Çok ama çok teşekkür ederimAaa şimdi anladım cnm
Hayırlısı olsun güzel haberlerle inşallah
Bişeye ihtiyacn olursa yazabilirsin
Evet normal önce leke şeklinde geliyor sonra tam kanama oluyorGünaydın bugün ben de regl oldum ama normalden daha sancılı ve tam olarak sökülmüyor. Dün geceden beri ağrım var normal mi? Toplamadan sonra bu şekilde yaşayanınız var mı?
Günaydın bende bugün gittim ayin 9 veya 10 gibi transfer gözüküyorGünaydınnnn yol arkadaşlarımmmmm
Aradım dr kızlar bugün, yarın 3. Günüm sabah gidecem bakalım süreç başlıyor
Günaydınn hadi hayırlıısı inşallahhhhhGünaydınnnn yol arkadaşlarımmmmm
Evet 2 güne ancak sökülüyor benim normal reglimden daha kanamalı geçmiştiGünaydın bugün ben de regl oldum ama normalden daha sancılı ve tam olarak sökülmüyor. Dün geceden beri ağrım var normal mi? Toplamadan sonra bu şekilde yaşayanınız var mı?
Arka arkaya günlerde olacak transferlerimizGünaydın bende bugün gittim ayin 9 veya 10 gibi transfer gözüküyor
Hadi hakkinda hayırlısı olsun canım sen acilisi yaptın bizde arkandan geliriz artikGünaydınnnn yol arkadaşlarımmmmm
evet :)Çok ama çok teşekkür ederimAntakya'da mısınız?
evet cok normal hormonlar oynuyor cnmGünaydın bugün ben de regl oldum ama normalden daha sancılı ve tam olarak sökülmüyor. Dün geceden beri ağrım var normal mi? Toplamadan sonra bu şekilde yaşayanınız var mı?
dondurulmuş transfermi :)Günaydın bende bugün gittim ayin 9 veya 10 gibi transfer gözüküyor
inşallah cnm cok saolGünaydınn hadi hayırlıısı inşallahhhhh
hadi elinizi çabuk tutunHadi hakkinda hayırlısı olsun canım sen acilisi yaptın bizde arkandan geliriz artik
Evet canim dondurulmuş biri iyi kale digeri orta kalite 5. Gün emriyosuevet :)
evet cok normal hormonlar oynuyor cnm
dondurulmuş transfermi :)
inşallah cnm cok saol
Arka arkaya günlerde olacak transferlerimizinsallah güzel olur herşey
İnşallah canım regl bekliyorum gelsin hemen peşindeyimhadi elinizi çabuk tutun
ben inanıyorum.. hepimiz pozitifi görecez
Yoo recetesizde veriyolar canım ama aile hekimide yaziyor yalnız işte gunde 3 tane falan iciyorsan eczane elinde daha var diye vermeyebilir çünkü günlük 1 tane içiliyor diye yaziyo onlar o yuzden eczeci elinizde var daha diyor ucretli verir ben onu bildigim icin onceden aile hekimime yazdirdum yazdirdim aldim 5-6 kutu var şuan elimde stokladim yaniBu estrofemi reçetesiz vermiyorlarmış ya sağlık ocağı yazar mı acaba bilen var mı kızlar
Elimde hiç yok cuma günü başlıcam. Eczaneye gittim reçetesiz veremiyoruz dedi tanıdık eczane bir de. Sağlık ocağına geldim şimdi bekliyorum yazdırıcam iyi ki cuma gününe bırakmadım uğraşacaktımYoo recetesizde veriyolar canım ama aile hekimide yaziyor yalnız işte gunde 3 tane falan iciyorsan eczane elinde daha var diye vermeyebilir çünkü günlük 1 tane içiliyor diye yaziyo onlar o yuzden eczeci elinizde var daha diyor ucretli verir ben onu bildigim icin onceden aile hekimime yazdirdum yazdirdim aldim 5-6 kutu var şuan elimde stokladim yani
yaaaAyy 22 gün kaldı heyecan bastı beni
biz senle arka arkaya olacaz bakalım neler yaşayacazEvet canim dondurulmuş biri iyi kale digeri orta kalite 5. Gün emriyosu
daha önce yazıyorlardı.. yakın zamanı bilmiyorum ama yazarlar benceBu estrofemi reçetesiz vermiyorlarmış ya sağlık ocağı yazar mı acaba bilen var mı kızlar