Aynen canım iyi yapmışsın yazdir iki kutu yazdir hatta bir muddet giderElimde hiç yok cuma günü başlıcam. Eczaneye gittim reçetesiz veremiyoruz dedi tanıdık eczane bir de. Sağlık ocağına geldim şimdi bekliyorum yazdırıcam iyi ki cuma gününe bırakmadım uğraşacaktım
Evet canım 5.güne 2 tane 1 tanede 6. Günde dondurulmusum var pgt ye gitti sonuç için aranmayı bekliyorumAynı durumdayız canım emriyonuz oluşuyor mu 5. Güne kadar bende az tek tük oluşuyor
Pgtyi kendiniz mi istediniz canım doktor muEvet canım 5.güne 2 tane 1 tanede 6. Günde dondurulmusum var pgt ye gitti sonuç için aranmayı bekliyorum
5 tane başarısız denemeden sonra hem doktor hem biz istedik en azından baştan transfer olmadan elenmesi dah iyiPgtyi kendiniz mi istediniz canım doktor mu
Sizin transfer ilk mi olacakyaaa
biz senle arka arkaya olacaz bakalım neler yaşayacaz
daha önce yazıyorlardı.. yakın zamanı bilmiyorum ama yazarlar bence
Anladım, hayırlısı olsun inşallah5 tane başarısız denemeden sonra hem doktor hem biz istedik en azından baştan transfer olmadan elenmesi dah iyi
Bende aynı dusuncedeyim bu merkezde 2 tane var inşallah güzel sonuçlar alırız olmazsa önce bizler kan testi verip genetik sonra embriyolari pgt yaptırma5 tane başarısız denemeden sonra hem doktor hem biz istedik en azından baştan transfer olmadan elenmesi dah iyi
Yazıyor canım aldım az önceEstrofemi kadın doğum doktoru veya tüp bebek merkezi reçete ediyor Aile hekimi yazmıyor
Yaa ben yazmıyor diye biliyordum doktorumda söyledi ücret odedinizmi?Yazıyor canım aldım az önce
Ödedim ama başka ilaçlar da vardı sadece estrofem ne kadar sormadımYaa ben yazmıyor diye biliyordum doktorumda söyledi ücret odedinizmi?
Anladım canım teşekkür ederimÖdedim ama başka ilaçlar da vardı sadece estrofem ne kadar sormadım
İnşallah canım ben genetik test yaptırmıştım benim kan pıhtılaşmada çıktı gebe kalırsam doğum yapana kadar kan sulandırıcı kullanıcam buda çok önemliymiş hakkımızda hayırlısı olsun transfer sonrası beklemek çok zor ama bu sağlıklı gelcekmi gelmicekmi diye beklemek daha zormuşBende aynı dusuncedeyim bu merkezde 2 tane var inşallah güzel sonuçlar alırız olmazsa önce bizler kan testi verip genetik sonra embriyolari pgt yaptırma
Anladım canımÖdedim ama başka ilaçlar da vardı sadece estrofem ne kadar sormadım
Tüp bebeğin her süreci çok canım opu olmadan önce yumurta oluşacak mi olumayacak mi sonrası kac tane yumurta dollenip 5. Güne gidecek mi gitmeyecek mi transfer oluyorsun tutacak mı tutmayacak mi düşüncesi çok zor ve bunu tekrar tekrar yaşamak insanı hem umutlandiriyor hem yıpratıyorİnşallah canım ben genetik test yaptırmıştım benim kan pıhtılaşmada çıktı gebe kalırsam doğum yapana kadar kan sulandırıcı kullanıcam buda çok önemliymiş hakkımızda hayırlısı olsun transfer sonrası beklemek çok zor ama bu sağlıklı gelcekmi gelmicekmi diye beklemek daha zormuş
hayır benm ilk transferim 2020 yılının sonlarında oldu.. kızım 2021 doğumlu :)Sizin transfer ilk mi olacak
Saglikli büyüsün inşallah tekrar kucağınıza alırsınız.hayır benm ilk transferim 2020 yılının sonlarında oldu.. kızım 2021 doğumlu :)
Doğrudur canım neyse aynen oyle yaparsın artıkDoktor 4 kutu yazdı ama sistem 1 kutu verdi, sonra tekrar yazdırırım artık, reçetesiz verilmiyor estrofem başka eczane de aynısını dedi
Estrofem konusunda cok dikkatli olun. Benim ilk transferimde hic bir eczane vermedi hic bir doktora yazdiramadim. Tüp bebek doktorum kayserideydi ben sivasda, telefonda bile yazdiramadim. Gelecen dediler gidemedim bir gün hic alamadim ilaci ve o transferim negatif oldu. Bana yesil recete dediler, vermeeyiz dedi tüm eczaneler.Bu estrofemi reçetesiz vermiyorlarmış ya sağlık ocağı yazar mı acaba bilen var mı kızlar
Vallahi sıkıntıymış iyi ki 2 gün önceden alayım dedim ben deEstrofem konusunda cok dikkatli olun. Benim ilk transferimde hic bir eczane vermedi hic bir doktora yazdiramadim. Tüp bebek doktorum kayserideydi ben sivasda, telefonda bile yazdiramadim. Gelecen dediler gidemedim bir gün hic alamadim ilaci ve o transferim negatif oldu. Bana yesil recete dediler, vermeeyiz dedi tüm eczaneler.