ya çok sık denk gelmeye başladım biz böyle biliyorduk böyle oldu falan diye yani çok sık rastlanacak bir durum değil çünkü hele 20 den sonra
Ah kuzum benim rengin cinsiyeti olmaz zatenMaviler içinde büyümüş bi bebeğim ben dehem doktor hem çevredeki herkes erkek olduğumu söyleyince herkese sürpriz olmuşum :) ama teknoloji çok gelişti sonuçta. O dedikleriniz çok istisnai durumlar olabilir veya çok eski bi ultrason makinesi ise
Benim Aksarayİlleri yazmayan kızlar dönüş bekliyorum birazdan düzenleyeceğim dolduralım tablomuzu![]()
MaşallahYa ne güzel ikiz ben de çok ikiz istemiştm tek oldu:) darıca istanbula yakın ben de gölcükteyim bizim henüz belli değil fetal verdim haftaya çıkar muhtemelen. yarın 12+0 oluyoruz :)
O kadar iyi anliyorum ki seniiiYok valla ben çatlıyorum zaten çarşamba kontrolüm var dr söyler mi bebek gösterir mi kafamda milyon soru günler de geçmiyo sanki böyle![]()